JOHNSON'S Baby plaukų šampūnas. Subalansuota vaikų plaukams, mano namuose naudojama makiažo šepetėliams plauti.

Trumpąjam įrašui šį kart noriu jums papasakoti apie Johnson's Baby šampūną, kuris kaip ir skirtas vaikams, bet savo vaikui aš nenaudoju, nenaudoju ir sau, nors dėl šio įrašo pabandžiau ir plaukams. Aš šį šampūną perku jau n-tąjį kartą savo makiažo šepetėliams plauti ir šiandien trumpai apie jį.

"Kenga persisvėrė pro atvirą langą, letenoje laikydama šluostę.
- Ne, ne ir dar kartą ne! - sušuko ir užtrenkė langą.
- Ar kas atsitiko? - nusigando Paršelis.
- Ką tu! - nuramino jį Jonukas. - Ji paprasčiausiai nemėgsta plauti langų."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: JOHNSON'S Baby plaukų šampūnas
Gamintojas: "Johnson & Johnson" GmbH. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: išplauti plaukus
Tinkamas tipas: sukurtas kūdikiams ir vaikams, bet tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: švariai ir gerai plauna šepetėlius
Labiausiai nepatiko: likučiai sunkokai išsiskalauja
Tūris: 300 ml (galima įsigyti ir 500 ml pakuotėje)
Kaina: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centruose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Priemonė plauna ir drėkina galvos odą bei plaukus, suteikia jiems minkštumo ir išskirtinį kvapą. Švelni formulė „Jokių ašarų“ nedirgina akių, kaip ir tyras vanduo. Šampūnas sukurtas specialiai vaikams, tačiau jį gali naudoti ir moterys, kurioms patinka kūdikių prekių koncepcija.

Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Polysorbate 20, PEG-80 Sorbitan Laurate, PEG-150 Distearate, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Parfum, CI 15985, CI 47005.

Be muilo, be parabenų. 


Mano nuomonė. Kadangi tai yra šampūnas, pakalbėkim pirmiausia apie priemonę, kaip apie šampūną. Ploviau ja plaukus vos porą kartų ir abu kartus viskas buvo taip sau - gelinės konsistencijos šampūnas gerai išplovė plaukus, bet nemenkai ir suvėlė plaukus. Tas vėlimasis man ir nepatiko, dar nepatiko ir sunkus išskalavimas iš plaukų. Naudoti tikrai galėčiau, jei neturėčiau kito pasirinkimo (esu vaikystėje ne vieną buteliuką sunaudojusi), tačiau kadangi galiu rinktis plaukams šios priemonės nenaudoju ir nenoriu naudoti. Juo labiau nenoriu šio šampūno naudoti savo vaikučio plaukams.

Kodėl tuomet šią priemonę perku makiažo šepetėliams plauti? Esu išbandžiusi ne vieną šampūną ir ploviklį makiažo šepetėliams, bet vis kažkuo neįtikdavo - tai buvo pernelyg agresyvus šepetėliams ir nugriauždavo plaukelius, tai palikdavo šepetėlius apveltus aliejingomis dalelėmis. O šitas šampūnas yra nebrangus, geriausiai iš visų pigių išsiskalauja, nors... vistiek tenka pavargti. Tačiau svarbiausia, kad šepetėlius gerai ir švariai išplauna, na sąlyginai švariai. Prieš tai šepetėliams naudojau Dove aliejinį prausiklį, kuris išplaudavo dar geriau, bet palikdavo aliejingus, apsunkintus šerelius, tad šis vistiek geresnis. 

Visgi, galutiniame vertinime šampūnas nėra geriausias pasirinkimas, kokį galima išgauti, todėl šiai dienai vis dar ieškau kažko, kas veiktų geriau. Šio šampūno visada griebiuosi, kai pavargstu nuo nevykusių bandymų ir noriu saugesnio varianto. Kol kas naudoju, kol kas visai nieko, bet sekančiam buteliukui vėl turiu specialų gelį ir tikiuosi, kad jau atrasiu kažką geriau už šį šampūną.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai