AR PASITEISINO? Jade face roller - dvigubas nefritinis veido masažuoklis

Nefritinis veido masažuoklis mano namuose atsirado jau pakankamai senai. Per tą laiką, su trumpesnėmis ar ilgesnėmis pertraukomis bandžiau pakankamai ilgai. Iš tiesų nefritiniai veido masažuokliai šiuo metu išgyvena renesansą ir yra ant pačios populiarumo bangos. Tačiau dauguma veido priežiūros įrankių ir aparatų visuomet mus pasiekia didžiule banga ir gausybe liaupsių. Todėl šį kart įrašas apie mano potyrius ir ar verta tokį prietaisą bandyti.

" - Reikia tik panorėti, ir tapsi laimingas! - paaiškino Jonukas. - Susikaupk Nulėpausi, ir pajusk savyje džiaugsmą!
Asiliukas užsimerkė ir sustingo.
- Kažką jaučiu, - pagalvojęs pasakė. - Tuojau tuojau... ko gero, atsisėdau į skruzdėlyną?"
Iš "Gerų minčių kalendorius" 



Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Nefritinių masažuoklių kainos labai jau įvairios - jūs galite rasti nuo penkių iki šimto eurų kainas. Kuo jie skiriasi? Išvaizda visi jie labai panašūs, tačiau savaime suprantama - medžiaga iš kurios jis pagamintas. Naivu tikėtis įsigijus masažuoklį už 5 Eur nusipirkti natūralaus nefrito akmens masažuoklį. Negana to, net jei įsigysite nefritą - gali būti jis bus pagamintas gamykliniu būdu. Patys pigiausi pagaminti iš stiklo ir dažomi nefritą atitinkančia spalva.

Aš savo masažuoklį pirkau ebay ir mokėjau $ 2.99 (2,69 EUR), todėl puikiai suprantu, kad maniškis tikriausiai ir bus to dažyto stiklo, tačiau šio masažuoklio esmė yra ne pats akmuo, o masažiniai judesiai. Na, gal kada nors kai praturtėsiu tiek, kad nežinosiu kur dėti pinigus nusipirksiu, tačiau šiai dienai - man pilnai pakanka ir tokio.


Apie nefritinį veido masažuoklį.
Nefritiniai masažuokliai nėra jokia naujovė ar inovacija. Šaltiniuose tokie masažuokliai jau minimi XVII a. Kinijoje, kur buvo tikima gydomosiomis nefrito galiomis ir apsauginėmis savybėmis. Net nefrito masažuoklio forma per amžius nepakito - paprastas nefritinis rolelis, pritvirtintas ant kotelio. Aš pasirinkau dvigubą - didesnysis skirtas veido odai, mažesnis paakių sričiai. 

Nefritas veikia itin paprastu principu: volelis važiuodamas oda su lengvu spaudimu nuima odos įsitempimą, atpalaiduoja. Įtampa veido raumenyse suformuoja raukšles ir smulkias mimikos raukšleles, ypatingai aplink akis ir kaktos srityje. Masažuojant veidą nuimamas raumenų įsitempimas, todėl tikimybė atsirasti raukšlėms mažesnė. Be to, masažiniais judesiais skatinama cirkuliacija, ko pasekoje veido oda stangrėja, oda palaipsniui įgauna spindesio ir sveiko švytėjimo, lyg po gero nakties miego.

Skamba labai gerai, todėl prisiskaičiusi apie naudą skubėjau bandyti. Masažuoklį naudodavu vakare ir netrukus ėmiau pastebėti pirmuosius rezultatus.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
Tiesą pasakius man šitas masažuoklis pasiteisino, štai, ką naudojant nuolat pastebėjau:
1. Raukšlelės ir mimikos raukšlės tapo mažiau pastebimos ir nebe tokios ryškios, dėka jau minėto raumens įtampos šalinimo.
2. Palaipsniui naudojant veido įgauna įgauna sveiko spindesio, dėka skatinamos kraujo cirkuliacijos.
3. Masažuoklis padeda greičiau susigerti veido serumui, jį įmasažuojant į odą. Ar žinojote, kad tik patepus kremu ar kita priemone - dalis jo tiesiog išgaruoja nuo odos arba yra įtrinama į pagalvę miegant. Pradėjusi serumus su masažuokliu pastebėjau geresnį serumo poveikį, nei tik dengiant pirštais.
4. Abu voleliai labai greitai atšala - o masažuojant vėsiu voleliu paakius, lengva nuimti paburkimus rytais. Vasarą masažuoklį galima įdėti į šaldytuvą - tuomet efektas bus dar geresnis.
5. Tačiau svarbiausia manyčiau yra tas malonus atsipalaidavimo jausmas. Visi mes beprotiškai įsitempiame dienos metu, o lengvas kelių minučių veido masažas padeda atsipalaiduoti.


Galutinis vertinimas.
Nors čia tik pigus masažuoklis, bet jame svarbiausi masažiniai judesiai (čia jų neminėsiu, galima rasti internete), o ne iš ko jis pagamintas. Jei abejojate dėl laikymo - naudoju jau porą metų ir nors vietomis atrodo suskilinėjęs iš vidaus, tačiau vis dar kuo puikiausiai tarnauja. Su juo lengva pasimasažuoti ir tiesiog atsipalaiduoti. Ir masažo pagalba rezultatai man matosi. 
Vietoj masažuoklio galima naudoti ir pirštus, ir specialias masažui plokšteles. Visgi, svarbiausia ne tai, kaip mažuoklis atrodo, o kaip veikia. Visi veidą masažuojantys įrankiai geba tą patį. Tik su masažuokliu viskas daug greičiau, lengviau ir paprasčiau. Man patinka. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai