2017 pavasario - vasaros tendencijos: populiariausios plaukų spalvos, šukuosenos ir aksesuarai plaukams

Sakoma, kad plaukai yra didžiausias moters papuošalas. Be abejonių norisi tuo papuošalu džiaugtis, turėti sveikus, gražius, spindinčius plaukus. Ir visai nesvarbu, kokia jų spalva, koks ilgis ar plaukų storis. 

Tad šiandien kviečiu jus į naują tendencijų įrašą. Kviečiu pasinerti į plaukų pasaulį, pasižiūrėti, kokios spalvos bus madingos 2017 pavasario - vasaros metu, kokias šukuosenas ir plaukų kirpimus bei stilius siūlo plaukų stilistai, į kokius aksesuarus reiktų atkreipti dėmesį parduotuvių lentynose, kokius įsigyti ir kokiais puošti savo plaukučius. Ilgų plaukų ilgio įrašas laukia jūsų dėmesio, kviečiu pasisemti idėjų ateinantiems sezonams.


Paveikslėlis iš ČIA

POPULIARIAUSIOS PLAUKŲ SPALVOS

Pelenų bondinė, tiksliau šalto atsaplvio šviesi blondinė, man norėtųsi šitą spalvą įvardyti kaip šalta platininė blondinė, bet paliekame šaltinio pavadinimą ir sakome "pelenų blondinė", nors aš tokį užvadininą įsivaizduoju, kaip lietuvaičių pilkumo plaukų spalvą į šviesiąją pusę.


Balayage sruoginimas iš esmės tai sruoginimas, kai dažomos viršutinės plaukų sruogos, o šaknys paliekamos natūralios. Taip sukuriamas efektas, tarsi plaukai būtų nubučiuoti ir nušviesinti saulės - tobulas dažymas kai norisi tik šiek tiek šviesesnių plaukų efekto, bet nesinori radikaliai keisti plaukų spalvą.


Pastelinės plaukų spalvos čia tinka įvairiausi šviesūs rožiniai geltoni, melsvi plaukų tonai.


Ugninė raudona braškių blondinė, ryža, ryškiai raudona... 


Ruda tamsiausia 2017 pavasario - vasaros plaukų spalva: natūrali, šokoladinė, gili. Galbūt tai nėra labai jau vasariška plaukų spalva, tačiau plaukų stilistai žino, kaip natūralių spalvų plaukams sukurti vasarišką įvaizdį.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŠUKUOSENOS IR PLAUKŲ STILIAI

1. Netvarkingi kirpčiukai

Pirmiausia apie kirpčiukus: nepriklausomai nuo jų kirpimo (kuris tendencijose dažnai stebimas kaip tiesus), netvarkingi kirpčiai 2017 pavasario ir vasaros metu bus itin populiarūs. 


2. Avangardiški kirpčiukai

Yra tiek daug būdų dėvėti kirpčiukus: numesti ant šono, kirpti tiesiai, garbanoti, didelio dydžio... kodėl nepažaidus su įvairiais kirpčiukų stiliais 2017 pavasario ir vasaros metu?


3. Sklastymas šone

Praeitą sezoną buvo madingas sklastymas toli šone, kuris buvo arčiau ausies nei galvos vidurio. Pavasario - vasaros metu tradicinis sklastymas šone grįžo.


4. Sklastymas viduryje

Tačiau populiarus ne tik sklastymas šone, lygiai toks pat, lygiavertis draugas - sklastymas galvos centre. Ši tendencija yra populiari ne tik 2017 pavasario - vasaros metu, - tai tendencija keliaujanti per visus sezonus, ir kad ir kaip bebūtų liūdna, nėra tinkama visoms veido formoms.


5. Visiškai tiesūs ir glotnūs plaukai

Jei patinka itin glotnūs ir itin tiesūs plaukai, ši tendencija būtent jums: truputis plaukų putų ir šukos, voulia visiškai atitinkate tiesių ir glotnių plaukų tendenciją! 😊


6. Šlapio efekto plaukai

Dar viena panaši tendencija, kuri turėtų būti pakankamai populiari 2017 pavasario-vasaros metu. Ir tikrai patiks toms, kurios nekenčia džiovintuvo: dušas, plaukų putos ir šukvimas: ar atgal ar į šoną, ar su skalstmu per vidurį. Ir atrodote taip, lyg būtumėte išsimaudžiusi pavasario lietuje, Man asmeniškai šlapių plaukų tendencijos nelabai žiūrisi, tačiau, galbūt reikia išbandyti, kad žinočiau ar tikrai nepatinka. 😄


7. Natūralios garbanos

2017 pavasario - vasaros tendencijose garbanos formuojamos pakankamai ryškios ir didelės. Nuo kitų sezonų jos aiškiai skiriasi: jeigu anksčiau buvo populiarios ryškios, glotnios, didelės holivudinės garbanos, tai 2017 šiltuoju metų laiku garbanos formuojamos taip, kad atrodytų kuo natūralesnės. Žiūrint į modelius atrodo, jog tai visiškai natūralios garbanės, tiesiog lengvai perbraukusios šepečiu plaukus.


8. Afrikietiškos garbanėlės ir natūralūs plaukai

2017 pavasario - vasaros metu ant podiumų buvo stebėtinai daug afroamerikiečių moterų, turiučių tas mielas smulkias rasei būdingas garbanėles. Aišku, šita tendencija visiškai neaktuali Lietuvai, bet... tendencija taip pat skelbia, kad populiaru natūralūs plaukai. Mano gi - natūraliai banguoti (jei nukirpčiau būtų garbiniuoti), tad kam tos formavimo priemonės? Damos, pavasarį būsime natūralios!


9. Dirbtiniai plaukų dredai

Ech, man čia kažkaip ne kas - suprantu aukštoji mada ir pan., bet tie dirbtiniai dredai atrodo nekaip... Spalvos tikrai puikios, gražios, tačiau ta visuma, ne nežinau, man nepatinka. O kaip jums?


10. Netvarkingos šukuosenos

Nors tarp tendencijų yra itin tvarkingų šukuosenų, tačiau 2017 pavasario - vasaros metu vyrauja natūraliai atrodantys plaukai ir netvarkingos šukuosenos. Modeliai ant podiumo atrodė netvarkingai susegtais, išsileidusiais plaukais ar nešukuotomis, susivėlusiomis kasomis. Manau ši tendencija puikus ir įdomus sprendimas pavasariui ir vasarai, kai iš tiesų nesinori persistengti su šukuosenomis, lako flakonėliais ar dideliais putų kiekiais.


11. Didelės apimties plaukai ir 1980-ųjų stiliaus šukuosenos

2017 pavasario-vasaros tendencijų topų topas - 1980 įkvėptos, didžiulės apimties šukuosenos. Sukelti, didelės apimties plaukai, suversti ant šono ar lengvai banguoti, netvarkingi ar seksualiai didelės apimties viršugalvyje... viskas, kas primena 1980-uosius. Išbandyti verta. 😉


12. Mažos, šukuoseną akcentuojančios kasytės

Smulkios kasytės, pinamos kaip šukuosenos ancentas pagyvina bet kokią šukuoseną: ar tai būtų plaidi, riši, pinti, sukti, sukelti... ar kaip kitaip formuoti plaukai.


13. Storos kasos

2017 pavasario - vasaros metu labai didelės, storos kasos tikrai nėra populiarumo viršūnėje. Daug populiaresnės smulkios, nedidelės kasytės, akcentuojančios šukuoseną. Tačiau toms, kurios nori mergaitiškos, šiek tiek undines primenančioms šukuosenos, plaukų pynimas įvairiais būdais į vieną ar dvi dideles kasas tarp tendencijų yra. Dėkojame Valentino, Alice+Olivia, Simone Rocha...


14. Pynimas krokidiliuku ar eglute (Dutch and French braids)

Nors didelės, mergaitiškos kasos nėra labai populiarios tarp kitų tendencijų, tai šitie pynimai yra 2017 pavasario-vasaros topų viršūnėse. Turiu galvoje, tik pažiūrėkit, kokios kasos.. - pynimai pavasarį-vasarą buvo labai madingi ir nenuostabu - kai karšta norisi sukelti plaukus ir tikrai nevaikščioti palaidais ar laisvai suformuota šukuosena. 


15. Aukštai susukti kuodeliai

2017 pavasario - vasaros metu, kaip jau pastebėjote, tarp šukuosenų vyrauja dualumas: tvarkinga vs natūraliai netvarkinga. Aukštai sukelti kuodeliai šį sezoną buvo vienas tų šukuosenų, kurioje vyrauja ir tvarka, glotunumas ar simetrija, kartu su netvarkingumu, natūralumu ir asimetrija.


16. Susuktų plaukų šukuosenos (twisted hair)

Kita tendencija, kuri atrodo sukuriame be visiškai jokių pastangų: susuktų, užsuktų plaukų šukuosenos.


17. Ties sprandu virvute susuktų, supintų plaukų šukuosenos

Viena mieliausių, mergaitiškiausių, romantiškiausių šukuosenų 2017 pavasario-vasaros metu: susuktos šukuosenos, ir supintų įprastai, supintų virvute, užkištų r užsuktų plaukų... Tai romantiška šukuosena puikiai tiksianti tiek vakarėliui, tiek vasarų vestuvėms, tiek festivaliui...


18. Žemai arba šone surišta kasytė

Nuobodžioms kasoms galvos viduryje pavasrio-vasaros metu sakome - ne! Kasas rišame ant šono arba žemai ant sprando. Šukuosena paprasta, ją pasidaryti lengva ir atrodo gana įdomiai.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PLAUKŲ AKSESUARAI IR PAPUOŠALAI

1. Gėlės plaukuose


2. Segtukai su blizgiomis akutėmis


3. Plaukų smeigtukai


4. Plaukų gumelės su dizainerių logotipais


5. Juostelės plaukuose


6. Dideli ir ryškūs kaspinai


7. Spalvotos skarelės ir turbanai


8. Blizgūs lankeliai


9. Neįprasti plaukų aksesuarai

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:
Štai toks illllllggggaaassss plaukų tendencijų įrašas šį kartą jums. Kas jums patiko labiausiai? Galbūt planuojate keisti plaukų spalvą? O gal išbandyti naują šukuoseną? Pagaliau įsisegti plaukų aksesuarą, nors šiaip jų vengdavote? Ką manote apie ateinančio sezono naujoves?




Ačiū, kad skaitote,
Linkiu smagiausių eksperimentų su savo kasomis,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Oho kiek naujovių ir įdomybių... Pasisėmiau puikių idėjų. Patiko dirbtinės gėlės plaukuose, skarelės ir turbanai. Labai apsidžiaugiau pamačius, kad mano plaukų spalva - madingiausia šiemet. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho kiek naujovių ir įdomybių... Pasisėmiau puikių idėjų. Patiko dirbtinės gėlės plaukuose, skarelės ir turbanai. Labai apsidžiaugiau pamačius, kad mano plaukų spalva - madingiausia šiemet. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą