VITAMASQUES Sleep in Mask "Pearl" šviesinanti ir spindesio suteikianti naktinė veido kaukė su perlų pudra

Paskutinė mėnesio diena ir iš penkių planuotų kaukių išbandžiau keturias. Jums buvo įdomu ir mano penktoji Tony Molly veido kaukė, bet ją tiesiog nukelsiu į gegužės pradžią ir išbandysiu pačią pirmąją, tikriausiai jau šios savaitės pabaigoje. Na, o su Vitamasques kaukėmis jau reiktų paskubėti - jų galiojimas trumpas ir ilgiau laikyti nelabai reiktų. Trečioji iš keturių skirta šviesinti ir suteikti veido odai spindesio efektą.

Apskritai Vitamasques kaukės lyg ir pretenduotų į korėjietiškos kosmetikos kategoriją, tačiau mano vertinimo skalėje jos nelabai į tą kategoriją įsipaišo. Pagamintos Korėjoje, pagal korėjietišką technologiją, tačiau kompanija tai angliška. Labai dviprasmiški visi užrašai sukuria būtent korėjietiškos kosmetikos įvaizdį, nors realiai taip nėra. Pakuotė lyg ir norėtų mus apgauti ir paskatinti pirkti - nes kas nemėgsta ar nenori korėjietiškos kosmetikos? Nepaisant šios apgaulės, skubėjau kaukę išbandyti ir papasakoti jums savo įspūdžius.

"Pasaulyje didžiausia neištirta teritorija - tai teritorija tarp mūsų ausų."
B. O'Brajenas


Produktas: VITAMASQUES Sleep in Mask "Pearl" šviesinanti ir spindesio suteikianti naktinė veido kaukė su perlų pudra
Gamintojas: "MTSI" Ltd. London, UK. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, gaivinti veido odą, suteikti švytėjimo ir pašviesinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva, gaivinanti tekstūra
Labiausiai nepatiko: apgaulingas spindesio efektas
Tūris: 4 g
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Gaivinamoji naktinė veido kaukė. Suteikia švytėjimo, prižiūri ir puoselėja odą nakties miego metu. Sudėtis papildyta avokadų ekstraktu. Želė - kreminės tekstūros kaukę naudoti prieš nakties miegą. 
Naudojimas: Nuprauskite ir sausai nuvalykite veidą. Oda turi būti švari ir sausa. Naudokite mini šaukštelį (žr. pakuotės viduje) ir gerai išmaišykite kaukę. Kaukę tolygiai paskirstykite ant veido ir kaklo, pirštų galiukais švelniai patapšnokite, kad veikliosios medžiagos gerai įsigertų į odą. Nenuplaukite. Oda sugers kaukės likučius nakties miego metu. Geriausiam rezultatui pasiekti, naudoti 2 - 3 kartus per savaitę.


Didžiausią įspūdį ir nekantrų smalsumą pirmiausia sukuria kaukės pakuotė. Esame įpratę kaukes matyti tiesiog plastikiniuose maišeliuose, nepriklausomai nuo to, kokia kaukės forma - lakštinė ar kreminė. Šiuo atveju kaukės pakuotė popierinė, jos centre matome plastikinę kriauklę, kurios viduje sudėtas produktas. Dar prieš įsigyjant galima apžiūrėti produktą - kitoje pakuotės pusėje galima pamatyti kad viskas atrodo kaip realus kriauklės vidus - skaidri masė, kurios viduryje slepiasi perlas. Įdomu, neįprasta! Taip ir norisi kuo greičiau atklijuoti ir įkišti pirštukus - tiek smalsu, kaip ten viskas viduje.

Kaukė dar turi ir "šaukštelį", kuris man nėra patogus ir nepatinka. Tam nedideliam indeliui šaukštelis per didelis. Viena užklijuota pusė lyg ir turi būti higieniška, tačiau kita tai neužklijuota ir tas higienos reikalas abejotinas. 

Kvapas. Iš tokios kaukės norėtum gaivaus, lengvo, kad ir kosmetinio aromato. Tačiau deja, kaukė man kvepia šampūnu ir gana stipriai. Keisti kvapai visuomet kelia keistas asociacijas, o kai veido priežiūros priemonės kvepia plaukų šampūnu... Keistoka.

Konsistencija. Kaukė sudaryta iš dviejų skirtingų tekstūrų: gelinė bazė ir kreminis perlas. Kreminis perlas dar turi ir smulkių, pavienių blizgučių.


Sudėtis:
Kremas (kriauklės centras - perlas)Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetylethylhexanoate, Hydrogenated Polydecene, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Squalane, Limnanthes Alba Seed Oil, Glycyrrhiza Glabia Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Asiaticoside, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis Wax, Ethylhexylglycerin, Dimethicone Crosspolymer, Pearl PowderChlorphenesin, Disodium EDTA, Parfum, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide.

Želė (skaidri bazė): Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Morus Alba Bark Extract, Vaccinum Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Citrus Unshiu Peel ExtractGlycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Captis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Asiaticoside, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis Wax, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Coceth-7, PPG-1 PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Chlorphenesin, Disodium EDTA, CI 19140, CI 16185.

Be parabenų, be konservanto Phenoxyethanol. 


Poveikis. Pirmą kartą naudojant tokio tipo kaukę visas šis lengvas žaidimėlis atrodo labai žaviai: atsidarai, sumaišai kreminę masę su želine. Pastebi, kai bespalvė masė pamažu virsta balsva ir kažkuo panašiu į super lengvą kremą. Tuomet tepi kaukę ant švarios veido odos ir keliauji miegoti. Visos šios kaukės įsigeria palaipsniui, nakties miego metu ir paprastai einant miegoti, veido oda dar turi šiek tiek lipnumo. Šiuo atveju kaukė susigeria itin greitai - pirmą kartą sutepiau absoliučiai visą priemonės kiekį per vieną vakarą, tepdama du sluoksnius, mat viskas paprasčiausiai susigėrė. Konsistencija man pasirodė lengviausia iš visų kitų šios kompanijos kaukių. Dėl lengvos konsistencijos, greito susigėrimo ir poveikio, manau ši būtų tinkamesnė riebesniems odos tipams negu mangų ar kiaušinių kaukės. Tačiau tai nereiškia, kad netiks sausai ir normaliai odai - tikrai tiks.


Kaukės sudėtyje yra blizgių dalelių, todėl žadamas spindesio efektas yra apgaulingas. Kol tepiesi atrodo kad tikrai suteikia gražaus spindesio, tačiau ryte nuplovus odą jo visiškai nelieka. Kaukė tobulai gerai gaivina pavargusią odą, drėkina bei suteikia švelnumo. Mano, kaip sausiaodės įspūdžiai labai neblogi, tačiau šiai kaukei pirmenybę teikčiau vasaros metu, kai norisi tiesiog daugiau gaivos ir drėkinimo nuo saulės pavargusiai odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. O ta kauke vienkartine? Ar vis del to jos keliems kartams pakanka?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vienkartinė, tačiau tokia mangų, kiaušinių buvo naudojama po porą kartų. O šią oda visą sugėrė ir antram kartui neliko :)

      Panaikinti
  2. o kaip atrodo jūsų vonios kambarys, turite dušą ar vonią.. kada įsirenginėjot, ką keistumėt? ieškom dabar naujų idėjų, gal ir kokią kainą geresnę rasim, pvz ieškom dabar kur klozetai akcija geresne..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau, kad jums nuoširdžiai nusispjauti, kada įrenginėjau vonios kambarį.
      Leiskite paklausti - ar tokios reklamos vis dar veikia?

      Panaikinti

Rašyti komentarą