ESSENCE Light Reflection. Soap Bubble Effect - viršutinis nagų lakas (atspalvis "28 magic play of light")

Šią savaitę apie manikiūrą kalbėsime šiek tiek kitaip: taip, noriu papasakoti jums kelis kartus naudotą viršutinį nagų laką, kuris atspindi šviesą, suteikia nagams kažką panašaus į holografinį efektą ant nagų, pasižiūrėsim kaip jis atrodo ant kelių spalvų ir aptarsim priemonės privalumus ir trūkumus. Šią savaitę manikiūras toks, o jau kitą tikriausiai žiūrėsime į tradicinį nagų laką, tikriausiai, nes dar pati nežinau, ką norėsiu jums parodyti 😁

"Manikiūras yra mano kardio"
Tammy Taylor


Produktas: ESSENCE Light Reflection. Soap Bubble Effect - viršutinis nagų lakas (atspalvis "28 magic play of light")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams puošti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: holografinis efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: viršutinis sluoksnis neveikia ant visų nagų lako spalvų
Tūris: 8 ml
Kaina*: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Šviesos atspindžiai! Šviesą atspindintis viršutinis nagų lakas - šviesus kaip žvaigždės. Priemonė gali būti dengiama ant bet kokio nagų lako, suteiks nagams spinduliuojantį, šviesą atspindintį efektą, - visai kaip daugiabriaunių, spindinčių muilo burbulų. 


Stiklinis, cilindro formos buteliukas gana paprastas, tradicinis, tačiau mes nesikoncentruojam į pakuotes, ne ne 😆, mes tikimės gero dalyko viduje, todėl buteliukas buteliuku, labai nepuoš mano nagų lakų kolekcijos, bet ne dėl buteliukų myliu nagus, na ne tik dėl buteliukų. 

Konsistencija. Beveik identiška įprastam nagų lakui, gal vos vos skystesnė ir nėra tąsi, na kaip čia paaiškinus - nagų lakas paėmus iš buteliuko lėtai teka šepetėliu žemyn ir tekšteli lašiukais. Šitas gi gana greitai atsiskiria nuo šepetėlio. Na, gal čia dėl kiek skystesnės priemonės? Gal?

Sudėtis: BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ETHYL ACETATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, TIN OXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kadangi, kaip mes visos žinome, čia yra viršutinis nagų lakas, prieš naudojant priemonę reiktų pasidaryti įprastą manikiūrą: bazinis pagrindas + pasirinkta spalva. Iš pradžių aš galvoju, kad tinkama bet kokia nagų lako spalva. Iš esmės tikrai tinkama, tačiau aš pastebėjau, kad ne ant visų spalvų efektas atsiskleidžia ir atrodo gražiai. 

Pagrindas - CATRICE Ultimate Nail Laquer "107 Robinson Coralsoe"

Viršutinis nagų lakas suteikia jūsų manikiūrui holografinio spindesio efektą ir yra matomas judinant rankas, tiksliau ant nagų krentant skirtingu kampu saulės ar dirbtinio apšvietimo šviesai. Jis gali atrodyti ir žalsvas, ir violetinis, ir rausvas, ir melsvas, ir balsvas... daug spalvų, daug įvairių spalvų ant nagų.

Tačiau, kaip jau minėjau, man jis neatsiskleidžia ant visų spalvų. Pavyzdžiui, neoniniai, rožiniai ir šviesesni raudoni visiškai netinka su šituo viršutiniu nagų lako sluoksniu - matote nuotrauką viršuje? Jokio įvairiaspalvio spindesio nėra ir kažkodėl neįmanoma jo išgauti. Tuo tarpu jei dengiame gilesnius, tamsesnius atspalvius, kaip pagrindą, manikiūras įgauna tą daugiaspalvį efektą, kurio taip ieškojome - valio!!! Nuotraukoje apačioje palikau bevardį nagą be viršutinio sluoksnio, na, kad matytųsi kaip atrodo be efekto pati spalva. Gaila, to paties nepadariau su raudona viršuje. Bet ir taip matosi, kad ten graži koralų rožinė tiesiog tapo balsva, blizgaus efekto, kažkokia negraži, pigiai atrodanti ir tokia visiškai taip sau.

Pagrindas - CATRICE Noir Lacquer "02 Noir Rouge"

Efektas ant nagučių išlieka tiek, kiek laiko pagrindinis nagų lakas. Nei jis prailgina, nei sutrumpina manikiūrą. Tiesa, nepaminėjau, kad ant nagų dengiau du plonyčius sluoksnius, kartais vieną storesnį, didelio skirtumo tarp to tikrai nėra, tačiau tam efektui tikrai reikalingas pakankamas produkto padengimas, ir reikia turėti galvoje tai, kad produktas šiek tiek dengiasi dryžiais, tačiau išsklaidyti jį nėra labai sunku, reikia tik šiek tiek kruopštumo.

Man šitas top coat'as patiko - efektas įdomus, spalva tikrai atsiskleidžia, tik tiek, kad reiktų prieš renkantis spalvą pasibandyti, kaip ji atrodo ant tam tikros spalvos. O aš, keliauju išbandyti pabaigti savo naujos savaitės manikiūrą.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai