PIRMAS ĮSPŪDIS. PHARMACERIS "H-Stimupurin" specialist hair growth stimulating - plaukų augimą skatinantis šampūnas ir kondicionierius

Kadangi turiu laisvą minutę, skubu išbandyti kažką naujo. O tas kažkas naujo šį kart man rudeniui aktualiausia problema - plaukų slinkimas... Kaip tyčia šis ruduo ženkliai sumažino mano plaukų kiekį, tad šiai dienai labai džiaugiuosi išbandydama naują produktą, žadantį spręsti aktualiausią šiuo metu mano grožio problemą - plaukų slinkimą bei žada paskatinti naujų plaukelių augimą. Į dušą ir tuoj nuomonę suguldysiu įraše.

"Yra žmonių, kurie niekada neklysta todėl, kad jų niekada nevargina jokios protingos mintys."
J. V. Gėtė


Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Skatina plaukų ataugimą ir tankumą.
Šampūnas skirtas tiek moterims, tiek vyrams, kuriems laikinai arba per anksti suaktyvėja plaukų slinkimas. Jis padeda kovoti su genetinių, hormoninių (androgeninė alopecija) ar aplinkos veiksnių nulemtu plikimu. Jis veiksmingai sumažina plaukų slinkimą, atsiradusį dėl ilgalaikio gydymosi vaistais, streso, nuovargio, bendro silpnumo (pvz., susijusio su dieta) arba po nėštumo. Tinka jautriai galvos odai.
Veiksmingumas patvirtintas dermatologų ir pacientų. Dermatologiškai  patikrinta, gerai toleruojama, hipoalerginė priemonė. Sudėtyje nėra parabenų, alergenų, dažiklių, silikono darinių. Veikimas: Šio unikalaus dviejų sudedamųjų dalių – natūralaus augimo faktoriaus ir kofeino (taikomas patentas) – derinys užkerta kelią plaukų slinkimui ir stimuliuoja jų augimą. Poveikis yra patvirtintas moksliškai. Šios priemonės sudedamosios dalys veikia ląstelių lygiu, jos aktyvuoja genus, atsakingus už naujų plaukų augimą. Jos sustiprina esamų plaukų folikulų gyvybinius procesus, kad paskatintų natūralų plaukų augimą ir pratęstų jų gyvenimo trukmę (anageninę fazę). Neutralizuodamas neigiamą hormonų (androgenų, dihidrotestosterono), atsakingų už plaukų nykimą ir pirmalaikį plaukų slinkimą, poveikį, kofeinas užkerta kelią genetiškai nulemtam plikimui. Yra kruopščiai atrinkta sudėtis gerai plaukų būklei palaikyti: niacinamidas (vitaminas PP), D-pantenolis ir biotinas turi raminamųjų savybių ir atkuria galvos odos fiziologinę pusiausvyrą. Šampūnas švelniai, bet efektyviai plauna plaukus ir galvą. Jis sušvelnina plaukus ir sustiprina plaukų struktūrą bei atkuria natūralų plaukų storumą. Šampūno pH yra neutralus, panašus į galvos odos pH.
NAUDOJIMAS: Kasdien arba mažiausiai 3 kartus per savaitę plaukite plaukus šiuo šampūnu. Įtrinkite šampūnu šlapius plaukus ir galvos odą, švelniai trinkite 2–3 minutes. Išskalaukite vandeniu. Jei šampūno patektų į akis, skubiai išplaukite vandeniu. Šampūną galima naudoti kasdien. Kad pasiektumėte geresnių rezultatų, kartu naudokite kondicionierių PHARMACERIS H–STIMULINUM.

KONDICIONIERIUS: Sustabdo laikiną arba pirmalaikį plikimą, skatina sveikų, storesnių plaukų augimą.
Kondicionierius skirtas tiek moterims, tiek vyrams, kuriems laikinai arba pirma laiko suaktyvėja plaukų slinkimas arba plikimas dėl genetinių, hormoninių (androgeninė alopecija), aplinkos veiksnių, dėl ilgalaikio gydymo vaistais, streso, nuovargio, bendro silpnumo (pvz., dėl dietos) arba nėštumo. Kondicionierius tinka jautriai galvos odai.
Veiksmingumas patvirtintas tyrimais. Dermatologiškai  patikrinta, gerai toleruojama, hipoalerginė priemonė. Sudėtyje nėra parabenų, alergenų, dažiklių. Veikimas: Šio kondicionieriaus sudėties pagrindas – unikalus dviejų veikliųjų medžiagų derinys: natūralaus augimo faktoriaus ir kofeino (taikomas patentas). Moksliniais tyrimais patvirtinta, kad šios sudedamosios medžiagos, pailgindamos plauko gyvenimo ciklą, sulaiko ląstelių senėjimo procesą, kad būtų išvengta įvairių veiksnių nulemto ankstyvo plaukų slinkimo ir jų išplonėjimo. Sudedamosios medžiagos stimuliuoja kapiliarų kraujotaką ir tinkamą plauko folikulų oksigenaciją, kad būtų skatinamas naujų plaukų susidarymas, greitinamas jų natūralus augimas ir storėjimas. Sudėtis praturtinta stiprinamosiomis ir raminamosiomis medžiagomis (vitaminu PP, D-pantenoliu ir biotinu), kad būtų atkurta natūrali plaukų apimtis, šilko žvilgesys ir sveika išvaizda. Kondicionierius palengvina plaukų iššukavimą, sumažina jų skilinėjimą ir slinkimą. 
NAUDOJIMAS: Švelniai įtrinkite kondicionieriumi šlapius plaukus ir galvos odą kaskart po plovimo. Palikite 2–3 minutėms, tada išskalaukite vandeniu. Jei kondicionieriaus patektų į akis, skubiai išplaukite vandeniu. Kad pasiektumėte geresnių rezultatų, naudokite kartu su šampūnu PHARMACERIS H–STIMUPURIN.
Balzamas
Šampūnas



Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Panthenol, Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Hydroxyacetophenone, Glycol Distearate, Polyquaternium-10, PEG/ PPG-120/10 Trimethylolpropane Triolate, Laureth-2, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Caffeine, Coco-Glucoside, Sodium Carbonate, Maltodextrin, Dicapryl Ether, Ethylhexylglycerin, Lauryl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Citric Acid, Xanthan Gum, Glyceryl Behenate, Urea, Pentylene Glycol, Pyridoxine HCI, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Methylglucose, Distearate, Hydrolyzed Yeast  Protein, Allantoin, Threonine, Cholesterol, Biotin, Sodium Chloride, SH-Polypeptide-32, Potassium Chloride, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum.

KONDICIONIERIUS: Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Methoxy PEG/ PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Parfum, Caffeine, Maltodextrin, Ethylhexylglycerin, Pyridoxine HCI, Niacinamide, Glycerin, Glyceryl Behenate, Pantenol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Yeast Protein, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, citric Acid, Threonine, Allantoin, Urea, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Biotin, Chloresterol, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, SH-Polypeptide-32, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, CI 77891


Kiekis: šampūno mėginio - 10 ml; kondicionieriaus - 8 ml. Pilnas šampūno kiekis - 250 ml; kondicionieriaus - 150 ml
Kaina: šampūnas - 12,99 EUR; kondicionierius - 11,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Mano nuomonė. Tiek šampūnas, tiek kondicionierius turi nepaprastai malonų aromatą, kuris mane labai smagiai nuteikia. Šampūnas vidutinės konsistencijos, tuo tarpu kondicionierius man pasirodė per lengvas, kiekis per mažas ir galvojau, kad nepakaks jo normaliai kondicionuoti plaukus, tačiau pakako. Šampūnas gerai putoja ir švariai plauna plaukus jų papildomai nesuveldamas. Nusivylusi kondicionieriaus konsistencija galvojau, kad nieko gero iš jo tikrai nebus. Mano nuostabai jis tobulai gerai "suglostė" plaukus - suteikė jiems glotnumo, paklusnumo ir švelnumo.

Pagrindinė linijos funkcija yra stabdyti plaukų slinkimą ir skatinti naujų augimą. Bėda ta, kad vienu kartu sunku būtų pasakyti, ar priemonė gebėtų tai daryti? Sudėtinėse dalyse naudingųjų ingredientų yra, tačiau pavyzdžiui balzame jų mežiau nei 1% (eina po Phenoxyethanol) - ar tiek pakanka plakų augimui skatinti? Hmmm... pirmas įspūdis geras, sudėtinės dalys  kaip ir visai neprastos. Manau būtų visai smagu pabandyti pilno dydžio gaminius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!

Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai