SAMPLE SIZE. BIOK "Dermatology" veido kremas jautriai odai nuo senėjimo

Kaip žinia, mėginukai kartas nuo karto pasirodo mano tinklaraščio sienoje kaip trumpi, atskiri įrašai. Tik ką baigiau savo įprastinį veido kremą iš Douglas, ir iš karto pradėjau testuoti vienintelį šiuo metu turimą veido kremo mėginį. Tad jokios serijos mėginių šį kartą nebus - tiesiog vienas mėginukas ir keliausiu prie pilnos kremo pakuotės.
Tad kalbėsiu apie BIOK labortorijos veido kremą, skirtą odai nuo senėjimo požymių. Iš tiesų, iš "Dermatology" linijos esu išbandžiusi visus kompanijos siūlomus varintus (ČIA ir ČIA) ir gerai pagalvojus, man visi trys kremai labai panašūs, net nežinau, nelabai pastebėjau, kad vienas ar kitas kremas ženkliai skirtųsi efektu veido odai. Nors gal todėl, kad naudojau tik mėginukus? 


Ką žada gamintojas: Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad priemonė atkuria odos elastingumą, mažina raukšlių matomumą, apsaugo nuo drėgmės praradimo. Efektyvumas pasiekiamas naudojant 100% natūralius aktyviuosius komponentus. Patentuota sudedamoji dalis BIOTILYS® ir keramidai atkuria apsauginį odos barjerą ir drėgmės pusiausvyrą. Pullulan (aktyviosios jūrų dumblių medžiagos) atkuria odos elastingumą ir lygumą. Priemonė itin tinka jautrios, senėjimo požymius patiriančios odos priežiūrai. 
Naudoti du kartus per dieną.
Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Oleyl Erucate, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Lactobacillus Ferment Lysate, Algae Extract, Pullulan, Dipotassium Glycyrrhizinate, Sodium Hyaluronate, Isocetyl Alcohol, Ceramide NP, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Kiekis: 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija, Maxima, Drogas, Eurovaistinė


Mano potyriai. Veido kremas lengvos konsistencijos, riebumo nesijaučia. Į odą susigeria labai labai greitai. Kvapas labai švelnus ir lengvas, tiesiog kosmetinis aromatas, kuris manęs visiškai neerzina. Manau, kad iš visų trijų kompanijos kremų, šito kvapas lengviausias ir mažiausiai erzins jautrias nosytes.
Kalbant apie poveikį, tai didžiausio ir bene aktualiausio produkto pažado - odos stangrinimo - aš visiškai nepajutau. Ir tikriausiai tai yra visiškai normalu, 4 kremo panaudojimo kartai nelabai ką reiškia, kai kalbama apie odos stangrinimą. Kartais tokio efekto nepavyksta pastebėti ir po mėnesio, naudojant kosmetikos priemones, tad tie keturi kartai yra juokingai mažai. Tačiau su kiekvienu kremo naudojimu aš jutau malonų odos komforto jausmą atrodo mažas robotukas, patekęs ant veido su kremu pasvėrė mano odos poreikius, ir subalansavo santykį tarp priemonės drėkinimo ir maitinimo. 😀 Aišku, taip nebūna. Tačiau nejaučiu jokio maitinimo, galbūt kažkiek jaučiu drėkinimą, bet ir dėl to nesu tikra. Nepaisant to, mano oda jaučiasi komfortabiliai, jos netempia, nesijaučia sausa, net nesijaučia pavargusi, nors veidrodyje matau savo išvargintos ir poilsio reikalaujančios odos vaizdelį.
Taigi, kaip man patiko? Manau iš visų trijų šios linijos priemonių pirmiausia norėčiau išbandyti būtent šios pilną pakuotę, galbūt tuomet būtų rožinė (sausai-normaliai odai), o mažiausiai tiko mėlyna (normaliai-mišriai odai). Kremas paliko tikrai neblogą įspūdį, tiek kad, artimiausiu metu visiškai neketinu pirkti jokio veido kremo - turiu jo pakankamai ilgam laikui, na o paskui, pažiūrėsim. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai