PIRMAS ĮSPŪDIS. MAYBELLINE Super Stay Better Skin Flawless Finish - makiažo pagrindas "21 Nude/ Beige Dore"

Viskas, iškilmingai (o gal ir ne, tačiau nuoširdžiai) prisiekiu daugiau nebekaupti mėginukų vien dėl to, kad ai, sunaudosiu kažkada, išbandysiu kada nors ir pan! Mano namuose be šio dar keturių kreminių pudrų mėginiai (yra keli ir kiti mėginiai, bet šiandien ne apie juos), o aš nuoširdžiai visus juos noriu išbandyti ir pabaigti per šį pavasarį. Aišku, galiu imti suteplioti ir net nekreipti dėmesio nei ką tepiau, nei kokie mano įspūdžiai, tačiau pati sau noriu pasilikti užrašus jei kartais kažkuo susidomėčiau. Ir matau, kad jūs mano skaitytojos, jei nerandate pilno dydžio produkto apžvalgos, užsukate ir į mėginukų kampelį, kur gal ne visai pilnai, tačiau galima rasti tą pirminę nuomonę apie vieną ar kitą produktą.

Aš jau nepamenu, kada tiksliai gavau šį Maybelline mėginuką - visi gauti mėginiai taip susimaišė ir susimakalavo, jog šis, beveik esu įsitikinusi, atkeliavo 2018 rudenį, kažką perkant iš Eurokos. Tačiau... aš jau niekuo nesu tikra, tad galbūt geriau nieko nebespėlioti? Makiažo pagrindas suteikiantis "geresnę odą" - kažkada užmačiusi šias priemones parduotuvėje vis galvojau nusipirkti, nes kas nenori geresnės odos? Tačiau tuo metu pabūgau, o galiausiai ir gavau mėginį. Smalsumas niekur nedingo, tačiau aiškiai žinojau ir jaučiau, kad tai ne mano atspalvis ir vis atidėliojau. Viskas, šiandien jokių atidėliojimų, skubu atidaryti pagrindą, fotografuoti, dengti ant odos ir pasakoti jums.


Ką žada gamintojas: 16 valandų išliekantis makiažo pagrindas puikiai maskuoja nelygumus, papilkėjusios odos atspalvį, raudonas dėmeles, pigmentines dėmes. Po 3 savaičių oda atrodo geriau. Formulė su Actyl C laikui bėgant sumažina odos nelygumus, papilkėjimą, pigmentines dėmes ir praudimus. Sudėtyje yra Actyl C, provitamino B5, magnio, cinko.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Isododecane, Polypropylsilsesquioxane, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsequioxane, Silica, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/ Polyglycerin-3 Crosspolymer, Sodium Chloride, Nylon-12, Phenoxyethanol, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Caprylyl Glycol, Panthenol, Disodium Stearoyl Glutamate, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/ Vinylidene Chloride Copolymer, Aluminum Hydroxide, Dipropylene Glyol, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Paraffin, Copper Gluconate.
May contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides.

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt ir kt.
Kaina: 12,99 EUR


Mano potyriai. Kaip ir spėjau dar neatidariusi pakuotes, makiažo pagrindas man aiškiai per tamsus, tačiau išbandyti namuose, aš nieko prieš. Jei turėčiau didesnį per tamsios priemonės kiekį, būtinai panaudočiau šviesinančius lašiukus, bet dėl vieno karto to daryti tikrai neverta. Makiažo pagrindo konsistencija ir formulė tikrai  nėra mano mylimiausia. Dengiau su BB kempinėle ir vargau... kažkokia keistoka formulė, sunkiai skirstėsi, lyg ir norėjo dengtis plėmais, tačiau ilgiau padirbėjus pavyko tolygiai paskirstyti visose veido zonose. Tik padengus pastebėjau tikrai gerą priemones maskavimą - visi spalviniai nelygumai buvo pakankamai gerai paslėpti (išskyrus aišku, mano tamsius paakius - joks makiažo pagrindas negeba normaliai jų pamaskuoti). Makiažo pagrindas suteikia matinį efektą, tad vis labiau imu abejoti, ar jis tinkamas sausai odai.

KAIRĖJE - natūralus veidas be makiažo
CENTRE - tik makiažo pagrindas
DEŠINĖJE - pilnas makiažas su makiažo pagrindu

Praėjus vos dešimt minučių ėmiau pastebėti ženklus, kurie jau aiškiai nulėmė, kad tai visai ne mano priemonė. Makiažo pagrindas aplipo pasausėjusias odos vietas ir negražiai jas paryškino, išryškėjo kiekviena matoma ir dar man nepastebėta veido raukšlelė, o šiaip vos matomi pavieniai spuogeliai (ačiū tau pavasari už šį malonumą) tapo dar labiau matomi. Žodžiu - išryškino absoliučiai visus odos struktūros nelygumus! Ir žinau, kad nuotraukose tai vargiai matosi, bet realybėje tai labai prastai... O ir veidas palaipsniui ėmė jaustis vis sausesnis, kol galiausiai neiškentusi odos diskomforto ėjau makiažo pagrindo nusivalyti. Negaliu pasakyti, kiek priemonė išlieka - tikiu, kad riebiaodėms makiažo pagrindas puikiai tiktų, tikiu, kad potencialiai gerai laiko, tačiau šis produktas tikrai nėra skirtas sausą odą turinčioms merginoms. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai