2016-2017 žiemos mėgstamiausi/ Winter favourites

Žiema... daug kas jos nemėgsta ir keikia, kai reikia klampoti per sniegą užsivilkus keliolika sluoksnių šiltų drabužių ir šiltus batus... Ir nors aš irgi esu iš tų, kurioms patinka daug sunkių drabužių, tačiau žiema man patinka. Žiemą būna gerai, žiemą būna Kalėdos, žiemą būna gimtadienis, žiemą būna tas malonus šventiškas šurmulys. O paskui viskas baigiasi ir sausio viduryje jau laukiame gaivaus pavasario.

Žiemą mūsų oda reikalauja daugiau maitinimo, žiemą bent jau maniškė sausėja ir šerpetoja, plaukai elektrinasi ir dažnai paveikti šalto oro neatrodo gražiai. Taip, rūpintis savo išvaizda reikia visus metus, tačiau būtent žiemos metu mes ne tik ruošiame kūną vasaros sezonui, o ir odą, plaukus, nagus ateinančiai šilumai: niekas nenori neelastingos odos, pašiurusių plaukų ar silpnų nagų. Vasarai atėjus mažiausia, apie ką norėsis galvoti bus odos puoselėjimas ar plaukų stiprinimas. Todėl aš pradedu ruoštis žiemos viduryje, o ir pavasaris niekada neužtrunka ateiti. Už kelių dienų jau džiaugsimės kalendorinio pavasario pradžia ir pasak mūsų sinoptikų - į Lietuvą grįžta šiltesni orai! O kol laukiame šiltesnių orų ir pavasario, noriu jums parodyti 15 dalykų, kurie man patiko šią žiemą.



Kvapas labai subjektyvus dalykas, kas vienoms patinka, kitoms gi - visiškai atstumiantis aromatas. Šitas dušo aliejus buvo mėgstamiausia priemonė odai prausti visą šią žiemą. Konsistencija sukuria malonios tekstūros putas, atrodo, kad aliejinė konsistencija geba pasirūpinti oda (nors tuo niekad netikiu ir labai kritiškai žiūriu į tokius pažadus žarstančias priemones) ir po jos nesinori jokių kremų, losjonų ar balzamų. O kvapas... man kvepia šiek tiek rytietiškai, primena smilkalus, turi ir saldumo ir sunkumo, net nežinau, visa ši kombinacija maloniai šildo uoslę ir nuteikia jaukiai.



Kažkodėl šią žiemą buvau visiškai primiršusi kūno šveitiklius ir odos šveitimą. Nežinau, gal todėl, kad labiau norisi šokti į pilną karšto vandens vonią ir tiesiog atsipalaiduoti? O jei po to dar naudoti šveitiklį, tiesiog atrodo gerokai per daug. Todėl primirštas ir vienišas gulėjo jis lentynėlėje, kol vėl pasiėmiau naudoti. Ir O-M-G, mokėjau už jį juokingai mažai, o poveikis, niekuo nenusileidžia gerokai brangesniems šveitikliams, tai yra ta tekstūra ir toks šveitimas, kuris man labiausiai patinka. Žinokit tikrai rekomenduoju išbandyti 😉



Turėjau mažą pakuotė, išbandžiau... sugundė ir suintrigavo 😁 Plaukučiams naudoti man nelabai patiko - nesuprantu, kokį kiekį reikia dengti ant plaukų, mat jo vis atrodo maža, o va odai - pasaka, kaip greitai susigeria. Drėkina visą dieną, maloniai kvepia ilgai... Labai smalsu būtų išbandyti didesnę pakuotę ir paeksperimentuoti su plaukučiais, su veido oda, pažiūrėti, kaip reaguoja su įdegiu, ką daro kaip plaukų kaukė. Labai patiko, tiesa, man gardenijų kvapas malonesnis nei Tiare gėlių kvapas.



Tai nėra tik šios žiemos atradimas, ir tai tikrai nėra tik šios žiemos mėgstamiausias plaukelių šalinimo būdas. Ne, tai ilgametis mano favoritas, kurį naudoju non-stop visuomet. Tiesiog tik šią žiemą pabandžiau jums papasakoti, kuo jis man patinka, kodėl šitas būdas mėgstamiausias, kiek kainuoja, kur pirkti, ko reikia, ko nereikia ir t.t. Jei įdomu, spauskite ant pavadinimo nuorodos ir skaitykite plačiau. 😊



Aš turiu kelis ilgamečius savo plaukų favoritus - ir vienas jų yra Aussie trejetukas iš drėkinančių šampūno ir kondicionieriaus ir maitinančios kaukės. Apie viską jums pasakojau plačiau, tad tik norisi paminėti, kad vertas dėmesio, jei jūsų plaukai pažeisti-dažyti ir/ar sausi-besiveliantys-reikalaujantys drėkinimo.



Nežinau, kiek čia teisybės, o kiek to, kad ruduo senai baigėsi, bet man atrodo, jog šitas aliejus sugebėjo sustabdyti mano plaukų slinkimą. Mano plaukučiai tapo tvirtesni, ėmė greičiau augti, o ir po kiekvieno plovimo mačiau gyvybingesnius ir labiau spindinčius plaukus veidrodyje. Taip kad šita kaukė man pasirodė vienas veiksmingesnių aliejinių produktų plaukams.



Jeigu skaitote mano tinklaraštį, tikiu žinote, kad turiu labai tamsius paakius, su kuriais kovojau milijonus ir šimtą kartų, išbandydama įvairiausias priemones ir būdus. Aš norėčiau, kad jų visai neliktų, bet deja, su genetika nepakovosi, tenka su tuo susitaikyti. Tačiau aš vis tiek ieškau įvairių būdų, kaip juos pašviesinti. Dauguma priemonių žada ir nuvilia, o pastaruoju metu naudojamas Douglas paakių kremas sugebėjo įgyvendinti pažadus ir šiek tiek paskaistinti ir pašviesinti odą po akimis. Aišku, ne tiek jau daug, kiek mano norisi, tačiau vis šis tas. 😊



Nuvalyti veido makiažą man yra vienas svarbiausių dalykų, nesvarbu, kiek ilgai vakaroju, ar kiek pavargusi esu, tačiau privaloma. Jei jau kalbėsime apie makiažo valiklius - tikriausiai didžiausią įspūdį man palikęs ZIAJA, ir nekalbu apie vieną sezoną, galiu garantuoti, tai vienas geriausių akių makiažo valiklių, naudotų 2016 metais.



Aš buvau nustebinta šio kremo poveikiu, atvirai  nesitikėjau tokio gero maskavimo ir tokio malonaus pojūčio ant veido odos... Aišku, priemonė turi didelį SPF, todėl tikriausiai labiau tik pavasariui ir vasarai, tačiau man labai patiko ir žiemos metu. Beje, pasižiūrėjau, kad šiuo metu pakuotės pakeistos, tačiau atrodo, kad tai visiškai tas pats produktas kitame apvalkale.



Mano mėgstamiausia žiemos meto paletė buvo "Metal Eyes" iš Douglas. Ir man labai gaila, kad tai limituoto leidimo gaminys, kurios įsigyti parduotuvėse jau tikrai nebegalima. Manau Douglas galėtų imti ir paleisti šį gaminį kaip nuolatinį produktą - manau pirkėjų tikrai atsirastų.



Nepaisant to, kad Golden Rose produktai yra pigūs ir dauguma merginų nuvertina jų kokybę, net nepabandę, man iš esmės patinka dauguma kompanijos produktų. O taip, manau, kad kaip ir visuose kompanijose tikrai yra tokių prastų ir tikrų produktų-žvaigždžių, kuriuos verta išbandyti. Jeigu manęs klaustumėte apie GR - rekomenduočiau jų Paris serijos nagų lakus ir "Longstay Matte" matinius lūpų dažus. Ne-rea-lūs! Aš visiškai rimtai, atrodo šią žiemą tai buvo pats mylimiausias mano lūpų produktas.



Šiaip jau aš tikrai nesu priklijuojamų blakstienų mėgėja, gal todėl, kad esu visiškai žalia šioje srityje ir man sunkiai sekasi jas užklijuoti? Tačiau nesenai atradau puikų sprendimą - blakstienos, kurios jau paruoštos naudoti ir nereikalauja papildomų klijų. Su tokiomis gerokai lengviau, ir... jei pavyko man, pavyks ir jums. 😉



Mano mėgtamiausi šepetėliai, nuo pat jų įsigijimo dienos buvo... tam-tadam, rinkinukas T092 iš jessup. Paprasčiausiai čia yra viskas, ko man reikia pilnam veido makiažui atlikti, ar naudoju beveik visus šio rinkinio šepetėlius ir manau su šituo rinkinuku man pasisekė labiau, nei su prieš tai pirktu T058 rinkiniu.



Mano mėgiamiausias šios žiemos aromatas buvo Avon "Far Away" - iš tiesų, tai ilgametis mano favoritas, beveik nuolatos gyvenantis mano kvepalų kolekcijoje ir mmm tas rytietiškas gėlių aromatas... Mmmm...



Labiausiai mane pradžiuginęs dalykas žiemos sezono metu buvo OŽ makiažo sistema ir grožio dėžutė. Taip, aš ją pirkau už savo pinigėlius, taip, pirkau išsimokėtinai, nes augindama vaiką negaliu sau leisti iš karto mokėti tokios sumos, tačiau... nė trupučio nesigailiu. Ir galbūt produktai nėra kažkoks stebuklas (kiek bandau man atrodo normalūs gaminiai, tačiau wow nejaučiu), tačiau pati makiažo sistema man pasirodė verta kiekvieno išleisto cento.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, mano mielosios. Štai tie 15 dalykų, kurie man suteikė daugiausiai džiaugsmo arba paliko giliausią įspūdį vertinant visą krūva gaminių, kuriuos išbandžiau per tris mėnesius. Kai kurie jau senokai baigti, kai kuriuos dar tik testuoju, ir pavyzdžiui, su Paese kosmetika vis bandau susidraugauti. O kaip jūs jautėtės šią žiemą? Kas jums paliko didžiausią įspūdį? Galbūt atradote produktų, be kurių nebemokate gyventi?




Ačiū, kad skaitote,
Šilto ir saulėto pavasario,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai