RITUALS... "The Ritual of Namaste" Glow anti-aging ampoule booster - aktyvus serumas ampulėse, pristabdantis senėjimo požymius su hialuronu, šafrano gėlėmis ir šventuoju lotosu

Kuo daugiau Rituals kompanijos produktų bandau, tuo labiau žaviuosi.. Ta prasme, kūno priemonės kvepia dieviškai, maloniai, poveikis geras, tačiau labiausiai už viską stebina veido produktai. Tie, kuriuos iki šiol spėjau išbandyti, nepaprastai džiugina efektu. Visas mažo dydžio priemones, kurios šiuo metu gyvena mano namuose, radau kalėdiniu laikotarpiu įsigytame advento kalendoriuje. Šiandien apie vieną iš ten rastų veido ampulių, žadančių suteikti odai skaistumo ir kovoti su pirmaisiais senėjimo požymiais.

"Pavojingiausias dalykas pasaulyje - šokti per bedugnę dviem šuoliais."
D. L. Džordžas


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Namaste" Glow anti-aging ampoule booster - aktyvus serumas ampulėse, pristabdantis senėjimo požymius su hialuronu, šafrano gėlėmis ir šventuoju lotosu
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pristabdyti veido odos senėjimo požymius, drėkinti, mažinti raukšleles, suteikti elastingumo, atgaivinti spalvą, suteikti skaistumo
Tinkamas tipas: visiems, pastebėjus pirmuosius senėjimo požymius
Labiausiai patiko: odos komforto jausmas
Labiausiai nepatiko: vienos ampulės pajausti poveikį raukšlėms tikrai nepakanka
Tūris: 7 x 2 ml (pas mane 1 ampulė, kurioje 2 ml)
Kaina*: 7 ampulės - 27,50 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse ir internetu (rituals.lt)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Aktyvus serumas ampulėje pristabdantis  pirmuosius senėjimo požymius, suteikia odai skaistumo. Šis itin koncentruotas skystis suteikia odai intensyvų drėkinimą ir pastebimai sumažina raukšleles. Hialurono rūgštis drėkina gilesnius odos sluoksnius ir pagerina odos elastingumą. Koncentratas padeda sumažinti smulkių smulkių raukšlelių ir atgaivina odos spalvą. Oda tampa lygesnė, elastingesnė ir skaistesnė.
Namasté Glow" linija sukurta, kad kovotų su pirmaisiais senėjimo požymiais. Formulės yra praturtintos šafranų gėlėmis ir šventuoju lotu. Šventasis lotosas - grynumo, grožio ir išminties simbolis yra žinomas dėl savo raminančių savybių. Šafranas -  raudonas auksas iš Rytų, yra žinomas dėl savo antioksidantų ir raukšles naikinančių savybių. Šis derinys padeda odai atsigauti, suteikiant jai švytėjimo.



Šios ampulės nėra parduodamos po vieną - septyni jų vienetai supakuoti balto kartono dėžutėje ir skirti vienos savaitės ciklui. Tačiau jau įžangoje minėjau, kad turiu tik vieną, todėl labai trumpai apie ją - stiklinė ampulė su nulaužiamu kakleliu supakuota balto kartono dėžutėje su rausvo aukso spalvos intarpais. Dizainas visiškai atitinka tą, kuris yra originalioje pakuotėje, tad pasidžiaugsiu, kad pakuotės dizainas minimalus, švarus, aiškus, tačiau jokios informacijos apie produktą netrūksta ir nepasigendu. 

Tiesa, tikrai labai norisi paminėti, kad man nepatinka stiklinės ampulės. Suprantu, kad stiklas geriau nei plastikas, tačiau... aš visuomet kiek baiminuosi jas nulauždama ir bijau, kad nelygiai nuskilus į produktą prikris stiklo... Naudojant skystus vitaminus ampulėse man taip buvo nutikę ir jausmas ne pats geriausias, džiaugiuosi tiek, kad laiku pastebėjau ir jų neišgėriau. O jei nepastebėsiu šukės ir patepsiu ja veidą? Galbūt mano baimė nėra labai pagrįsta, tačiau kas kartą kažką naudojant iš stiklinių ampulių jaučiuosi taip pat... O jums taip nebūna?

Kvapas. Subtilus sunkokas medienos ir prieskonių aromatas nėra intensyvus. Subtiliai malonus, jaučiamas dengiant, tačiau nebeužsiuodžia po padengimo.

Konsistencija. Gelsvos spalvos serumas gana skystas, beveik kaip vandenukas. 


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Cell Extract, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Crocus Sativus Flower Extract, Alteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-5 Oleate, Phenethyl Alcohol, Tocopherol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Vienos serumo ampulės man pakanka dviems kartams: ryte ir vakare. Labai smagu, kad skysta priemonės konsistencija labai greitai susigeria į veido odą ir nepalieka jokio lipnumo jausmo. Pirmiausia, ką pastebiu, tai be abejonės yra odos drėkinimas ir malonus komforto jausmas. Atidžiau pasižiūrėjusi pastebiu ir itin lengvą, natūralų švytėjimo efektą. Deja, viena ampulė tikrai nedaro poveikio raukšlėms, ir nors odos paviršius jautėsi tvirtesnis, tačiau vargu ar vienos ampulės pakanka įvertinti ir odos elastingumo pokyčius. Vis tik, pirminiai mano įspūdžiai labai malonūs ir stebinantys - po poros serumo naudojimų iš tiesų matau sveiką odos efektą ir jaučiu malonų komforto jausmą. Taip, būtų itin smalsu išbandyti savaitės kursą ir pasižiūrėti, ar realiai stangrina, ar realiai kovoja su smulkiomis raukšlelėmis? Pasižiūrėjusi į sudėtines dalis matau nemažai odai naudingų ir vertingų ingredientų, kas mane labai džiugina ir nuteikia pozityviai. O kol kas, pirmuoju įspūdžiu, esu linkusi vertinti labai labai palankiai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai