TONYMOLY I'm Real avocado mask sheet "Nutrition" - lakštinė maitinamoji veido kaukė su avokadais

Myliu sekmadienius, kai niekur neskubėdama galiu ir vonioje pagulėti, ir nagus susitvarkyti, ir pasilepinti veido kauke. Iš gausaus kaukių pasirinkimo mano namuose, šį kart pasirinkau išbandyti korėjietišką lakštinę veido kaukę iš Tony Moly, kuri žada pamaitinti mano odą ir suteikti spindesio. Nieko nelaukusi dedu, ir įspūdžius iš karto pasakoju jums.

"Už kiekvieno sėkmę pasiekusio vyro stovi išdidi žmona ir nustebusi uošvė."
Brooks Hays


Produktas: TONYMOLY I'm Real avocado mask sheet "Nutrition" - lakštinė maitinamoji veido kaukė su avokadais
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: maitinti, švelninti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gerai atgaivina odą
Labiausiai nepatiko: iškirpta forma - mano nosies galiukui neužteko kaukės
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: 5,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, BeautyBay, ebay, amazon, maskshop.lt
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas:  Maitinamoji , skaistinamoji veido lakštinė kaukė, praturtinta avokado ekstrakto ingridientais ir makadamijų riešutų aliejais. Kaukė gaivina odą, suteikia švelnumo, o papilkėjusiai odai - gražina švytėjimo ir sveiko spindesio
Naudojimas: kaukę dėti ant nuvalytos veido odos, nuimti po 20-30 min. Kremo likutį kruopščiai paskirstyti ant veido odos. 


Veido kaukė supakuota vienkartiniame plastiko maišelyje. Šviesiai žalios spalvos pakuotė su pieštiniais dideliais avokadų vaisiais. Pakelis savotiškai žavus ir didokas - realiai lakštinei kaukei tokio dydžio tikrai nereikia, užtat ir pagal išplatėjančią viršuje dalį ir pagal dydį ir pagal dizainą galima lengvai atskirti, kad tai Tony Moly kaukė.

Kvapas. Malonus, kosmetinis, bet tikrai ne avokadų aromatas. Sakyčiau labai natūralus, vidutinio stiprumo aromatas.

Konsistencija. Storoka medvilnės servetėlė, iškirpta pagal veido formą, prisotinta veikliosiomis medžiagomis. Tiesa, labai keista, tačiau įprastai lakštinių veido kaukių skystis būna bespalvis, skaidrus arba drumzlinai bespalvis, o čia  - baltos spalvos! Ir tai atrodo iš ties kiek neįprastai.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Mineral Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Allantoin, Panthenol, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Sorbitan Sesquioleate, Chlorphenesin, Carbomer, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tromethamine, Persea Gratissima Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Parfum, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Illicium Verum Fruit Extract, Disodium EDTA, Retinyl Palmitate, Thiamine HCl, Riboflavin, Niacin, Carnitine HCl, Pantothenic Acid, Biotin, Folic Acid, Ascorbic Acid, Tocopherol.


Poveikis. Pirmiausia nustebau dėl balto kaukės skysčio, tačiau jis nenudažė mano veido odos ir nepaliko baltų dėmių nuėmus kaukę. Kaukė kurta Korėjoje, todėl tikriausiai nenuostabu, kad ji nelabai tiko mano veido odai - nosies galiukas liko neuždengtas, kaip ir nosies sparneliai, nors akių sritį pavyko šiaip taip pritaikyti. 

Veido kaukė ant odos laikiau tikrai ilgiau nei pusvalandį, tol, kol visas skystis išgaravo ir susigėrė į mano veido odą. Galbūt dėl ilgo laikymo ten, kur užlenkiau kaukę ant odos liko įspaudai. Aišku, jie kelių valandų bėgyje dingsta, tik nesu tikra kad tie įspaudai labai sveika odai.


Nuėmus kaukę ant veido liko šioks toks lipnumas, kuris susigėrus likučiams dingo. Labiausiai pastebimas poveikis buvo odos gaivinimas. Bene visos lakštinės veido kaukės pasižymi itin geru odą gaivinančiu poveikiu. Tačiau kaukė žada daugiau - ir maitinti, ir suteikti sveiko spindesio. Silpnas maitinamasis poveikis tikrai jaučiasi, po kaukės odos netempia, ir jos nesinori iš karto drėkinti kremais, kaip dažnai būna po kitų kaukių. Oda tikrai įgauna sveiko, labai natūralaus spindesio, tačiau tai vėlgi, nėra labai intensyvus poveikis.

Kaukė man patiko, atgaivino, lengvai pamaitino ir suteikė šiek tiek sveiko spindesio. Ne tobuliausia, ką esu bandžiusi, tačiau poveikis jaučiamas ir vizualiai matomas. Patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai