SCHWARZKOPF Got2B Fresh it Up! Volume sausas plaukų šampūnas suteikiantis apimties "Breezy Tropical"

Iki šiol sausų šampūnų naudodavau tikrai ne per daugiausiai, tiesiog labai retai prireikdavo... Nepasakyčiau, kad ir dabar jį dažnai naudoju. Pavyzdžiui tais atvejais, kai jaučiuosi serganti ir tikrai nenoriu plauti galvos, kai rytais plaukai atrodo sukritę ar visiškai nebeturiu laiko jų išplauti.

Plovimas sausu šampūnu tikrai neprilygsta normaliam plovimui, tačiau plaukus galima greitai sutvarkyti ir suteikti tvarkingesnės išvaizdos - minimaliai, bent jau pašalinti riebaliukus iš plaukų šaknų. Ilgą laiką garbinau Batiste, kaip geriausią variantą, tačiau jau norėjosi kažko naujo, tad įsigijau Schwarzkopf Got2b Fresh it up sausą šampūną, žadantį suteikti ir apimties.

"Jeigu garsiai šauki, vadinasi, tavo kalba pernelyg skurdi ir šauksmu nori  nustebti kitų balsus."
A. de Sent Egziuperi



Produktas: SCHWARZKOPF Got2B Fresh it Up! Volume sausas plaukų šampūnas suteikiantis apimties "Breezy Tropical"
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išplauti plaukus be vandens, suteikti apimties
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: suteikia apimties
Labiausiai nepatiko: apsunkina plaukus
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,85 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, pigu.lt
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Sausas šampūnas akimirksniu išvalo ir atgaivina plaukus. Suteikia jiems ilgai išliekantį aromatą ir gaivos pojūtį. Plaukai atrodo švarūs, purūs, neprigludę, labiau spindintys. Šampūno formulė susideda iš ypač smulkių pudros miltelių, kurie pasklinda per visą plaukų ilgį ir sugeria riebalus, suteikdami nepriekaištingą išvaizdą. Saugo plaukus nuo riebalavimosi ir nepalieka juose baltų nuosėdų. Greitai, lengvai ir efektyviai atnaujina plaukus.


Sausas šampūnas supakuotas metaliniame areozoliame flakonelyje, kurio dizainas man labai patinka: pieštinis paveiksliukas, tropinės užuomenos ir gaivios spalvos... gražu akiai, žaisminga ir visai patrauklu. Priemonė dozuojama purškiant. Purškiklis patogus naudoti, kol kas nei užsikimšęs, nei užstrigęs buvo...

Kvapas. Sausas šampūnas pakvėpintas saldžiai gaiviu aromatu, kuris man labai patinka. Kvapas stiprokas, tačiau dienos eigoje neerzina. Prie jo aš priprantu ir nužuodžiu, tiek kad kvapas pamaskuoja į plaukus įsigėrusius kvapus ir išlaiko juos kvapnius.

Konsistencija. Areozolinė. Priemonės sudėtyje yra milteliai, sugeriantys riebalų perteklių iš plaukų.

Sudėtis: Butane, Propane, Alcohol Denat., Oryza Sativa Starch, Isobutane, Pentane, Silica Dimethyl Silylate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.


Poveikis. Tik pabandžius šampūną man jis visiųkai nepatiko... labai apsunkindavo plaukus ir juose nelikdavo jokio minkštumo ir lankstumo. Tiesą sakant ir dabar šampūnas juos apsunkina, tačiau tai padeda juos gražiau suformuoti, kartu su pakeliamuoju nuo šaknų efektu - apimties tikrai suteikia. Tiek kad lyginant su prieš tai naudotu Klorane, čia nebus to plauko minkštumo ir lengvumo, kurį anas šampūnas geba suteikti.

Priemonė efektyviai sugeria plaukų riebalus, tikrai pakelia plaukus nuo šaknų, tad plaukai atrodo gražiai ir šviežesni, švaresni, nei tuo atveju, jei galvą paliktum neplautą.


Prie apsunkinto plauko per kelis naudojimo kartus aš pripratau ir net nebepastebiu, bet jei jus toks efektas erzina - Got2b šampūnas tikrai ne jums. Kadangi su plaukų riebalavimuisi neturiu problemų, efektas man išlieka visą dieną, tik vakare (kaip ir su visais sausais šampūnais) jau norisi išsiplauti priemonės likučius lauk. Na, ne stebuklas šitas šampūnas - darbą atliks, bet ar patiks, labai priklauso nuo jūsų pomėgių ir įpročių. Man visai nieko, tačiau Batiste ir Klorane efektas geresnis...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai