RITUALS... "The Ritual of Namaste" Purify Velvety Smooth Cleansing Foam - švelnus bemuilis veido prausiklis su moringos ir šventojo lotoso ekstraktais

Labas, Nauja diena mūsų padangėje ir jau laukiu, nepaprastai laukiu nors kažkokio pokyčio... Šventės praėjo ir vėl esame namie. Rytoj keliausime pas gydytojus žiūrėti savo anginos ir išsiaiškinti, ar mažyliui jau galima eiti į darželį, o kol kas... trečia savaitė namie su dviejų dienų pertrauka daržiuke. Vis galvoju, ar tik neteks operuoti mažojo anginos? Manęs operacija laukia sekančio mėnesio antroje pusėje, tik ar nebus taip, kad mažylis jos sulauks gerokai anksčiau? Gaila vaiko ir dėl gerklytės ir dėl tupėjimo namie... šiek tiek bandėme eiti į lauką, tačiau stengiamės atsargiai, puikiai žinau, pakanka vieno gūsio ir angina vėl atsinaujina. Vis pasirankioju internete ir prisigalvoju visokios veiklos namuose, tačiau keturios sienos ir reiškia keturias sienas... atsibodo abiems... Nepaisant vaiko nuolatinio dėmesio reikalavimo, bandau vis nuvogti laiko blogui. Va ir dabar mažasis sėdi man ant kelių, kol rašau šiuos sakinius. Na o apie ką šiandien? Šiandien noriu blogo apžvalgas pradėti nuo Rituals... veido prausiklio, kurio nedidelė pakuotė tiesiog apstulbino skalsumu bei poveikiu odai. 

"Kalbėdamas kiekvienas žmogus padaro ryškia savo asmenybę ir todėl jis yra nors mažas menininkas."
Vydūnas



Produktas: RITUALS... "The Ritual of Namaste" Purify Velvety Smooth Cleansing Foam - švelnus bemuilis veido prausiklis su moringos ir šventojo lotoso ekstraktais
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pašalinti veido odos nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: net nežinau, galbūt tie keli nelabai saugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 125 ml (mano pakuotė mini 30 ml)
Kaina*: 125 ml - 12,50 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse ir internetu (rituals.lt)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Minkštas, kreminis, švelnus, bemuilis prausiklis kasdienei veido priežiūrai. Prabangus, švelnus ir bemuilis  veido valiklis švelniai šalina nešvarumus ir makiažo pėdsakus. Be valymo, kreminės putos padeda apsaugoti odą nuo aplinkos poveikio. Atnaujinta ir pripildyta drėgmės oda, kuri yra minkšta, elastinga ir paruošta jūsų ryto bei vakaro odos priežiūros ritualams.
Šventasis lotas yra grynumo, grožio ir išminties simbolis. Moringa - Indijos stebuklas, žinomas dėl savo drėkinančių savybių. Veiksmingų ingredientų derinys padeda valyti ir išvalyti odą, kasdien kovoti su teršalais ir suteikia gaivos veido odai.



Kaip jau tikriausiai supratote, visų šiuo metu apžvelgiamų Rituals... kompanijos produktų pakuotės yra mažesnio dydžio (jei pamenate, prieš šventes atidarinėjau advento kalendorių, kuriame bene visi gaminiai buvo mažesnio dydžio), tačiau dažniausiai išvaizda labai mažai kuo skiriasi nuo įprasto dydžio pakuočių. Ne išimtis ir šis atvejis - balta plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu ir itin minimaliu, švariu ir lengvu akiai dizainu. Tubelės plastikas tiesiog tobulas itin tiksliam dozavimui ir šiuo atveju tai nepaprastai svarbu - prausiklis veidui labai skalsus ir taupus, vienam kartui pakanka visiškai mažyčio lašelio.

Kvapas. Pagrindiniai prausiklio akcentai sudėlioti ties moringos ir lotoso ekstraktais. Kvapas nėra nei aiški moringa, nei labai lotosinis. Labiausiai jaučiasi gaiva ir augalinis aromatas su vandens gaivumu, kas ir gali būti lotoso aromatas bei šiek tiek, vos vos jaučiamu gėlių kvapu. Aromatas stiprokas, aiškiai jaučiamas prausiant odą ir net šiek tiek po prausimosi, jei aišku jo neužgožia jūsų naudojamų veido kremų kvapai.

Konsistencija slidi kreminė. Įdomiausia, kad priemonės konsistencijoje prieš saulės šviesą matosi galybė itin smulkių, melsvai spindinčių dalelių.


Sudėtis: Aqua/ Water, Sodium Cocoyl Glycinate, Coco-Glucoside, Glycerin, Citric Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glyceryl Oleate, Saccharide Isomerate, Glyceryl Caprylate, Mica, Propylene Glycol, Maltodextrin, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Tocopherol, Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Citral, Parfum/ Fragrance, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77861 (Tin Oxide).


Poveikis. Jaučiu pareigą paminėti, kad šis prausiklis iš tiesų labai labai skalsus - pakanka nedidelio lašelio ir jis kuo puikiausiai suputoja ir atlieka savo funkciją. 30 ml tūbelę naudoju nuo sausio mėnesio ir jos likučių, kad ir atrodo visiškai nedaug, turėtų pakakti dar visą savaitę, naudojant du kartus dienoje! Tad galite tik įsivaizduoti, kiek ilgai pakaks pilno dydžio tūbelės! Manyčiau apie metus, jei naudoti tokiais kiekiais, kokių iš tikro reikia!

Ir nors skalsumas mane maloniai stebina, bet ne dėl jo labiausiai džiaugiuosi! Šio prausiklio efektas tobulas, gal ne  be konkurencijos geriausias (nes bandžiau ir kitų labai labai gerų), tačiau vienas iš lyderių, be abejonės. Jis be priekaištų, be jokių pastangų, itin lengvai nuplauna visą makiažą, visus nešvarumus ir jokių trynimų ar vargo. Aš prausikliu nuplaunu ir tušą, be baimės putomis prausiu akių šešėlius, mat priemonė visai negriaužia odos aplink akis! Tiesiog nepaprasta, kai prausiklis suteikia odai malonų komforto jausmą, nors nepasakyčiau, kad drėkintų ar maitintų - tiesiog nesausina odos, valo švelniai. Po prausimo oda įgauna lengvą matinį efektą ir skaistesnės, švaresnės odos išvaizdą! Matinis efektas aktualiausias riebiaodėms, tačiau puikiai tinka ir sausą odą turinčioms merginoms - po prausimo netemps odos, nesijaus sausumo jausmas ar noras kuo greičiau tepti intensyviai drėkinančiomis priemonėmis.

Et tu elne devyniaragis, aš įsimylėjau ir jau gundausi pirkti pilno dydžio šio prausiklio pakuotę. O kartu su šiuo produktu labai stebiuosi Rituals... veido priežiūros priemonių kokybe ir noriu išbandyti daugiau. Ar jūs bandėte Rituals... veido priežiūros priemones? Ar radote tą meilę nuo pirmojo naudojimo, kurios nesinori paleisti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai