2017 pavasario - vasaros tendencijos: populiariausi raštai ir populiariausios spalvos

Jei kalbame apie įvairias tendencijas 2017 pavasariui - vasarai, negalime nekreipti dėmesio į populiarius šiltojo meto raštus ir aktualiausias spalvas. Visgi, kalbėdami apie tendencijas atkreipiame dėmesį į pavyzdžiui, manikiūro spalvas, drabužių raštus ir pan... Tačiau bendrine forma, kalbant apie tendencijų įrašų ciklą, spalvos ir raštai yra mano mylimiausias įrašas. Ne, nekalbu apie patį rašymą, įrašo kūrimą ar dar kažką - kalbu apie vertę, mat nežinau, kaip jūs, bet aš dažnai per sezoną atsiverčiu raštų ir spalvų įrašą ir prieš ką nors pirkdama, ir prieš darydama manikiūrą, ir ieškodama įdomesnių spalvų ar pritrūkusi idėjų praktiškai bet kam... Žodžiu, man asmeniškai tai vienas mėgstamiausių ir vertingiausių tendencijų įrašų.
Kviečiu pasižiūrėti, kokie raštai bei spalvos bus populiarūs, madingi, aktualūs 2017 pavasario - vasaros metu.


RAŠTAI:
1. Gėlių raštai

Tikriausiai viena labiausiai nuspėjamų raštų tendencijų - gėlės. Na koks pavasaris, koki vasara be pastelinių, tamsių, modernių ar tradicinių gėlių raštų? Neįmanoma.


2. Gyvūnų odos raštai

Metai iš metų gyvūnų odos raštai keliauja per tendencijas, naudojami dizainerių darbuose ir yra populiarūs gatvės madoje. Leopardų, gepardų, tigrų, gyvatės odos... praktiškai visi raštai bus populiarūs. Jums neskanu? Nemadinga? Madinga, tikrai madinga, o dėl skonio nesiginčijama.


3. Šūkiai ir užrašai

Nėra stipresnio rašto už įvairius užrašus ar šūkius ant drabužių, ir šiuo atveju aš nekalbu tendencijų populiarumu. Užrašai nėra šiaip beprasmiai žodžiai ant medžiagos, užrašai ir šūkiai - galinga kalba, mintis, emocija, kuria perteikiame pasauliui tai ką norime pasakyti, parodyti ar išreikšti - ir šį sezoną jie labai labai populiarūs.


4. Pop kultūros raštai

Pop kultūros raštai vėlgi ra ta tendencija, kuri nėra nauja tarp populiariausių raštų, tad 2017 pavasaris ir vasara yra praėjusių tendencijų tąsa. Net nebandysiu apibūdinti kas gi šios tendencijos pagrindas - iš tiesų tai viskas, kas supa mus kasdieniame gyvenime.


5. Kamufliažas arba kareiviški raštai

Kamufliažo raštas originaliai sukurtas karių rūbams, kad pasislėpti ir suklaidinti priešą. Tačiau 2017 pavasario-vasaros metu karių raštai užvaldo moterų spintas ir grįžta į populiarumo viršūnes.


6. Tarsi vandeniniais dažais piešti raštai

Jeigu norite kažko neapibrėžto ir artistiškesnio, tam puikiai tiks raštai, primenantys vandeniniais dažais pieštus: artistiškos linijos, abstrakčios formos, sulietos formos ar nevisai aiškūs kontūrai...


7. Taškeliai

2017 pavasario - vasaros metu taškeliai ir vėl bus populiarūs ir aktualūs, tai raštas, kuris visuomet (na, tikriausiai visuomet) bus tarp vienų populiariausiųjų raštų. Abejingų taškeliams tikrai nėra: tai arba nemėgstamas, arba labai mylimas raštas.


8. Spalvoti dryžiai

2017 pavasario - vasaros metu pati populiariausia, pati ryškiausia, ir daugumai aktualiausia turėtų būti spalvotų dryžių tendencija. Šią verta įsidėmėti, verta atsiminti ir verta pasimatuoti bent kelis spalvotai dryžuotus drabužėlius.


9. Klasikinės vertikalios plonos linijos

Tarp klasikinių raštų bene populiariausias, o ir manyčiau žinomiausias yra plonų vertikalių linijų raštas. Tai dar viena didžiulė 2017 pavasario - vasaros tendencija, kurią verta įsidėmėti.


10. Įvairių langelių raštai

Ir trečioji pagrindinė 2017 metų pavasario - vasaros meto tendencija: įvairių dydžių, pločių, formų langeliai. Tad šiemet, kalbant tik apie raštus derėtų atsiminti: spalvotos linijos, linijos ir langeliai!


11. Geometrinių dėlionių raštas

Įvairiausių formų, įvairiausių raštų, įvairiausių spalvų ir dydžių geometriniai raštai. Tai lyg tendencija be pradžios ir pabaigos, tačiau iš esmės - tai raštas dėlionė, kurioje nėra laisvos vienspalvės medžiagos - tik detalė prie detalės... visai kaip dėlionė.


12. Optinę iliuziją kuriantys raštai

2017 pavasario-vasaros raštų tendencija, kuri optinę apgaulę.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SPALVOS:
1. Niagara - džinso spalvos mėlyna


2. Primrose Yellow - ryškiai geltona


3. Lapis Blue - tikra mėlyna


4. Flame - raudona su oranžiniu atspalviu


5. Island Paradise - šviesiai/ pastelinė žydra


6. Pale Dogwood - pastelinė rausva


7. Greenery - žalia


8. Pink Yarrow - ryškiai rožinė


9. Kale - salotų žalia


10. Hazelnut - švelniai ruda

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:
Štai tokie populiariausi raštai ir tokios populiariausios 2017 pavasario - vasaros tendencijos. Aišku, kad ir raštų ir populiarių spalvų yra gerokai daugiau, tačiau mano tikslas nėra pristatyti viską, kas buvo parodyta, paminėta ar panaudota, tik tai, ką verta atkreipti dėmesį. O kas šį kartą patraukė jūsų dėmesį?




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gėlėti raštai, kurių ir pasigendu parduotuvėse...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, aš irgi dar nieko gėlėto parduotuvėse nemačiau. Kryžiuojam pirštus ir tikimės, kad greitai pasirodys ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą