DOVE "Maximum Protection" kreminis dezodorantas - antiperspirantas "Original Clean"

Šį kartą metas pakalbėti šiek tiek apie kūno kosmetiką ir apsaugą nuo prakaitavimo. Pastaruoju metu mano gyvenimas pakankamai aktyvus, aš daug judu, sportuoju ir žinoma, prakaituoju. Po sporto pakanka nusiprausti, o va itin aktyviomis dienomis į dušą nebėgsi kas kelias minutes, ir čia mums gelbėja dezodorantai, stabdantys prakaitavimą bei saugantys nuo nemalonaus kvapo.

Esu išbandžiusi visą krūvą įvairiausių dezodorantų, o pastaruoju metu dažnai išbandau priemones iš Dove, tad šį kartą papasakosiu apie tikriausiai naujausią Dove dezodorantą. Šį kartą mano dėmesio centre kreminis dezodorantas "Maximum protection".

"Jūsų darbas yra atrasti savo pasaulį ir tuomet, visa širdimi atsiduoti jam"
Budha

Produktas: DOVE "Maximum Protection" kreminis dezodorantas - antiperspirantas "Original Clean"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Filipinuose
Paskirtis: apsaugoti kūną nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikiai apsaugo nuo nemalonaus kvapo
Labiausiai nepatiko: sudėtis nepatiks ieškančioms natūralesnių dezodorantų
Tūris: 45 ml
Kaina*: apie 7,00 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Suteikia moksliniais tyrimais patvirtintą apsaugą nuo prakaitavimo ir rūpinasi Jūsų oda su 1/4 "Dove" drėkinamojo kremo sudėtyje. Puikiausias apsaugos ir rūpesčio derinys. Kvapas paliekantis tyrumo, grožio ir gaivos pojūtį. Skirtas moterims, siekiančioms maksimalios apsaugos nuo prkaitavimo, bet tuo pačiu siekiančioms rūpintis savo pažastų oda. Mažina prakaitavimą.


Kas man kiek neįprasta iš pirmo žvilgsnio - dezodoranto indelis buvo įdėtas į kartoninę dėžutę - pakuotę. Nežinau, bent jau man tai šiek tiek neįprasta: dėžutė kaip dėžutė, baltos spalvos, minimalaus dizaino su lengvai melsvais, vos matomais akcentais. Dizaino prasme abi pakuotės visiškai vienodos.

Ką gi, kartono dėžutę metame lauk, žiūrime, kas toliau. O toliau gi - balto plastiko buteliukas? indelis? pakuotė su kreminiu dezodorantu viduje. Užkimšta dangteliu, dozuojama pasukus srėgelį apačioje. Po dangteliu pirmo atidarymo metu radau apsauginę foliją, saugančią kreminį dezodorantą nuo išdžiūvimo, ir šiaip, smagu matyti kad pakuotė papildomai apsaugota. Vėlgi, aš to iš Dove nesitikėjau, tačiau džiaugiuosi, kažkaip suteiki daugiau pasitikėjimo jausmo pačia priemone. Kalbant apie dozavimo, tai kreminis dezodorantas (sukant sraigtelį) išlenda pro aplikatoriaus angeles - rutuliukus, apvalias skylutes. Na, matote viršuje, nuotraukoje. Tiesa, įdomumo dėlei galiu pasakyyti, jog pirmą kartą persistengiau su sukiojimais ir produkto išlindo man gerokai daugiau nei reikia.

Kvapas. Man visos Dove kūno priemonės kvepia gaiva, švara ir tyru lengvu aromatu. Na gerai, beveik visos. Tačiau šita tą kvapą tikrai turi, jaučiu gaivų aromatą, kartu su baltų gėlių kvapu. Man kvepia maloniai, nors ir intensyvokai; kvapas užuodžiamas pakankamai ilgai.

Konsistencija. Baltos spalvos, kreminis produktas.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Cera Microcrystallina, Paraffin, Silica, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, BHT, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Poveikis. Pirmiausia tikriausiai reiktų paminėti, kad sudėtis nėra nepriekaištinga: joje ir sintetinių, prakaitavimą stabdančių medžiagų ir silikonų, tačiau kartu ir medžiagų, kurios suteiks odai švelnumo ir lygumo (bent jau tol, kol naudojate priemonę). Tad tikriausiai nepatiks visiško natūralumo šalininkėms, lygiai taip pat ir jautrioms kvapams merginoms - aromatas pakankamai intensyvus ir išlieka ilgokai.

Dezodoranto - antiperspiranto paskirtis pirmiausia yra apsaugoti nuo nemalonaus kvapo ir nuo prakaitavimo, taigi ir šlapumo jausmo. Kažkada daug domėjausi antiperspirantų poveikiais ir žala. Tokios priemonės užkemša pažastų odos poras, tačiau tai nereiškia, kad neišprakaituosime to, ką turime išprakaituoti, tikrai išgarinsime prakaitą pro kitas poras, pavyzdžiui kaktos sritį, sritį po nosimi, pėdas, rankas ir pan... Apie tokių priemonių žalą aš nenoriu kalbėti, o manau ir neverta: užsiplepėsiu ir išsiplėsiu, o susirinkome kalbėti tikrai ne apie tai.

Nepaisant to, kad aš suprantu, jog antiperspirantas nėra saugiausias pasirinkimas, šitas iš Dove man patinka: jis puikiai užmaskuoja prakaito kvapą, aš visą dieną jaučiuosi gaivi ir pakankamai ilgai užuodžiu švarų baltų gėlių aromatą. Tuo tarpu prakaito kvapo nejaučiu visą dieną, vadinasi dedam pliusą, nuo prakaito kvapo tikrai apsaugo. Ar apsaugo nuo prakaitavimo ir šlapumo jausmo? Aš tikrai jaučiu, kad prakaituoju (turiu galvoje pažastų sritį) gerokai mažiau, pasyvesnėmis dienomis visą dieną nejaučiu jokio šlapumo, neatsiranda drėgnos dėmelės ant drabužių. O va aktyvesnę - toks šioks toks drėgnumas truputį jaučiasi, tad negaliu pasakyti, kad apsauga nepriekaištinga. Naudojimo pradžioje atidžiai sekiau poveikį drabužiams: nors pasitepusi dezodorantu rengiuosi po 1-2 minučių, kartais pasitaiko ir iš karto, tačiau nepastebėjau baltų dėmių ant palaidinių, tad darau prielaidą kad netepa.

Nepaisant šiokių tokių trukumų, man šitas kreminis dezodorantas patinka. Tiesą pasakius jau buvau pamiršusi, kaip malonu naudoti kreminius dezodorantus (paprastai renkuosi rutulinius) ir su malonumu kasdien naudojuosi priemone. Tiesa, stebiu, kaip greitai, priemonė senka indelyje, kadangi sienelės dalinai persimato, tai puikiai matau, kiek priemonės dar liko. Atrodo, kiekis daugmaž toks pat, kaip daugumos dezodorantų (skirtumas tik 5 ml), bet naudojasi nepalgyginamai greičiau. O daugiau, daugiau visa kita man patiko: jaučiuosi švari, gaivi ir žinau, kad naudodama priemonę neskleidžiu nemalonaus aplinkiniams prakaito kvapo. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Malonaus šeštadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai