CATRICE Glactic Highlighter Drops - šviesą atspindintis, skystas hailaiteris "010 Spaceshuttle"

Prieš porą metų, kai skysti hailaiteriai rinkoje pasirodė kaip visiška naujiena, aš vis dar buvau įsikabinusi pudrinių ir niekaip nenorėjau pasiduoti tai skystųjų manijai. Šiai dienai suprantu, kad paprasčiausiai nemokėjau jų naudoti, o kai nemoki... imi vengti. Puikiai žinau, kad jei nori, gali išmokti absoliučiai viską - žmogaus galimybės neribotos. Vienintelis dalykas, kas makiaže man yra tabu ir sunkiai pasiekiamas dalykas (iki norimos kokybės) yra akių pravedimas, tik čia aš puikiai žinau, kad nei mano akims labai tinka, nei aš pati itin noriu. Karts nuo karto perbraukiu blakstienų augimo liniją ir viskas - jokių strėlyčių - jos man paprasčiausiai netinka. 

Grįžtant prie skystų hailaiterių, regis jau kuris laikas žinau kaip juos naudoti, ir nors visuomet dengti tenka kiek kruopščiau ir atidžiau, tačiau rezultatas visuomet džiugina labiau. Šį kart mano skystas hailaiteris iš Catrice, išgirtieji holografiniai (čia taip teigia gamintojas) hailaiterio lašeliai.

"Dalį laiko iš mūsų pavagia, dalį - atima, o dalis nepastebimai dingsta."
Seneka



Produktas: CATRICE Glactic Highlighter Drops - šviesą atspindintis, skystas hailaiteris "010 Spaceshuttle"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: itin natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: reikalauja kruopštaus dengimo
Tūris: 14 ml
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Praktiškas aplikatorius tiksliai tepa priemonės lašą priemonės ant odos. Priemonė itin tinka, kai norite sukurti gaivios ir spindinčios odos efektą, pabrėžti ar paryškinti iškilius veido bruožus, skruostikaulius, nosies tiltelį, viršutinį antakių skliautą, iškirptės sritį.
Naudojimas: Naudokite skystos tekstūros, šviesą atspindintį ir pigmentais papildytą skystį – lašus, kai norite pabrėžti tam tikras kūno dalis. Šią priemonę tepkite ant makiažo pagrindu padengtos odos.


Matinio stiklo buteliuko ir pipetės pakuotė primena veido serumo buteliukus. Jau nuo pirmo žvilgsnio pakuotė atrodo patraukliai ne tik dėl intensyviai spindinčių sidabrinių akcentų, bet ir pro sieneles šviečiančio hailaiterio.

Kvapas. Tikrai ne kartą minėjau, kad šiuo metu mano uoslė išėjusi atostogų ir realiai nebesupranta jokių kvapų. Kvapas... hmmm, matau, kad sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tad turėtų jaustis ir priemonės kvapas. Užuodžiu kažkokį veido priežiūros priemonės produktą, bet nosis negali identifikuoti nieko konkretaus. Tik ar dėl uoslės trūkumo nustosiu rašyti apžvalgas? Nea!

Konsistencija. Skysta (daa, juk tai skystas hailaiteris!). Trinant tarp pirštų pudriškumo praktiškai nėra, jaučiamas slidumas.


Sudėtis: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, MICA, GLYCERYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, OLEYL ALCOHOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, STEARIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, TIN OXIDE, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.


Poveikis. Aš puikiai žinau, kodėl anksčiau nemėgau skystų hailaiterių - man vis nepavykdavo gražiai jų pasidengti. Jei hailaiterį dengiu po makiažo pagrindu - jo visiškai nebesimato, tačiau neretai tokio tipo hailaiteriai visiškai netinkami naudoti ant makiažo pagrindo, nes bandant jį išsklaidyti, pakelia makiažo pagrindą plėmais, kitaip tariant - sugadina. Šiuos lašiukus dengiau ant neužfiksuoto makiažo pagrindo ir atsargiai, pirštų galiukais tapšnojau į odą. Makiažo pagrindo nesugadino, tačiau reikalavo kruošptumo ir daugiau darbo nei dengiant pudrinės tekstūros hailaiterį. 

"010 Spaceshuttle" atspalvis iš pirmo žvilgsnio atrodo beveik baltas buteliuke. Uždėjus ant odos aiškiausiai matosi gelsvas atspalvis, ir tik sklaidant išryškėja rožinis atspalvis, tad sakyčiau gelsvas su rožinėmis dalelėmis. Tokios, rožinio atspalvio priemonės labai populiarios.


Labai džiaugiuosi, kad šis hailaiteris atrodo itin natūraliai ant odos. Norint ryškesnio rezultato, ant viršaus galima dengti biraus ir išgauti gerokai intensyvesnį efektą. Tačiau dienos metui nesinori nieko daugiau - tiesiog lengvo ir dailaus veido spindesio strateginėse vietose. Jei hailaiterio neužfiksuoji, dienos eigoje jis linkęs pasitrinti, tad ant viršaus būtinai papudruoju kompaktine arba biria, būtinai lengvos tekstūros, bespalve pudra. Tokiu atveju net ir dienos pabaigoje ant veido odos vis dar matau savo sveikai ir natūraliai atrodantį spindesį. Patiko, atrodo gerai, gražiai ir natūraliai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai