RITUALS... "The Ritual of Ayurveda" the ancient art of living wisely - skystas rankų prausiklis su indiškų rožių vandeniu ir migdolų aliejumi

Ar tokia smulkmena, kaip rankų prausiklis gali įkvėpti? Nesu garantuota, kad įkvėpti, tačiau priversti nusišypsoti ar bent truputį pagerinti nuotaiką, tai tikrai. Aš visuomet stengiuosi atkreipti dėmesį ne tik į tuos gaminius, kurie dabar populiarūs, nauji, norimi ir visų bandomi, bet ir į tuos paprastus, apie kuriuos dažniausiai nei nepagalvojame. Kad ir rankų muilas, ar kada atkreipiate dėmesį, kuo plaunate rankas? Šiandien trumpuoju dienos įrašu noriu jums papasakoti apie Rituals rankų prausiklį su egzotiškai skambančiu indiškų rožių ir migdolų aliejaus aromatu, žadančiu ne tik nuprausti, tačiau ir drėkinti rankas plovimo metu.

"Viskas žmogaus rankose. Todėl jas reikia kaip galima dažniau plauti."
S. J. Lecas




Produktas: RITUALS... "The Ritual of Ayurveda" the ancient art of living wisely - skystas rankų prausiklis su indiškų rožių vandeniu ir migdolų aliejumi
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: nuprausti rankų odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: pompa
Tūris: 300 ml (mano pakuotė mini 110 ml)
Kaina*: 9,00 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse ir internetu (rituals.lt)

Ką žada gamintojas: Skystas rankų muilas pagamintas iš indiškų rožių ir saldaus migdolų aliejaus. Bemuilė formulė su drėkinančiomis medžiagomis, kad galėtumėte plauti rankas ir drėkinti rankas vienu metu. Senovinių ajurvedinių ingredientų derinys: saldžiųjų migdolų aliejus - puikus odos minkštiklis ir indiška rožė - turi atpalaiduojantį poveikį protui ir kūnui. Nusiplovę rankas, naudokite Ajurvedos rankų balzą "Ritual of Ayurveda" , tai suteiks dar daugiau drėkinimo jūsų rankoms.
Šį butelį galima lengvai užpildyti mūsų rankų muilo papildymais.


Sudėtis: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM/ FRAGRANCE, PEG-6 CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, C12-13 ALKYL LACTATE, GLYCERETH-2 COCOATE, PEG-4 RAPESEEDAMIDE, POLYSORBATE 20, ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER WATER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, CITRONELLOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, CITRIC ACID, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5).


Mano nuomonė. Pirmiausia į ką atkreipiau dėmesį, be abejonės yra daili ir nepaprastai akis traukianti rubinų raudonio pakuotė su visiškai estetišku dizainu ir man patrauklia produkto (tiksliau visos linijos) idėja. Ajurveda, kai Indijos gyvenimo mokslas ir tradicinė (mūsų pasaulio požiūriu - netradicinė) medicina, besiremianti došų mokymu ir produktai, dedikuoti šiai idėjai. Tačiau šį kartą plačiau nesinori išsiplėsti. Kas man užkliuvo - pompa. Nežinau ar problema yra tik mano mini pakuotėje, bet ji tiesiog iššauna produktą, o ne patogiai paguldo į delną, - tad tenka vis gaudyti muilą norint nepripumpuoti ten, kur nereikia.

Pats muilas kvepia tiesiog dievišku, lengvu rožių ir švelniu migdolų aromatu ir kuria harminingą, itin malonų aromatą, kuris dar ir ant rankų lieka kuris laikas po plovimo. Putoja gerai, prausia švariai, tačiau nepasakyčiau, kad drėkina. Nesausina, bet ir drėkinimo pojūčio negalėčiau įvardyti kaip šio muilo savybės... Užkliuvo man ir šio produkto sudėtis - labai daug vos vidutinio saugumo ingredientų, neišvengta ir pavojingų. Kita vertus, kai daugumoje panašių produktų turime tik kvapą, čia - yra ir rožių vanduo ir migdolų aliejus, o ne sintetinės medžiagos kvapui sukurti.

Muilas malonus naudoti, kvapas nuteikia labai maloniai, veikia taip, kaip ir turi veikti. Tik sakyčiau visai nepigus reikalas, kaip tiesiog rankų prausiklis...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai