NEAL'S YARD REMEDIES. COVENT GARDEN "Remedies To Roll" - naktinis pieštukas aromaterapijai, padedantis užmigti ir nurimti

Pasitaiko naktų kaip tyčia, kai nuo rūpesčių sukasi galva, mintys dirba kaip laikrodukas, analizuodamas dienos įvykius ir sprendimus iš vienos ar kitos situacijos. Tokiais vakarais tiesiog vartaisi lovoje ir niekaip negali nuraminti minčių. Tokiais atvejais aš arba einu padirbėti su tinklaraščio reikalais arba griebiuosi būdų, kaip greičiau užmigti. Nea, avių neskaičiuoju, nuobodžių knygų neskaitau. Pastaruoju metu naudoju aromaterapiją ir vakarais, kai jaučiu, kad tikriausiai šiąnakt bus sunku užmigti, tiesiog patepu riešus ir smilkinius eterinių aliejų mišinuku. Apie tokį, iš Neal's Yard Remedies. Covent Garden šiandien noriu trumpai papasakoti ir jums.

"Nuoširdus juokas ir ilgas miegas yra du geriausi vaistai nuo visko"
Airiška patarlė


Produktas: NEAL'S YARD REMEDIES. COVENT GARDEN "Remedies To Roll" - naktinis pieštukas aromaterapijai, padedantis užmigti ir nurimti
Gamintojas: "NEAL'S YARD". Pagaminta London, Didžioji Britanija
Paskirtis: nuraminti mintis, paruošti kūną ir mintis ramiam nakties miegui
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: aliejų mišinys veiksmingas
Labiausiai nepatiko: iš pradžių šiek tiek erzino kvapas
Tūris: 9 ml
Kaina: £6.50 (7,66 EUR)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Galima įsigyti Londone (internetinė parduotuvė)

Ką žada gamintojas: Šis kišeninio dydžio rutulinis pieštukas sukurtas aromaterapijai ir yra idealus paruošti kūną ir mintis geram nakties poilsiui. Raminantis neroli, rožių ir romėniškų ramunėlių aromatai suteikia ramybės kvapą ir atpalaiduoja prieš nakties miegą. Laikykite šalia lovos ir naudokite kaip vakarinį ritualą, padedantį atsipalaiduoti.
  • ramina ir atpalaiduoja
  • skatina ramybės pojūtį
  • kišeninio dydžio
Naudojimas: Pradėti aromaterapijos seansą, patepkite priemone riešus ir smilkinius ir įkvėpkite atpalaiduojančio aromato.

Sudėtis: Heliantus Annuus Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Citrus Amara Oil*, Anthemis Nobilis Oil*, Rosa Centifolia Oil*, Tocopherol, Citral**, Citronellol**, Coumarin**, Eugenol**, Farnesol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**.
*organiškas ingredientas
**iš natūralaus eterinio aliejaus


Mano potyriai. Pieštuką gavau dovanų iš vienos draugių, gyvenančių Didžiojoje Britanijoje. Pažiūrėkite, kokia nerealiai skaniai mėlyna produkto pakuotė... 😍O nedidelis kiekis ir patogi forma labai maloni. Iš pradžių man nelabai patiko priemonės kvapas, galvoju, kad gal visgi šios priemonės aš nenaudosiu, gal ji man nepatiks. Bet po kelių naudojimo kartų, pajutau, kad levandų, ramunėlių ir kitų augalų kvapą turinti priemonė mane vis mažiau ir mažiau erzina, o šiai dienai - keistai ir savotiškai patinka.

Produktas dozuojamas su aplikatoriumi - rutuliuku, pamenate, kažkada tokie rutuliukai buvo ant lūpų balzamų-blizgesių su vaisių aromatais ir aš visuomet rinkdavausi vynuogių kvapo. 😆 Aliejumi tepu riešus, smilkinius kartais. Jeigu susidarė įspūdis, kad naudoju aliejuką kas naktį, tai tikrai ne - tik tomis išskirtinėmis progomis, kai niekaip nesimiega. Iš pradžių pasitepus į viską žvelgiu kritišku žvilgsniu - na ką gali padaryti kelių aliejų mišinukas? Esu turėjusi energijos suteikti žadantį pieštuką iš berods The Body Sop, bet man jis nieko neveikė, nejutau jokio energijos antplūdžio, jokio žvalumo jausmo. Tad tikriausiai normalu, kad pradžioje netikėjau, kad rankose turiu veiksmingą priemonę. Tačiau kaip po keliolikos minučių akys pačios ima merktis, supranti, kad tai vienas veiksmingiausių pieštukų, paremtų aromaterapijos principais, kokius kada esu naudojusi. Tad ačiū mano draugei, man pieštukas patinka, man jis veikia taip, kaip turi veikti! 




Ačiū, kas skaitote,
Dabar tikrai labos nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai