DOUGLAS Home SPA putojantis vonios kubelis "Harmony of Ayurveda" su jausmingu, rytietišku gėlių aromatu

Įsivaizduojat, sugebėjau persimiegoti? Miegojau 7 valandas ir atsikėliau su siaubingu galvos skausmu, kuris prieš kelis metus reikšdavo tik viena - miegojau per ilgai, ir tokio ilgumo miegu nepailsėjau... Taigi, atsikėliau, galva plyšta, vaikas šalia miega ir net nežinau, ką daryti kad tas skausmas kaip nors sumažėtų - išbandžiau ir kavą, ir pusryčius ir pasivaikščiojimą lauke - nepadeda. Galiausiai prisipyliau vonią vandens, vaiką palikau vyro priežiūrai ir nusprendžiau bandyti pagulėti šiltoje vonioje. Teisingai sakoma, kad nėra to, ko nepagydytų šilta vonia, tiesa, šį kartą su Douglas putojančiu vonios kubeliu, apie kurį šį kartą noriu jums papasakoti.

"Kiekvienas žmogus turi teisę į šeštdienio vakaro vonią"
Lyndon B. Johnson 


Produktas: DOUGLAS Home SPA putojantis vonios kubelis "Harmony of Ayurveda" su jausmingu, rytietišku gėlių aromatu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: ištirpus vandenyje kvapas praktiškai dingsta
Kiekis: 24 g
Kaina*: 1,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Douglas Home Spa sukūrė ypatingą kūno priežiūros liniją Harmony of Ayurveda, kuri gerina emocinę būklę ir visapusiškai puoselėja odą. 
Koncepsija: ypač turtinga tekstūra, regeneracija, apsauga nuo senėjimo, prabangūs puoselėjantys aliejai.
Pagrindiniai ingredientai: Migdolų aliejus, Sezamų aliejus, Mango kauliukų aliejus, Tigrinė žolė.
Aromatai: gėliniai, rytietiški, jausmingi.
Naudojimas: Įmeskite vonios kubelį į šilto vandens pripiltą vonią. Leiskite visiškai ištirpti. Putojantis vonios kubelis ištirpsta vandenyje paskleisdamas mažyčius burbuliukus, kurie švelniai sprogsta ant jūsų odos. Mėgaukitės vonia 15-20 minučių.


Vonios kubelis supkuotas oranžinės spalvos plastikinėje pakuotėje ir atrodo visai kaip vaflinis saldainis. Reiktų tokius produktus laikyti toliau nuo vaikučių akių, nes iš tiesų, galima pagalvoti, kad čia koks skanumynas,

Kvapas. Iš tiesų šito kubelio kvapas, uostant iš pakuotės nerealus - kvepia rytietišku-gėlių aromatu, nors jaučiu ir saldų mangų kvapą. Labai labai malonus uoslei. Tačiau liūdniausia yra tai, kad įmetus į vandenį, kvapas tampa vos jaučiamas. Gaila, taip norėtųsi tokio pat aromato, kaip tik išėmus iš pakelio... 😔

Konsistencija. Baltos spalvos vonios kubelis, įmetus į vandenį tirpsta ir putoja.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Maltodextrin, Citric Acid, Monosodium Citrate, Titanium Dioxide, Aqua, Parfum, PEG-150, Talc, Sodium Benzoate, Limonene.


Poveikis. Vonios kubelį metu į vandens pripiltą vonią, jis grimzta į vonios dugną ir pradeda putoti. Reikia šiek tiek laiko, kol jis pilnai ištirpsta, nudažydamas vandenį vos matoma balsva spalva. Kaip jau minėjau, su kubelių kvapu kažkas tikrai negerai, norisi intensyvesnio, nors šiuo atveju, jis buvo stipresnis, negu prieš tai naudoto "Beauty of Hawaii" kubelio kvapas.


Kažkokio stebuklingo poveikio iš priemonių voniai tikėtis nereiktų: taip, jos minkština, švelnina odą, šiluma gerina kraujotaką, padeda atsipalaiduoti raumenis. Tokios priemonės skirtos labiau atsipalaiduoti, negu kažkaip palepinti odą. Po vonios jaučiuosi dieviškai lengva, mintys švarios ir malonios. Po vonios visuomet jaučiuosi pailsėjusi, atsigavusi... Džiaugiuosi, kad šaltuoju metų laiku galiu mėgautis vonios procedūromis - tai tikriausiai vienas didžiausių žiemos privalumų. 




Ačiū, kad skaitote,
Ar lepinatės voniomis?
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai