CATRICE "3D Lash Multimizer Effect" itin juodas, trijų dimensijų blakstienų tušas (atspalvis "010 Ultra Black")

Vėl apsisuko ratukas visko: mėnesio, tuoj keisis metų laikas, o kartu, ratu sukasi krūva dekoratyvinės kosmetikos produktų, šį kartą naujas tušas, kurį naudoju jau porą mėnesių (visuomet stengiuosi tiek naudoti visus tušus, prieš rašydama apie juos) ir manau metas pasakoti, ką apie jį galvoju. Ilgai galvojau, jog susidraugausiu su Catrice 3D Lash Multimizer Effect blakstienų tušu, tačiau man atrodo kad mūsų draugystė nelabai vykusi. Noriu jums būtinai parodyti rezultatus ir papasakoti, ką manau apie priemonę, o gal visgi viskas nėra taip jau blogai, kaip atrodo?

"Man patinka paryškinti akis, todėl dėviu ir tušą ir šešėlius"
Ming Xi


Produktas: CATRICE "3D Lash Multimizer Effect" itin juodas, trijų dimensijų blakstienų tušas (atspalvis "010 Ultra Black")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia blakstienoms didelės apimties
Labiausiai nepatiko: lipina blakstienas
Tūris: 11 ml
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Itin didelių akių efektas. Dideles, gražias, vėduoklės ilgio blakstienas lengva pasiekti su 3D Lash Multimizer Effect tušu blakstienoms. Guminis šepetėlis ir itin juoda priemonės pigmentacija suteikia intensyvų, trijų dimensijų apimtį - sensacingam, dideliam efektui.

- Tušas nuostabiai apibrėžtoms ir atskirtoms kaip vėduoklė blakstienoms;
- Intensyvi, trimatė apimtis;
- Itin juodos spalvos tekstūra.


Tušo pakuotė juoda su sidabro spalvos dangteliu: atrodo iš tiesų labai patikimai, profesionaliai ir dailiai, Šiek tiek storesnio pagrindo ji labai patogi dirbti, patogi rankose, tad tikriausiai visiškai nenuostabu, kad kėlė didelius lūkesčius.

Tušo šepetėlis silikoninis, toks, kokie man patinka labiausiai. Jis pakankamai lankstus, forma lik galiuko siaurėjanti, tad pasiekti nedideles, trumpas blakstienas patogu ir paprasta. Pats šepetėlis storokas, todėl tokiais dažytis reikia įgusti, kad nenusiteplioti odos aplink akis. Tačiau tai vienas mėgstamiausių mano šepetėlio medžiagų, formų, storių ir ilgių. 

Kvapas. Šiek tiek lengvesnis nei daugumos blakstienų tušų.

Konsistencija. Tušas man pasirodė pakankamai klampus, tačiau drėgnas. Sunkoka paaiškinti: tušas tirštokas, tačiau šlapiai skystas. 


Sudėtis: AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, TROPOLONE, DIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, ACRYLATES COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tušas skirstosi tikri lengvai, tačiau nepasakyčiau, kad labai lengva paskirstyti tolygiai. Jo konsistencija klampi, todėl net pirmasis tušo sluoksnis gana stipriai lipina blakstienas. Tikriausiai tai ir yra vienas didžiausių šios priemonės trūkumų. Suteikiamas efektas dailus, blakstienos pailginamos, šiek tiek patankinamos, o itin juoda tekstūra suteikia blakstienoms itin juodų, ryškių blakstienų efektą.

Tačiau viską man labai gadina tušo klampumas ir blakstienų lipdymas. Paprastai stengiuosi dengti du tušo sluoksnius, bet su šituo, tai yra neįmanoma: antras sluoksnis visiškai sulipina ir gražus efektas būna kaip nušluotas. Nežinau, man tai labai užkliūva: vienas svarbiausių dalykų blakstienose yra dailiai atskirti ir paryškinti plaukeliai. O šitas tušas to suteikti negali.


Aišku, man tušas tikrai išsilaiko neblogai: daugmaž gerai atrodo visą dieną. Tiesa, šiek tiek tepa, tačiau nestipriai (bet aš neturiu riebios odos aplink akis), o vakaro eigoje pastebiu kelis juodus taškelius po akimis, vadinasi priemonė šiek tiek byra, tačiau vėlgi, tai nėra labai stiprus byrėjimas.

Tad ne, labai gaila, bet su šituo tušu aš nesusidraugavau, kad ir kaip norėjau ir kad ir kiek tikėjausi. Tiesiog, man labai nepatinka sulipintos blakstienos. Taip, jas galima iššukuoti specialiu kosmetiniu šepetėliu, tačiau efektas vistiek nėra toks kaip tikėjausi, o ir vargo, dažant tokiu būdu daug daugiau. Gaila, tačiau ne!




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai