RITUALS... "The Rituals of Cleopatra" Miracle nail varnish nagų lakas "Burgundy"

Bet kaip greit pavasariškas oras tapo tikra vasara! Dar praeitą savaitę visiškai negalvojau apie išėjimą į lauką be striukės, o šią jau vaikštau trumpomis rankovėmis ir ženkliai lengvesne avalyne. Lygiai taip pat su spalvomis - dar praeitą savaitę nesinorėjo nieko ryškaus, o šią - jau trauksiu lauk pastelines ir neonines spalvas. O kol kas, noriu parodyti dar vieną neutralų nagų laką iš Rituals, tinkantį tikriausiai visiems sezonams.

"Dėl savo nelaimių žmonės linkę kaltinti likimą, dievus ir visa kita, bet tik ne save."
Platonas



Produktas: RITUALS... "The Rituals of Cleopatra" Miracle nail varnish nagų lakas "Burgundy"
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus spindesys ir sodri spalva
Labiausiai nepatiko: norėjosi kiek ilgesnio išlikimo
Tūris: 6 ml
Kaina*: 5,90 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Išreiškite save spalvomis su stebuklingu burgundiško atspalvio nagų laku. Dėl plokščio šepetėlio nagų laką lengva tolygiai padengti. Atspalvis suteikia nagams tolygų spindesį. Ryškus ir intensyvus atspalvis ilgai išlieka, o lakavimosi procesas nereikalauja UV lempos. Optimaliems rezultatams visuomet naudokite viršutinį nagų lako sluoksnį.
Naudojimas
1. Nuvalykite seną nagų laką.
2. Geram sukibimui padenkite gausų nagų bazės sluoksnį.
3. Padenkite du plonus sluoksnius Mirackle nagų lako ir leiskite džiūti 2 minutes.
4. Ilgai trunkantiems rezultatams naudokite skaidrų viršutinį nagų lako sluoksnį.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/ GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SUCROSE BENZOATE, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYESTER-26, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID/ PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, RUBY POWDER, CI 15850, CI 15880, CI 77266 (nano), CI 77491.


Mano nuomonė. Stiklinis volelio formos buteliukas atrodo labai standartiškai ir nei dizainu, nei forma, nei išvaizda niekuo nesiskiria nuo kitų nagų lakų buteliukų. Galbūt reiktų išskirti nedidelį priemonės kiekį - palyginus su kitais nagų lakais 6 ml nėra daug, labiau į mažąją pusę ir dėl to labai džiaugiuosi. Vistiek galutiniame variante nagų lakas greičiau sutirštėja, nei jį sunaudojame, tad kuo mažesnis kiekis, tuo geriau. Po plastikiniu dangteliu slepiasi nagų lako aplikatorius. Visiškai nesutinku su gamintoju, kad jis platus - iš pirmo žvilgsnio jis siauras ir tik kiek paspaudus šereliai prasiplečia ir sukuria standartinio dydžio šepetėlį.

Nagų lakas dengiasi itin lengvai, jo formulė patogi dirbti, o pigmentacija tiesiog pasakiška. Vienas sluoksnis iš karto suteikia tobulą efektą ir sakyčiau, kad antras net nereikalingas. Greitai džiūvanti formulė suteikia paviršiui labai intensyvaus blizgumo, dėl ko pats lakas labiau primena gelinį, nei įprastą.

"Burgundy" nagų lako atspalvis tamsiai raudonas, tikro burgundiškojo vyno spalvos.


Deja, tačiau tikėjausi tikrai geresnio ir ilgiau išliekančio efekto. Man lakas atlaiko 3-4 dienas, po to ima trintis krašteliai. Tikiu, kad jei dengčiau viršutinį nagų lako sluoksnį, išlikimas būtų ilgesnis, tačiau kaip visuomet, lyginant su kitais lakais - jis tiesiog truputį per trumpas.

Nors man patinka efektas, intensyvus spindesys, labai patogus naudojimas, tačiau manau, kad nagų lakas tikrai turi rimtų konkurentų ir pigesnėmis kainomis ir lygiai taip pat geriau išliekančių, tad nesužavėjo tiek, kad būčiau pasiruošusi pirkti dar. Galbūt kokiai unikaliai spalvai sakyčiau taip, bet šiuo atveju... na nepirkčiau pati. Ar jūs bandėte Rituals... nagų lakus? Kokia jūsų nuomonė?

Panašūs atspalviai:
- O.P.I. "Got The Blues For Red"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai