SAMPLE SIZE. KEUNE "Care" plaukų kaukė apsauganti dažytų plaukų spalvą "Color Brillianz"

Keune produkcija tikrai nėra naujovė mano plaukams: aš kartas nuo karto gaunu mėginėlių  iš kirpėjos, o ir plaukučiai, kiekvieną kartą po dažymo kirpykloje, lepinami būtent Keune produkcija. Tad daugiau mažiau žinau ko iš šios kompanijos gaminių reiktų tikėtis. Na, o šį kartą išbandžiau visiškai naują Keune plaukų kaukės mėginuką, skirtą apsaugoti dažytų plaukų spalvą. 


Ką žada gamintojas: Dažytiems plaukams ir dirbtiniams plaukams.
Apsaugo dažytus plaukus nuo blukimo.
Dažyti plaukai reikalauja papildomos plaukų apsaugos bei drėkinimo. Color Brillianz linijoje esantis “Color Sealing” kompleksas apgaubia plaukus papildomu sluoksniu, kuris neleidžia spalvai greitai išblukti. Linija pasižymi UVA ir UVB filtrais, kurie apsaugo plaukus nuo žalingo saulės poveikio, o sudėtyje esantis saulėgrąžų sėklų ekstraktas maitina plaukus. Intensyvi kaukė dažytiems plaukams užtikrina ilgai išliekančią plaukų spalvą, apsaugo ir regeneruoja pažeistus plaukus.
Rezultatas: stiprūs, elastingi, glotnūs ir lengvai iššukuojami plaukai.
Naudojimo instrukcija: Kaukę tepkite ant rankšluosčiu nusausintų plaukų. Švelniai įmasažuokite. Palaikykite 3 min. ir švelniai išskalaukite. 

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Octyldodecanol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Protein, Methylparaben, Parfum (fragrance), Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Diazolidinyl Urea, Lauryl Pyrrolidone, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Propylparaben, Trideceth-12, Butylene Glycol, Polyamide-2, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Potassium Sorbate, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Saccharomyces/ Iron FermentSaccharomyces/ Zinc Ferment, Saccharomyces/ Copper Ferment, Saccharomyces/ Silicon Ferment, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.

Kiekis: 12 ml. Pilnas gaminio kiekis 500 ml
Kaina: 27,50 EUR
Kur galima įsigyti: Top Beauty, Hiperfarma, Visada graži

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Pirmiausiai elementariausi dalykai: kaukės konsistencija man primena tarpinį variantą tarp tiršto kondicionieriaus ir skystos kaukės. Na, o kalbant apie kvapą, jis labai primena kitus kompanijos produktų kvapus: kvepia profesionaliu kosmetiniu kvapu. Tačiau neišlieka ilgai, po plovimo aš jau jo praktiškai nebejaučiu, o ir kvapo intensyvumas nėra stiprus.
Kaukės kiekis man pasirodė labai normalus ir beveik pakankamas, tiek kad, mano plaukučiai kaip kempinė sugeria visus naujus produktus (kitokius nei tuos, kurios naudoju ilgesnį laiką, pastoviai). Šiaip sakyčiau beveik pakako. 😉
Jau išskalaudama kaukę jaučiau, kad plaukučiai glotnūs, švelnūs ir malonūs liesti. Leidau jiems visiški natūraliai išdžiūti ir stebėjau, kaip jie atrodo be papildomų priemonių. Nežinau, ar reikia sakyti, kad po vieno naudojimo aš jums negaliu pasakyti, kaip gerai priemonė apsaugo spalvą. Apskritai negaliu po vieno karto tokių dalykų spręsti. Pirmiausia stebiu, kad mano kasos mažiau veliasi, jas tapo gerokai lengviau iššukuoti. Na, o patys plaukučiai labai švelnūs, glotnūs, slidūs, malonūs liesti, vidutiniškai purūs (papildomo purumo tikrai neduoda). Aktualiausia man - ar suvaldo mano šiauštis ir pūstis linkusius plaukus ir žinokit ne visai, beveik, tačiau galiukams ir ties ausimis to glotnaus tiesumo ir pasipūtimo sumažinimo man labai pritrūko. Visur kitus atrodė tobulai glotniai, o va tos probleminės vietos - na ne iki galo.
Ar pati imčiau ir bėgčiau pirkti pakuotę šios linijos kaukės? Žinokit ne, Keune produkcija man patinka, mano plaukams tinka, bet man nereikia priemonių spalvos apsaugai, arba bent jau ne tokiomis kainomis - aš mieliau pirkčiau jau bandytas ir salone naudojamas "Vital Nutrition" linijos priemones plaukams - jos daro realiai matomą naudą mano plaukučiams!





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai