KVAPŲ NAMAI "MONOI de Tahiti A.O." kvapnus aliejus odai ir plaukams "Tiare kvapo"

Šį kartą noriu papasakoti apie Kvapų namų aliejų kūnui ir plaukams su nuostabiu gėlių kvapu. Apskritai kvapų namai yra lietuviškas gamintojas apie kurį aš sužinojau pernai. Jeigu trumpai, tai Kvapų namų parduotuvės tikras rojus natūralių produktų ir natūralios kosmetikos mėgėjams, pilna įvairiausių eterinių ir natūralių aliejų, mišinių ir iš jų pagamintų kremų... jeigu jums patinka natūralesni sprendimai, rekomenduoju apsilankyti ir pasižvalgyti.

Na, o aš, jau nebepamenu iš kur turiu mini dydžio pakuotę garsiojo ir populiariojo Monoi deTahiti aliejaus, skirto veidui ir plaukams. Aš nelabai žinau, kiek šis aliejus populiarus Lietuvoje, tačiau pasaulyje (ne Kvapų namų kompanijos) kokosų aliejus su gardenijų eteriniu aliejumi yra populiarus, na o mūsų šalyje, kol kas negirdėjau skambių ditirambų ar didelės populiarumo bangos. Tad pasižiūrim, kas čia per aliejukas, kam jis skirtas ir kaip man patiko.

Kokosų aliejus viską atstato!
Įtrinkite į plaukus!
Odą!
Santykius!
Banko sąskaitą!


Produktas: KVAPŲ NAMAI "MONOI de Tahiti A.O." kvapnus aliejus odai ir plaukams "Tiare kvapo"
Gamintojas: UAB "Kvapų namai". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: lyginti, minkštinti, puoselėti odą; atkurti sausus plaukus
Tinkamas tipas: visiems, ypač sausai odai ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: gerai jaučiamas drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: paprastas koksų aliejus yra beveik toks pat geras sprendimas
Tūris: mano turima pakuotė 4 g, pilno kiekio pakuotės: 30 ml, 60 ml, 120 ml, 250 ml, 500 ml
Kaina*: 30 ml - 8,60 EUR 60 ml - 14,40 EUR; 120 ml - 26,10 EUR; 250 ml - 51,90 EUR; 500 ml - 88,00 EUR
Kur galima įsigyti: Kvapų namai parduotuvėse arba internetu - ČIA

Ką žada gamintojas: MONOI de Tahiti® A.O. TIARE - tai MONOI aliejus, pakvėpintas tiare (taip dar vadinama taičio gardenija) aromatu. 
MONOI de Tahiti® A.O. TIARE gaminamas Taityje (Prancūzijos Polinezija), laikantis Appelation d'Origine - tradicinio gamybos būdo ir vietos reikalavimų.

Ištrauka šalto spaudimo aliejuje
* Sausai odai
* Normaliai odai
* Plaukams.

Rekomenduojamas:
* strijų profilaktikai;
* kūno odai drėkinti ir maitinti, ypač sausai: drėgną kūną po vonios ar dušo įtrinti dar neužsidarius odos poroms;
* kaip plaukų kaukė: kartą per savaitę sutepti plaukus arba/ir įmasažuoti į galvos odą;  palaikyti per naktį ar bent valandą; išplauti švelniu šampūnu (kuo ilgiau aliejus bus laikomas ant plaukų, tuo daugiau jo susigers - tuo lengviau bus išplauti likučius);
* kaip veido ir kaklo kremas: švarų veidą ir kaklą tepti ryte arba vakare; susigeria per 5-20 min. priklausomai nuo odos sausumo; tai, kas nesusigeria, galima nuvalyti servetėle;
* kaip įdegio aliejus puikiai drėkina ir saugo odą nuo kenksmingo UV spindulių poveikio, padeda išlaikyti gražų įdegį. Išsitrinti MONOI prieš tepantis kremu su saulės filtrais rengiantis degintis ir (tai būtina!) ilgiau pabuvus saulėje. Atkreipiame dėmesį, kad MONOI nepakeičia kremų su saulės filtrais.
Tie, kas jau išbandė MONOI Pietų kurortuose, visi kaip vienas teigia, kad „be MONOI nebūtų išgyvenę“. Nenuostabu, — juk MONOI yra atogrąžų produktas iš saulėtosios Polinezijos.

Tiare aromatą sudaro natūralūs eterinių aliejų komponentai ir keli sintetiniai aromatiniai komponentai (bendras kvapiosios kompozicijos kiekis- 0,5% visame MONOI). Turime prisipažinti, kad kartu su Gardenijos kvapo MONOI, tai vieninteliai produktai Kvapų namuose, kurių sudėtyje yra sintetinių aromatinių medžiagų. Taičio gamintojai sako neturintys galimybių pagaminti MONOI su stipresniu natūraliu gardenijos aromatu, kokio norėtų europietės, nes natūralaus taičio gardenijos eterinio aliejaus negamina dėl ribotų išteklių ir nedidelės išeigos, nes kone visą eterinį aliejų gardenijos išgarina į orą, jo nesukaupdamos.

Tiare kvapas ir nuostabios drėkinančios MONOI savybės pavergė mūsų klienčių širdis (ir kūnus), ir mes nutarėme padaryti TIK ŠĮ VIENĄ kompromisą MONOI aliejams, ir KOL KAS tęsti prekybą šiais dviem aromatizuotais aliejais. 


Kaip jau minėjau, mano turima pakuotė yra mini, arba mėginio dydžio užsukamas stiklinis indelis. Tiek mano, tiek normalios, pardavimui skirtos pakuotės dizainas toks pat: balta etiketė su žaliais užrašais ir augaliniais motyvais. Galbūt reiktų tik paminėti, kad su pakuote reikia elgtis atsargiai: šiltu oru, paėmus šiltomis rankomis ar pabuvus šiltoje aplinkoje produktas tampa skystas, todėl labai lengva atsukant išpilti lauk.

Kvapas. Aš jau esu turėjusi Tiare gėlių kvapo rankų kremą, todėl galiu patvirtinti, kad kvepia taip pat - baltų gėlių puokšte, galbūt narcizais su kažkuo gaiviu? Bet kokiu atveju labai labai malonus ir pakankamai stiprus aromatas, kuris man išlieka gerą pusdienį. Tiesa, uosčiau ir Gardenijų kvapo ir reikia pripažinti, kad gardenijos man asmeniškai kvepia mieliau, gardžiau ir maloniau.

Konsistencija. Normalioje temperatūroje produktas baltos spalvos, kietas. Šildamas jis skystėja, kol galiausiai tampa visiškai skaidrus ir skystas. Tokie konsistencijos pokyčiai būdingi įprastam kokosų aliejui, tad jei esate naudojusios (aišku, kad esate 😉), žinote apie ką aš kalbu.


Sudėtis: Cocos Nucifera Oil - Gardenia Tahitensis Flower Extract, Fragrance, Linalool, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal, Eugenol, Limonene, Geraniol, Citronellol.


Poveikis. Aliejuką tepiau tiek odai, tiek plaukams, nors matėte, kad panaudojimo galimybių labai daug, bet mano kiekis buvo labai ribotas bandymams su produktu. Tad pirmiausia išbandžiau kaip plaukų aliejų: truputį pašildžiau tarp pirštų ir tepiau ant drėgnų plaukų galiukų. Nežinau, kas yra aliejuje, bet jis susigeria labai greitai ir aš nesupratau, ar mano plaukai nori daugiau, tačiau labai bijojau pernelyg suriebinti galiukus. Didesnį kiekį tepiau sekantį kartą, tačiau ir vėl, atrodo aliejaus buvo per mažai, nors išdiūvus supratau, kad didesnis kiekis būtų buvę paprasčiausiai per daug. Iš esmės, jis gerai drėkina, šiek tiek atgaivina pasausėjusius plaukų galiukus, suteikia jiems papildomo glotnumo. Tačiau dėl to pojūčio, kai neaišku kiek tepti ant plaukų, man nelabai patiko naudoti plaukučiams.

Išbandžiau ir ant kūno odos, ir wow, susigeria labai greitai ant odos palikdamas malonų gėlių aromatą. Iš pradžių galvojau, kad kažkokio drėkinimo nejausiu, bet mano oda greitai tapo graži, atrodė gerai sudrėkinta visai likusiai dienai. Va, ant kūno odos naudoti labai malonu!...

Apskritai, dėl greito susigėrimo aliejukas palieka tikrai gerą įspūdį. Žinot tą nelabai malonų pojūtį, kai kūną patepus kokosų aliejumi tenka ilgokai laukti kol jis susigers? Čia to nėra, ir tikriausiai dėėl šios priežasties aliejukas man labai patiko. Kita vertus, ieškodama trūkumų, aš pastebėjau, kad jis atlieka tokią pat funkciją, kaip įprastas kokosų aliejus. Skirtumas tik tas, kad susigeria greičiau, turi malonų kvapą ir.. yra brangesnis nei įprastas kokosų aliejus. Būtent tas greitas susigėrimo efektas ir gundo mane įsigyti pilną produkto pakuotę - manau būtų labai smagu išbandyti didesnį aliejaus kiekį ir pažiūrėti, kiek jis tinkamas kaip veido kremas (draugė naudoja, sakė švelnina ir drėkina odą), kokį efektą suteikia kaip plaukų kaukė arba ar iš tiesų padeda įdegiui išlikti gražiam ir tolygiam? Manau teks pasiduoti pagundai - liko daug neatsakytų klausimų, o ir sukeltas smalsumo pojūtis didžiulis... 😊




Ačiū, kad skaitote,
Malonaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai