ESSENCE Nail & Cuticle tattoo liner - pieštukas nagų dailei ir apynagėms puošti (atspalvis "01 black")

Pasakoti? Ar nepasakoti? Įdomu ar neįdomu? Nagų dailės ir apynagių tatuiravimo pieštukas iš Essence buvo berods iš pernai metų kolekcijos, ir nežinau, kiek tai buvo populiaru, nes berods nei viena mūsų tinklaraštininkė apie juos nerašė, tad abejojau ir aš. Tačiau, jei ne čia, tai tarp draugų esu žinoma kaip nagų maniakė, aišku, pirmiausia nagų lakų, nes dailės nebedarau jau kuris laikas - vis nerandu laiko 😁. Tad būdama išprotėjusi dėl nagučių, pamaniau kad būtų visai smagu parašyti savo nuomonę apie produktą.

"Nagų dailė yra atostogos nuo vienspalvių nagų lakų"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ESSENCE Nail & Cuticle tattoo liner - pieštukas nagų dailei ir apynagėms puošti (atspalvis "01 black")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams puošti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva naudoti dailei
Labiausiai nepatiko: plunksnelė galėtų būti plonesnė ir trumpesnė
Tūris: 1 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Tattoo meistrė! Apynagių tatuiruotės yra šio sezono tendencija. Su juodu tatuiravimo pieštuku lengva sukurti madingus dizainus ant nagų, apynagių ir rankų, nesvarbu ar rinksitės taškiukus, juosteles ar kitus geometrinius motyvus - tiksli, plona galvutė atrodo unikaliai ir lengva pasiekti nevaržant jūsų kūrybiškumo!


Nagų dailės pieštuko pakuotė plastikinė - visiškai tokia, kaip mums įprastų akių pravedimų pakuočių - nieko išskirtinio pakuotė neturi. Užkemšamas dangtelis užsidaro su saugiu klick garsu, ir tikriausiai dėl to produktas gerai  apsaugotas nuo išdžiūvimo.

Juoda plunksnelė - aplikatorius labai lankstus, kas padeda gerai ir gana tiksliai laviruoti piešiant. Bet... mano skoniui ji pernelyg stora ir pernelyg ilga, piešiant su ja linijos gaunasi storos, o apie ploną liniją su pasukimu lieka tik pasvajoti. Niekaip nepavyks su tokio storio plunksnele. Gal dėl šios priežasties anksčiau buvau priėmusi sprendimą, kad man patogiau piešti su nagų dailės teptuku.

Kvapas. Neprimena jokių nagų priemonių kvapų. Tiesiog, tiksliausiai apibūdinti būtų kaip markerio/ lietuviškai - žymeklio kvapą.

Konsistencija. Skystokas, juodos spalvos produktas savo tirštumu primena kanceliarinį tušą.


Sudėtis: AQUA, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, METHYLPROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., ACRYLATES COPOLYMER, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN, PANTHENOL, BIOSACHHARIDE GUM-1, PPG-2-DECETH-30, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PHENYLPROPANOL, DISODIUM EDTA, SIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).


Poveikis. Kaip jau minėjau, dėl storos ir ilgos plunksnelės man nepatogu su pieštuku piešti tikslesnes linijas ir užlenkimus, užrietimus. Tačiau plonas plunksnelės galiukas leidžia labai patogiai taškuti nagų lako paviršių. Tikriausiai tokiai dailei jis tinkamiausias.

Apačioje nuotraukoje bandžiau truputį papaišyti, na, kad turėčiau jums parodyti, kaip nelabai gražiai gavosi pusmėnuliukai ant nagų (mėlynas lakas), o juostelės ir taškučiai (ant raudono lako) atrodo visai neblogai.

Apie pačią priemonę, tai reiktų žinoti kelis dalykus, kurių nenurodo gamintojas: piešiame ant nagų, aišku, ant šviesių spalvų ir ryškių atspalvių atrodo geriau. Tuomet būtinai leidžiame pieštukui išdžiūti, tai trunka keliolika sekundžių. Ir tuomet dengiame skaidrų viršutinį nagų laką ant viršaus. Jei nagų pieštuką bandysime apsaugoti jam neišdžiūvus, jis šiek tiek susilies ir raštas nebus gražus. O jeigu pieštukui leisime išdžiūti, bet ant jo nedengsime skaidraus nagų lako: raštas labai greitai, kelių minučių ar valandų bėgyje paprasčiausiai nusitrins. Aš tiesą sakant nebandžiau puošti nagų odelių su priemone, bet pastebėjau, kad ant odos išdžiūvęs pieštukas turi daugiau patvarumo, negu ant nagų lako.


Ar man patinka pieštukas? Aš nežinau - iš tiesų pabandžiau papiešti tuo pačiu metu su akių pravedimo markeriu ir nagų dailės tattoo pieštuku, ir žinokit, man rezultatas lygiai toks pat: nei spalva skiriasi, nei jos intensyvumas, nei išlikimas (aišku, po to, kai apsaugau skaidriu laku). Tad galvoju, ar man tikrai reiktų tokios plunksnelės? Manau ne, pati tokios nepirkčiau - gerokai paprasčiau piešti su specialiu teptuku ir juodu laku, bent jau man.

Na, o kalbant apie išlikimą: jei pieštukas teisingai apsaugomas, jis išlieka tiek, kiek laikosi jūsų nagų lakas. Tiek, kiek jums patiks rezultatas arba tol, kol pačios nuspręsite nusivalyti nagučius. Na, o kaip jums? Ar pirktumėte tokį pieštuką? Ar piešiate ant nagų lako?




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai