L'OREAL Paris Pure Clay raudona skaistinamoji molio veido kaukė "Glow Mask"

Jeigu sekate grožio pasaulio naujienas arba jeigu namie turite televiziją tikriausiai negalėjote nepastebėti puikios L'Oreal veido kaukių reklamos ir naujovės su moliais, kuri pastaruoju metu sukėlė didelį susidomėjimą ir didžiules diskusijas. Ar galėjau nenusipirkti, aišku galėjau, bet viduje gyvenantis smalsutis vis gundė ir gundė, tad ilgai negalvojusi pasidaviau ir įsigijau.

Iš žalios, juodos ir raudonos pasirinkau pastarąją. Aš neturiu probleminės veido odos, ji nėra riebi, mano poros nesikemša, na gal šiek tiek nosytės srityje. Todėl man tikrai netiktų (manau netiktų) nei žalia nei juoda - bandau, tiksliau jau kuris laikas naudoju raudoną ir šiandien noriu papasakoti, ką apie ją manau.

"Niekada nebijokite išbandyti kažką naujo, nes gyvenimas tampa nuobodus, tose ribose, kurias jūs jau žinote"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OREAL Paris Pure Clay raudona skaistinamoji molio veido kaukė "Glow Mask"
Gamintojas: "Loreal Paris". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: švelniai nušveisti, suteikti spindesio, vienodinti atspalvį
Tinkamas tipas: šiurkščiai veido odai su giliai užsikimšusiomis poromis
Labiausiai patiko: poveikis veidui 
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtinėse dalyse
Tūris: 50 ml
Kaina*: 10,40 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur

Ką žada gamintojas: 
3 GRYNIEJI MOLIAI + RAUDONASIS DUMBLIS
Nušveičia negyvas odos ląsteles. Atkemša ir siaurina poras.
Itin veiksminga grynųjų molių ir raudonųjų dumblių kaukė, švelniai nušveičia ir suteikia spindesio vos per 10 minučių. Mūsų unikali ir efektyvi formulė leidžia mėgautis įvairiais pojūčiais ir kvapais, o stipriai veikiantis grynas molis ir vulkaninės uolienos, švelniai nušveičia negyvą veido odos sluoksnį ir išlygina jos paviršių. SKAISTINAMOJI gryno molio kaukė skirta šiurkščiai veido odai su giliai užsikimšusiomis poromis, kad oda taptų lygi, vienodo atspalvio ir vizualiai mažesnėmis poromis.



Aš visuomet kalbu apie gaminių pakuotes, tačiau kuo toliau pildau tinklaraštį, tuo dažniau susimąstau, ar to reikia? Ar tai reikalinga? Ar aš to noriu? Tikriausiai jau pastebėjote, kad detalaus ir smulkaus aprašymo nebėra. Šioks toks paliko, todėl trumpai. Pakuotė buvo apsaugota skaidria plėvele, pakuotė - žalsvos spalvos kartonas su rausvu intarpu. Iš tiesų ta žalia spalva man pradžioje atrodė visiškai nederantis dalykas, bet ji "skani" akiai, maloniai nuteikia, tad tikriausiai kodėl gi ne? Vidinis indelis sunkus, pagamintas iš stiklo, užsukamas dangtelis šonuose turi tos pačios žalsvos spalvos intarpus, o pats indelis - vienas nuo kito skiriasi tik pavadinimu. Tiesa, po dangteliu yra toks mini plastikinis dangtelis, apsaugantis tą užsukamą dangtelį nuo išsiterliojimo. Šiaip man L'Oreal produktų, veido kaukių, kremų pakuotės gražios, atrodo skoningai, man visai patinka.


Kvapas. Veido kaukė turi stiproką kvapą - rimtai, veido kaukė su tokiu kvapu? Na taip, jis malonus, švelnus, gaivus, bet man šiek tiek per stiprus, ir jaučiamas tol, kol kaukė laikoma ant veido odos.

Konsistencija. Veido kaukė raudona, greičiau prislopintos rožinės spalvos, viduje matosi smulkių šveičiamųjų dalelių.


Sudėtis: Aqua/ Water, Kaolin, Glycerin, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Prunus Armeniaca Seed Powder/ Apricot Seed Powder, PerlitePolysorbate 20, Carbomer, Triethanolamine, Dimethiconol, Palmaria Palmata Extract, Moroccan Lava Clay, Caprylyl GlycolXanthan Gum, Montmorillonite, TocopherolPhenoxyethanol, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, Linalool, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Veido kaukė ant odos dengiasi nepaprastai tolygiai. Aš nepamenu nė vienos moliniu pagrindu kaukės, kuri taip lengvai ir taip tolygiai dengtųsi ant odos. Tiesa, dengiau ne pirštais, o kaukei skirtu šepetėliu, bet manau, kad paskirstymas pirštais būtų ne ką prastesnis.

Gamintojas sako, kad veido kaukę reiktų naudoti 3 kartus per savaitę, tačiau man trys kartai per daug ir laiko atžvilgiu ir šiaip mano odai, todėl naudojau du kartus. O nuo šiol tikriausiai naudosiu kas antrą kartą - tai yra - vieną kartą dengsiu kokią drėkinančią kaukę, o kitą - valančią, šiuo atveju šią iš L'Oreal. Tiesiog mano oda yra tokia, kad jai visiškai nereikalingas toks dažnas valymas, o ir padrėkinti ar pamaitinti kitomis kaukėmis nereiktų pamiršti.

Taigi, padengtą kaukę ant veido laukiau apie 15 minučių, dažniausiai, čia jei pavyksta pasižiūrėti į laikrodį tik padengus. Paskui plaunu lauk su silikono kempinėle masažuojamaisiais judesiais. Beje, kempinėlę po valymo reikės plauti su dėmes gerai išimančiomis priemonėmis, nes tik su vandeniu - neišsiplauna ir lieka rausvos dėmės.

Kairėje - tik padengta kaukė; dešinėje - po 12 minučių nuo padengimo

Plaunant kaukę lauk, jaučiu kaip šveičiamieji grūdeliai konsistencijoje pavalo veido odą, lengvai pašveičia, tad tikriausiai ir pakelia odos nešvarumus. Nes tik nusiplovusi kaukę matau, kokia švari ir skaisti mano veido oda, šviesesnė, gražesnė. O ir liečiat labai švelni ir lygi. Efektas odai man malonus akiai ir man patinka. Aišku, mano nosies poros nebuvo giliai išvalytos, sakyčiau valymas paviršinis. Man nosį geriau išvalo Natura Siberica muilas, apie kurį pasakojau nesenai. O ir kažkokio spindesio efekto, kurio tikėjausi pagal kaukės pavadinimą ("Glow Mask") tikrai nebuvo.

Sakyčiau, kad man šitas produktas paliko tikrai gerą įspūdį, ir pavalo ir skaistina odą, visai neblogai atrodo, bet ar tai yra tas produktas, kuris būtų "wow, nebegaliu be jo gyventi"? Na ne, reklama man sukėlė labai didelius lūkesčius, o rezultatas tikrai nėra kažkoks nerealus. Man pasirodė geras produktas ir tiek. Manau išbandyti smagu, tačiau tai nėra tas gaminys, kuris visuomet gyvens mano vonios spintelėje.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios ir švarios veido odos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai