CATRICE "Multi Matt" skaistalai (atspalvis - "010 Love, Rosie!")

Dekoratyvinei kosmetikai šį kartą pasirinkau, ne, šiam kartui ne aklai traukiau iš krūvos, o pasirinkau specialiai. Tiesiog šiandien norisi papasakoti apie kažką gaivaus, lengvo ir pavasariško, o Catrice skaistalai iš keturių skirtingų spalvų pavasariškai atrodo jau pakuotėje, o ką jau kalbėti apie efektą ant odos. Pasižiūrim.

"Jei nebūtų žiemos, pavasaris nebūtų toks gražus"
Anne Brandstreet


Produktas: CATRICE "Multi Matt" skaistalai (atspalvis - "010 Love, Rosie!")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinija)
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvas, pavasariui tinkantis efektas
Labiausiai nepatiko: stipriai byra
Tūris: 8 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas:
+ Išskirtinei ir gaiviai išvaizdai
+ Keturi matiniai skaistalų atspalviai
+ Lengva ir švelni tekstūra

Keturi matiniai, tobulai suderinti skaistalų atspalviai. Šviesūs ir delikačios pudros tekstūros skaistalus denkite su dideliu skaistalų šepetėliu ir suteikite skruostams gaivią išvaizdą. Spalvos gali būti dėvimo po vieną, arba maišomos pagal poreikius ir norus. Skruostai atrodys natūraliai gaivūs ir gražūs.


Žinokit, man patinka šitų skaistalų pakuotė: visiškai skaidraus, bet tvirto plastiko, kvadrato formos indelis su produktui skirtu lizdu centre. Tačiau svarbiausia čia ne pati pakuotė, o produktas: 4 skirtingų gaivių ir dailių spalvų juostelės ant kurių įspaustas iškilus abstraktus ornamentas. Tiesa, tas ornamentas nusitrina labai greitai, tačiau vistiek malonu, nors ir laikinai, matyti tą ornamentą. Kai jis nusitrina, lieka tik spalvos, kurių derinys pakuotėje jau pats savaime atrodo gražiai.

Nugarėlės pusėje rasime visą reikalingą informaciją, įskaitant ir sudėtines dalis. Galbūt nėra kažkokio gamintojo aprašymo bei naudojimo būdo, bet ei, visos žinom, kaip naudoti skaistalus, tiesa? 😉😄


Kvapas. Vidutinio stiprumo, turi tokiems kosmetikos gaminiams būdingą micos arba pudrinį sausų produktų kvapą. Dingsta vos padengus ant odos.

Konsistencija. Produktas presuotas, liečiant minkštos ir labai švelnios konsistencijos su matiniu efektu. Tačiau perbraukus šepetėliu ant paviršiaus atsiranda daugybę palaidų dalelių, produktas nepaprastai birus. Aš nežinau bet bandant naudoti produktą aplink visur ore pasklinda koks milijonas skaistalų dalelių, kurios paskui nusėda ant baldų, daiktų, grindų, lenda į nosį ir sukuria čiaudulį.


Sudėtis: MICA, TALC, DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 73360 (RED 30), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
UND/AND 
MICA, TALC, DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 73360 (RED 30), CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Produktas turi keturis skirtingus rožinio atspalvio skaistalus, kuriuos gamintojas siūlo naudoti kartu sumaišius arba atskirai. Aš visuomet naudojau skaistalus sumaišytus, nes na tos juostelės palyginus plonos, kaip su skaistalų šepetėliu iš tokio storio juostelės paimti produkto? Nebent su kokiu akių makiažo šepetėliu... Gal, bet, vienaip ar kitaip man nepatogu būtų naudoti po vieną spalvą. 

Aš susidūriau su sunkumais dengiant spalvą. Pirmiausia, jos pigmentacija - ji nėra labai gerai, na gal nėra iš tų visiškai be pigmentacijos, bet tikrai ne nepriekaištinga - dengiu ant skruostų, dengiu ir matau, kad nieko ant jų nėra, atrodo kad nieko nebūčiau uždėjusi - aplikuoti tenka labai ilgai vis kartojant dengimą ir išsklaidymą. Galiausiai susinervinusi pastebiu, kaip nebelieka normalios formos, kurią norėjau suteikti skruostams, ir net jei pavyksta išgauti daugmaž norimą efektą - aš turiu abstrakčiojo meno kleckus ant skruostų. Na nežinau nežinau, nieko gero - ir kažkaip abejoju ar nuotraukose matosi koks normalus efektas?

Tačiau, žiūriu iš kitos pusės - spalva labai lengva, gaivi ir pavasariška. Tiesiog tobula, kai norisi lengvo dieninio makiažo ir gaivumo, pavasariško gyvumo skruostams. Tai atspalvis, kurį dažnai renkuosi kasdieniam makiažui, kai nereikia labai didelio preciziškumo ar kai norisi natūralesnio, lengvesnio makiažo.


Dar man labai nepatinka skaistalų birumas - atvirai, dėl skraidančių dalelių jie erzina mano nosį, nugula ausyse, skraido aplinkui ir aš juos galiu naudoti tik vonios kambaryje virš kriauklės, ant kurios po dažymosi visuomet būna sluoksnis rausvos priemonės. Be to, tik prisilietus šepetėliu visas paviršius beveik akimirksniu tampa pilnas atskirų dalelių, kurias vis norisi nukratyti lauk iš indelio... O dėl birios konsistencijos ir prastokos pigmentacijos skaistalai neturi jokio skalsumo ir labai greitai senka indelyje...

Kalbant apie išlaikymą, turiu pasakyti, kad aš nepastebiu, kiek ilgai jie man laiko - kadangi normaliai nematau efekto, nepastebiu ir kada dingsta nuo skruostų. Kelias dienas stebėjau kas valandą nuo padengimo ir pastebiu, kad išlieka apie 4-6 valandas, tačiau tikrai ne visą dieną. Be to, reikia saugoti skruostus ir nesiliesti prie jų, kad nenuvalytumėte produkto lauk (nusiima su pirštais labai lengvai).

Va, kiek kritikos pažėriau šį kartą: nei konsistencija, nei pigmentacija man nepatinka, tačiau man patinka atspalvis, man patinka tokie daugiaspalviai produktai, man patinka matinis efektas ir natūraliai atrodantys skruostai. Tačiau ar aš rinkčiausi antrą kartą - žinokite tikrai ne - jeigu man priemonė sukelia nepatogumų naudojant, aš mieliau paieškosiu produkto, kuris nėra toks birus ir man netenka kasrytą bėgti į vonią, plauti kriauklę tik tam, kad pasidažyčiau skruostus. Manau neprašausite, jei vietoj šių rinksitės Catrice Defining Blush ar Essence Silky Touch Blush skaistalus 0 jų kokybė geresnė ir naudoti daug maloniau. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus ateinančio pavasario,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai