MAYBELLINE "Express Finish 40"' nagų lakas (atspalvis "15 White Dream")

Kuri šiandien savaitės diena? Tai diena, kai aš jums rodau, kokia spalva šią savaitę gyveno ir puošė mano nagučius! Iš tiesų, šiandien kalbėsime ir rodysiu nagų laką, kurio rinkoje jau nebėra, tačiau... aš pavargau nuo kreminio efekto nagų lakų, tad nors savaitei norėjosi pabėgti nuo jų... Be to, nagų lakas šviesus, nors paprastai žiemą renkamės tamsius nagų lakus, bet taip norėjosi kažko šviesaus, ne matinio ir ne kreminio - tad iš kolekcijos išsirinkau Maybelline Epress Finish 40' nagų laką, kuris turėtų labai greitai džiūti - vos per 40 sekundžių. Šios kolekcijos nagų lakų turėjau daugiau, tačiau dabar kolekcijoje liko tik šis vienas. Pasižiūrim. 

"Nagų lakas kalba garsiau nei žodžiai"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MAYBELLINE "Express Finish 40'" nagų lakas (atspalvis "15 White Dream")
Gamintojas: "Maybelline New York". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams puošti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: netolygus dengimas
Tūris: 10 ml
Kaina*: apie 2-3 EUR
Kur galima įsigyti: anksčiau buvo galima įsigyti Drogas, Eurokos, Douglas... ten, kur prekiaujama Maybelline kosmetika

Ką žada gamintojas: Maybelline Express Finish nagų lakai yra greitai džiūvančios, neskilinėjančios formlulės. Unikalus Control-Flow šepetėlis padengia riekiamą nagų lako kiekį ir suteikia tolygų, lygų padengimą.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Propyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Acethyl Tributyl Citrate, Ethyl Tosylamide, Sucrose Acetate Isobutyrate, Phthalic Anhydride/ Glycerin/ Glycidyl Decanoate Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Calcium Sodium Borosilicate, Polysilicone-8, Dimeticone, Citric Acid, Calcium Aluminum Borosilicate, Alcohol Denat, Polybutylene Terephthalate, Ethylene/ VA Copolymer, Polymethyl Methacrylate, Alumina, Silica, Benzophenone-1, Aqua/ water, Oxidized Polyethylene, Polyethylene Terephthalate, Polyacrylate-4, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Benzophenone-3, Tributyl Citrate.
+/- May Contain: Mica, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77492, CI 77499, CI 77491/ Iron Oxides, CI 77163/ Bismuth Oxychloride, CI 15880/ Red 34 Lake, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 15850/ Red 7 Lake, CI 77000/ Aluminum Powder, CI 15850/ Red 6 Lake, CI 75470/ Carmine, CI 77510/ Ferric Ferrocyanide, CI 77400/ Bronze Powder, CI 77400/ Copper Powder, CI 77288/ Chromium Oxide Greens, CI 15510/ Orange 4, CI 42053/ Green 3, CI 60725/ Violet 2, CI 42090/ Blue 1, CI 77510/ Ferric Ammonium Ferrocyanide, CI 17200/ Red 33, CI 47005/ Yellow 10.


Poveikis. Apie nagų lako buteliuką nusprendžiau daugiau nepasakoti - na juk elementaru, kad jis stiklinis, o nuotraukose matote ir jo dizainą, tad elementarių dalykų manau nebereikia. Nagų lako šepetėlis ilgas, tačiau vidutinio pločio, man patogus tolygiam padengimui. Aiškų tą tolygų padengimą labai sąlygoja priemonės tekstūra - o ši, deja dengiasi dryžiais ir netolygiai. O jei nagas turi bet kokių nelygumų - lakas juos stipriai išryškina. Matomų netolygumų galima išvengti tik tuo atveju, jei padengsite netolygumus išlyginantį nagų lako pagrindą. Deja, dabar tokio neturiu ir tie netolygumai labai aiškiai matomi.

Nuotraukoje žemiau vienos rankos nagus dengiau vienu sluoksniu (ranka žemiau) ir matote, kaip atspalvis permatomas, matosi negražūs dryžiai ir nago plokštelės netolygumai. Antras sluoksnis (ranka viršuje kitos) suteikia spalvai ryškumo, atspalvis nebėra permatomas ir efektas tampa gilesnis. Antras sluoksnis šiek tiek pamaskuoja dryžius bet visiškai jų nėra pajėgus panaikinti. Aišku, aš nagų laką turiu jau labai senai, daugiau nei porą metų, jei ne daugiau, ir galbūt daryčiau prielaidą, jog galėjo pasenti, tačiau nuo pat įsigijimo dienos tiek šitas lakas, tiek kitos (ne kreminės konsistencijos formulės nagų lakai) dengėsi labai netolygiai ir sunkiai. Ir džiūva tikrai ne 40 sekundžių - per tiek laiko tik šiek tiek sukietėja paviršinis sluoksnis. Kad ir kaip plonai dengčiau, reikia šiek tiek plaukti, kad lakas normaliai išdžiūtų.

Viena ranka su vienu sluoksniu, kita - su dviem. be viršutinio skaidraus nagų lako.

Aš jau minėjau, kad turėjau nemažai "Express Finish" nagų lakų, ir ne tik 40 s., bet ir 50 s ir 60 s leidimų. Tiesą sakant niekuomet jais nebuvau labai sužavėta, todėl tuos atspalvius, be kurių galėjau išgyventi, ar kažką panašaus turėjau savo kolekcijoje, - paprasčiausiai po truputį išmėčiau lauk. Liko tik "White Pearl" atspalvis, kuris šiaip jau atrodo baltas, tačiau turi perlamutrinį efektą. Būtent dėl spalvos jis ir išgyveno mano kolekcijoje. Tai labai neįpareigojantis atspalvis, kuris tiks praktiškai visur, visais sezonais ir visuomet. Be to, dauguma atspalvių mano kolekcijoje kreminiai, todėl kad ir kaip mane nervintų tie dryžiai - lakas tikrai gyvens iki pačios paskutinės dienos.

Kitas dalykas, kuris man nepatinka yra išlikimo laikas. Galiu bet kuo prisiekti, kad trumpiau išliekančio nagų lako aš nesu turėjusi, nors ne, esu bandžiusi. Jei įdomu - tai Norfoje yra bevardis nagų lakas, kuris man ima nutrupėti tos pačios dienos vakare. O šitas man laiko 1-2 dienas (be viršutinio nagų lako sluoksnio), ir tai apmaudžiai trumpai - išeitų, kad per savaitę nagus turėčiau persilakuoti 3-4 kartus. Beprotybė, aš tiek laiko neturiu! 😏 Bet, jei galvojate, kad labai pykstu ant šio lako klystate. 😊 Dabar pagalvojau, esu mačiusi merginos rodo nagų lako buteliuką ir sako - šitą laką labai mėgstu ir naudoju nuolat, nors buteliukas beveik pilnas, lakuota maksimum keturis kartus. Nežinau, kaip jums, bet man visuomet pasidaro juokinga - lyg aš nematyčiau, kad buteliukas beveik pilnas ir nesuprasčiau, kad naudota ne tiek ir daug kartų. 😆 Žodžiu, norėjau tik pasakyti, kad Maybelline Express Finish 40' nagų lako mano buteliuke liko tik 1/3, tad jis beveik tuščias. Juo lakavau nagus ne kartą ir ne penkis, ir ateityje lakuosiu, kai tik ateis noras.

Panašūs atspalviai:
ESSENCE Colour & Go "58 frozen queen" - tik šitas turi lengvą melsvą atspalvį.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus ir jaukaus sekmadienio vakaro. Pailsėkit,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. O kuo skiriasi kreminis ir ne kreminis nagų lakas? :) Pirmą kartą girdžiu... ar čia apie spalvą..? :d

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, apie spalvos efektą - kreminis reiškia tolygi spalva - pas mane dauguma tokių - pavyzdžiui Tanya Burr nagų lakai - http://geleta-kosmetine.blogspot.lt/2017/02/tanya-burr-eye-candy-kolekcijos-nagu.html
      O čia perlamutinis efektas - dalis spalvos persimato, ji nėra tolygiai vienoda ant visos plokštelės. Tų efektų koks milijonas - matiniai tikriausiai žinomiausi, kreminiai populiariausi, blizgučiai, holografiniai, struktūriniai, šviesą perteikiantys, terminiai... - kiekvienas jų dar turi po kelis skirtingus skirstymus. Galvoju reiktų kokį nagų lakų efektų žodynėlį padaryti su pavyzdžiais. Kaip tik laukiu holografinio lako, ir gal reikės prisėsti tokiam įrašui - ar būtų įdomu?

      Panaikinti

Rašyti komentarą