2017 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Aksesuarai ir papuošalai gali išgelbėti net ir nuobodžiausią, pilkiausią, juodžiausią, niūriausią ar paprasčiausią aprangą ir paversti ją įdomiu deriniu. Todėl šį kartą pristatau jums 2017 pavasario - vasaros papuošalų ir aksesuarų tendencijas. Įrašą skirstau į dvi dalis: pirmiausia papuošalai, paskui šio sezono aksesuarai. 

Paveikslėlis  iš ČIA

PAPUOŠALAI:
1. Du papuošalai viename

Pamenate sujungtą aprankę ir žiedą, kaip vieną papuošalą? Nežinau, kaip jūs, bet paauglystėje aš tokį turėjau, ir atrodo tendencija vėl grįžta tarp madingųjų papuošalų. Daugiau nebereikia investuoti į su skirtingus papuošalus - tiesiog nusipirkite apyrankę su žiedu, o galbūt ir auskarus su kaklo papuošalu? Atrodo tikrai smagiai ir išskirtinai, juolab, niekad nesuklysite derindami skirtingų papuošalų stilius tarpusavyje - tokie, sujungti paprastai turi vientisą stilių.


2. Kutai vis dar madingi

Nors kutų populiarumas smarkiai nuslopo kitose tendencijose, o daug kur ir dingo iš populiariųjų (nes Dievaži, kiek gi galima tų kutų?), tačiau įvairiuose papuošaluose kutų detalės vis dar plačiai naudojamos. Sukurti tai bohemiškai nuotaikai...


3. Religiniai motyvai: kryžiai

Toms, kurios tiki, tai vienas iš būdų parodyti savo religinius įsitikinimus, nors kai pagalvoji, nemanau kad tikėjimą rodo kažkokie simboliai, o jei jau norisi nešioti religinius papuošalus, tendencijos tam tikrai neturi jokios įtakos. Tačiau 2017 pavasario - vasaros metu labai populiari papuošalų detalė bus būtent kryžiai: daugiau ar mažiau stilizuoti, puošti akmenukais ar spalvoti, tradiciniai ar visiškai avangardiniai. Pasirinkimas tik jūsų. 😉


4. Daug žiedų

Kalbant apie žiedus, jokio konkretaus stiliaus kolekcijose nebuvo galima matyti, jokios konkrečios medžiagos ir jokios konkrečios spalvos. Tačiau aiškiai išsiskiria tendencija dėvėti daug žiedų vienu metu ant visų ar beveik visų pirštų, na o stiliaus derinimas tarpusavyje paliekamas kiekvienos mūsų kūrybiškumui ir originalumui.


5. Segės: iš akmenukų arba gėlių

Segės tikrai nėra vyresnių moterų atributas ir pasirinkimas - segės gali būti madingas bet kokio amžiaus merginų papuošalas. Ir jei šį sezoną kalbame apie seges, tai turime du labai aiškius stilius ir pasirinkimus: rinktis akmenukais ir blizgučiais nusagstytas ar dirbtinių/ medžiaginių gėlių seges? Vėlgi, laisvė pasirinkti pakankamai plati.


6. Kulkšnies/ kojų papuošalai

Aš visuomet nepaprastai džiaugiuosi, kai šiltojo sezono tendencijose pasirodo kojų papuošalai: karoliukų vėrinukai ar grandinėlės. Aš jas labai mėgtu, ir man atrodo, net jei nebūtų madinga, vistiek jomis puoščiausi, turiu kelias, skirtingų stilių. Pagal nuotraukas atrodo, kad šį sezoną bus madingos grandinėlės tipo kojų "apyrankės" 😁, tiksliau kojų papuošalai.


7. Apyrankės ant viršutinės rankos dalies

Šiek tiek neįprasta, rytų pasaulio įkvėpta tendencija 2017 pavasario-vasaros metu dėvėti apyrankes aukščiau alkūnės. Ar kada bandėte? 


8. Daug apyrankių

Ši tendencija manyčiau taip pat įkvėpta Rytų pasaulio, tikriausiai Arabijos pilvo šokėjų, puošiančių vieną ar abi rankas daugybe apyrankių. Jeigu norite būti pastebėtos, tai tendencija, kurią būtina išbandyti 2017 pavasarį.


9. Identiškos apyrankės ant abiejų rankų

Iš tiesų vienodos apyrankės buvo tas akcentas, kurį pasirinko dauguma dizainerių: naudoti dvi, visiškai vienodas apyrankes po vieną ant abiejų rankų.


10. Skirtingi (ne identiški) auskarai

Kas sakė, kad auskarai turi būti visiškai identiški? Viena stipriausių 2017 pavasario-vasaros auskarų tendencijų - dėvėti ne identiškus, ne simetriškus auskarus. 


11. Vienas auskaras

Vieno auskaro tendencija buvo populiari jau anksčiau ir atkeliavo iš šaltojo sezono į šį pavasarį-vasarą. Man atrodo čia viskas labai aišku - atrodote taip, lyg vieną auskarą būtumėte pametusios ar palikusios namie. 😉


12. Masyvūs auskarai

Tačiau populiariausia, čia kalbant tik apie auskarus yra auskarai iš karto traukiantys akį: tai didžiulio, vos ne sniego gniūžtės dydžio auskarai, keistų formų, spalvų ar neįprastų stilių... - tokie, kurie iš karto patrauks visų žvilgsnius.


13. Didžiuliai pakabučiai

Jei jau kalbame apie didelius mastus, tai pakalbėkime ne tik apie didelius auskarus, tačiau ir apie masyvaus dydžio pakabučius, aišku, ne derinamus kartu su masyviais auskarais. Su tokiais nei viena neliks nepastebėta.


14. Dirželis, primenantis raktų laikiklį, naudojamas kaip kaklo papuošalas

Nežinau ar turėjote, bet tikrai matėte, žinote dirželius, kurie skirti raktams pakabinti ir, esant norui pasikabinti ant kaklo. Aš ant kaklo niekad nekabinau, tačiau man patikdavo - dėl to dirželio lengvai rasdavau raktus rankinėje. Taigi, tokios juostelės arba tokio stiliaus, principo pagrindu kuriami papuošalai, kurie bus ne tokia populiari, bet unikali šiltojo sezono tendencija.


15. Choker'iai - kaklo papuošalai prie kaklo

Chokeriai - vėl chokeriai! Ir taip, jie niekur nedingsta iš aukštosios mados tendencijų ir tikrai niekur nedings dar 2017 pavasarį-vasarą iš gatvės mados. Na, o jei jums nepatinka tradiciniai dirželio formos chokeriai, jų stilius labai įvairus, dizainas, dydis, spalva... svarbiausia ir vienintelė taisyklė - šalia kaklo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKSESUARAI:
1. Aksesuarai, derinami su drabužiais


2. Pirštinaitės: griežto stiliaus ar rafinuotos


3. Platus diržas - korsetas


4. Diržas, užrištas mazgu


5. Ryškus, į akį krintančiomis detalėmis, diržas


6. Sportiškos kojinės su dryžiais


7. Įmantrios kojinės ir pėdkelnės su sandalais


8. Laisvai apvynioti, ploni šalikėliai

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:

Štai ir viskas, tokios 2017 pavasario-vasaros papuošalų tendencijos. Ar jums reikia atsinaujinti? O gal kažką jau turite savo spintoje? Kas jums patinka labiausiai? Aš tikrai naudoju vieno auskaro tendenciją kasdieniame gyvenime, tiesa, ne visuomet specialiai, tačiau kaip patogu pasakyti, kad taip madinga ir aš tikrai nepalikau auskaro namie. 😆 Aišku, mano pastovi meilė kojų papuošalas... Tačiau aš tikriausiai niekuomet nesirinksiu kojinės su sandalais, tiesiog, ne man - nežinau kiek laiko turi praeiti ir kiek vandens nutekėti, kad išdrįsčiau pabandyti taip pasivaikščioti ne tik namuose. O kaip jums? Ką norite išbandyti? O ko niekad nesirinktumėte?




Ačiū, kad skaitote,
Smagaus ateinančio pavasario,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rytietiški juvelyriniai papuošalai man gražiausi ir priimtiniausi. Pas mane papuošalų dėžutėje šie papuošalai pagrindiniai yra.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą