NEAL'S YARD REMEDIES. COVENT GARDEN Pure Baby Oil - aliejus kūdikiams, maitinantis ir minkštinantis odą

Šį kartą trumpai kalbėsime vaikiškomis temomis - apie kūdikių odą ir aliejų, tinkamą net ir jautriausiai odelei. Tiesa, aliejuko Lietuvoje įsigyti negalima, tačiau jei turite pažįstamų Didžiojoje Britanijoje, manau visiškai ne problema gauti, be to, kompanija pristato produktus ir į kitas Europos šalis, tiek kad, užsakyti vieną produktą tikrai neapsimoka.

Neal's Yard Remedies kompanija turi visai nemažą natūralių aliejų, eterinių aliejų mišinių ir jų produktų pasirinkimą. Natūralios kosmetikos mylėtojoms siūlomas gausus kūno, plaukų, vonios produktų asortimentą, įvairių aromaterapijos produktų. Tai yra ketvirtas produktas, kurį kada naudojau iš kompanijos asortimento, ir visais esu labai patenkinta. Tad kaip supratote, aliejukas man patiko - kviečiu trumpai pasižiūrėti kas ir kaip. 😊


Produktas: NEAL'S YARD REMEDIES. COVENT GARDEN Pure Baby Oil - aliejus kūdikiams, maitinantis ir minkštinantis odą
Gamintojas: "NEAL'S YARD". Pagaminta London, Didžioji Britanija
Paskirtis: nuraminti, maitinti, švelninti kūdikio odą
Tinkamas tipas: kūdikiams nuo 3 kg
Labiausiai patiko: visiškai natūrali sudėtis
Labiausiai nepatiko: besibaiginėjant pakuotei sunku dozuoti
Tūris: 50 ml
Kaina: £7.50 (8,80 EUR)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Galima įsigyti Londone (internetinė parduotuvė)

Ką žada gamintojas: 100% natūralus organinis aliejus švelniai minkština, švelnina ir maitina jautrią ir sausą kūdikio odelę.
- Maitina ir ramina;
- Be kvapių medžiagų;
- Idealiai tinka tik ką tapusiems tėveliams dovanoms;
- Hipoalerginis;
- Dermatologiškai patikrintas;
- Be sintetinių kvapų, dažiklių, parabenų ir be genetiškai modifikuotų ingredientų;
Naudojimas: švelniai padenkite ant viso kūdikio kūnelio ir švelniai įmasažuokite. Venkite akių ir burnos zonų. Tinkamas kūdikiams nuo 3 kg.

Sudėtis: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Borago Officinalis (Starflower) Seed Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*.
*organiškas ingredientas


Mano nuomonė. Pirmiausia man labai patinka stiklinis buteliukas, skaniai mėlynos spalvos, minimalistine pakuote... Nerealiai gerai atrodo, tiek kad dozavimas nėra patogiausias ir geriausias šios priemonės aspektas: nėra jokių specialių dozuoklių, atsuki dangtelį ir pili į ranką. Dar kol aliejaus daug, iki maždaug pusę buteliuko, naudoti lengva; o va, kai lieka visai nedaug, įsipilti norimą kiekį į delną reikia specialių įgūdžių. 😁
Aliejaus sudėtis visiškai natūrali, jį sudaro jojobos, agurklės ir alyvuogių aliejai, kurie gerai žinomi kaip minkštinantys, kondicionuojantys odą ingredientai. Iš tiesų, jautriai kūdikio odai priemonių saugumas yra labai svarbus dalykas - apsauginio barjero neturinčiai odelei būtini tik geriausi, natūraliausi ir sveikiausi gaminiai.
Aš aliejų bandžiau naudoti ir pati, tačiau suaugusiojo odai jis nesuteikia kažkokio ypatingo drėkinimo, jau nekalbu apie maitinimą. Realiai poveikis toks pat, kaip įprasto natūralaus aliejaus. Tačiau reiktų nepamiršti, kad priemonė skirta kūdikio odai, kuri paprastai neturi tokių poreikių, kaip intensyvus maitinimas. Kūdikio odelei reikia apsaugos, minkštinimo ir kai kuriais atvejais - drėkinimo (drėkinimui aš renkuosi kitą produktą, bet apie tai, kitą kartą). Tad aliejų aš naudojau ir po maudynių ir masažui: man jo užteko labai labai ilgam, jei neklystu pusmečiui - būtent tiek ir galioja šitas aliejukas. Kalbant apie poveikį kūdikio odai, jis suteikia odai minkštumo, po aliejaus ji atrodo geriau, kažkiek drėkina, nors kaip jau minėjau, man drėkinimo iš aliejaus nereikia - išsausėjusioms kūdikio odos vietomis renkuosi kremą. 
Man smagu, kad aliejaus sudėtis natūrali, nėra dirbtinių kvapų (todėl kvepia alvuogių aliejui būdingu kvapu), aliejus nedažytas, pakankamai gerai saugo odą, susigeria vidutiniškai greitai. Man patiko juo dengti kūdikio odą - jaučiausi saugi, žinodama, kad tik natūralūs produktai leičia mano sūnų ir rūpinasi odos minkštumu, apsauga ir natūralia drėgme.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai