EOS Evolution of Smooth "Visibly Soft" serijos lūpų balzamas "Blackberry nectar" su gervuogių aromatu 99% natūralios sudėties

EOS lūpų balzamai prieš kelis metus sukėlė tikrą revoliuciją, nebuvo nė vienos, kuri nebūtų bandžiusi, žinojusi kaip atrodo ar bent girdėjusi apie šiuos žaisliukus labiau primenančius balzamus. Šis eos balzamas yra mano ketvirtasis, ir iki šiol tarp mūsų vyrauja myliu-nemyliu santykiai. Niekaip negaliu apsispręsti, ar balzamai man patinka, ar nelabai. Visgi, tos didžiulės bangos, kuri buvo nuvilnijusi prieš kelis metus, mano gilia nuomone, balzamai nėra ir niekad nebuvo verti.

Šį kart, tik vaikui baigus doroti pipirmėčių eos'ą, mano rankose gervuogių aromato ir skonio balzamas, kurį - o stebukle! Jau sakau su ironija, nes pati žiopla, vėl nugriebė sūnus ir per kelis kartus "suvalgė" didžiąją balzamo dalį! Turėjęs tarnauti apie metus, kamuoliukas pas mane vos trečią mėnesį ir balansuoja ant "tuoj bus tuščias" ribos. Ką gi, metas trumpai pasižiūrėti, koks gi tas balzamas.

"Viltis yra gyvenimo ir mirties prasmė."
A. Malro


Produktas: EOS Evolution of Smooth "Visibly Soft" serijos lūpų balzamas "Blackberry nectar" su gervuogių aromatu 99% natūralios sudėties
Gamintojas: "eos Products, LLS". New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: maitinti, drėkinti ir saugoti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonu ir greita pasitepti lūpas 
Labiausiai nepatiko: trūksta intensyvesnio maitinamojo poveikio
Tūris: 7 g
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas. Originali angliško turinio svetainė Eos evoliution of smooth ČIA
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: EOS "Visibly Soft" lūpų balzamas, praturtintas natūraliais kondicionuojančiais aliejais ir drėkinančiu taukmedžių sviestu. Greitai susigeria, maitina lūpas ir iš karto suteikia joms švelnumo. Sudėtyje yra antioksidantų: vitamino C ir E, kurie suteikia lūpoms dar gražesnių ir sveikesnių lūpų išvaizdą.


Pradėkime nuo priemonės pakuotės. Tikriausiai didelių liaupsių praeityje balzamas susilaukė ir dėl savo įdomios pakuotės. Plastikinis rutuliukas labiau primena žaisliuką, negu lūpų balzamą, yra smagus naudoti, atidaryti, dėl plačios formos - greitai pasitepti balzamu. Kita vertus - tokį balzamą įsimetus į rankinę vis pastebiu, kad jis užima daugiau vietos, nei aš norėčiau, pripažinkime, daug kompaktiškesnė įprasto pieštuko formos pakuotė...

Kvapas. Antrasis faktorius, kuris užkėlė priemonę ant populiarumo pjedestalo buvo jos skonis ir kvapas. Kiekvienas balzamas skleidžia vis kitokį aromatą ir turi šiek tiek besiskiriantį skonį. Šiuo atveju kvapas iš tiesų primena gervuoges, tačiau skonis - tiesiog saldus 

Konsistencija. Kietas balzamas, pamažu tirpstantis nuo kūno šilumos.


Sudėtis: Olea Europae Fruit Oil, Beeswax/Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Natural Flavor, Simmondsia Chinensis Seed OilButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium HyaluronateStevia Rebaudiana Leaf/ Stem Extract, Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed OilPolyglycerin-3 Diisostearate, Sodium Isostearoyl Lactylate, Eugenol*, Linalool*.
*ingredientas skoniui suteikti


Poveikis. Balzamas jaučiasi ant lūpų, tačiau nepasakyčiau, kad jos tragiškai apsunkintos, tiesiog nestiprus slidumas ant lūpų, išliekantis dar šiek tiek po balzamo padengimo, kol jo pilnai nenuvalgome arba nesusigeria į lūpas. Kaip šiandien pamenu, kad pirmieji eos bandymai man buvo palikę itin gerą įspūdį, tačiau šiai dienai aš tikrai nemanau, kad tai pats stipriausias ir pats geriausias balzamas, kokį galima įsigyti. Tai tikrai nėra tas balzamas, kuriuo reiktų kliautis žiemos vėjams ir šalčiui nugairinus lūpas. Kai nieko kito neturima po ranka, balzamas visai maloniai nugula ant lūpų ir lengvai padrėkina. Tiek kad, tas poveikis labai trumpalaikis, netrukus lūpas norisi teplioti vėl ir vėl, kol galiausiai pastebi, kad balzamu lūpas dengi dažniau nei esi įpratusi.

O ir balzamas tikrai nesugebės pagydyti sudirgusių, išsausėjusių ar vėjo nugairintų lūpų. Tiesiog tokiais atvejais jau derėtų rinktis stipresnius lūpų produktus. Tačiau balzamą aš įvertinau palankiai, tiesa? Taip, nepaisant labai vidutinio poveikio, man smagu juo pasiteplioti dienos eigoje, kai norisi lengvai padrėkinti džiūti pradedančias lūpas. Visai smagu užuosti malonų šių balzamų kvapą, šią priemonę naudoti ir savo dvimečiui - jo sudėtis palyginus gera, todėl nedraudžiu, kai vaikas pribėga "patept". Jau geriau toks lūpų balzamas, nei mamos kosmetika, arba dar blogiau - pusiau permanentiniai antakių dažai, kurie paskui dar ir nuo odos nenori nusiplauti.

Tad trumpai - balzamas nėra stiprus, nėra gydomasis. Tai prevencinė priemonė, apsauganti lūpas nuo drėgmės praradimo. Bėda ta, kad sudirgus lūpoms garantuotai reikės kažko stipresnio ir eos vienaip ar kitaip bus nustumti į šoną. Kuo gali sužavėti eos? Neįprastai plačiu galiuku dažytis, įdomia forma, maloniu aromatu, saldžiu skoniu ir žinoma - žaisliuką primenančia pakuote. 
O kokia tavo nuomonė apie eos kosmetiką? Gal esu bandžiusi ne tik balzamus lūpoms, bet ir rankų, kūno kosmetiką?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai