BIOTEN Skin Moisture Comforting - valomasis ir raminamasis veido tonikas sausai ir jautriai odai su medvilnės ekstraktu

Vienas iš išankstinių įrašų, kurį paruošiau jums jau senokai. Šiuo metu esu pakeliui į komandiruotę ir galbūt dalimi savo kelionės dalinuosi su jumis savo Instagram (geletakosmetine_blog), todėl visuomet galite pasižiūrėti, kaip man sekasi ten. Na, o jei pasiilgote apžvalgų ir norite sužinoti mano nuomonę vienais ar kitais išbandytais produktais, noriu jus pakviesti nuomonei apie Bioten toniką.

Paskutinį kartą, bandydama šios kompanijos veido kremą, sau pasidariau išvadą, kad kompanijos produkcija mano odai visiškai netinka ir daugiau nieko tikrai nebandysiu. Bet... neapskaičiavus laiku baigėsi mano veido tonikas, o vietinėje rajono parduotuvėje, vienintelis variantas buvo Bioten - et, verčiau būčiau nepirkusi ir palaukusi, nes: 1. tonikas man visai nepatinka; 2. Bioten produktai iš tiesų visai netinka mano veido odai.

"Gyvenk taip, kad tau nebūtų gėda parduoti šeimos papūgą miesto liežuvautojams."
V. Rodžersas


Produktas: BIOTEN Skin Moisture Comforting - valomasis ir raminamasis veido tonikas sausai ir jautriai odai su medvilnės ekstraktu
Gamintojas: "Sarantis France". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: tonizuoti, nuvalyti nešvarumus, neleisti išsausėti
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: gerai šalina makiažo likučius
Labiausiai nepatiko: agresyvus odai
Tūris: 200 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Asorti.lt; Prisma, Maxima, Rimi
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Bioten tonikas puikiai nuvalo nešvarumus, neleidžia odai išsausėti ir ją tonizuoja. Sudėtyje nėra alkoholio - nedirgina odos. Itin lengvas tonikas su 100% medvilnės ekstraktu suteikia odai ilgalaikį švelnumą. Dėl kruoščiai išsaugoto aktyviojo medvilnės sėklų aliejaus, baltymų ir mineralų poveikio nuvalomi nešvarumai, oda prisotinama aktyviųjų mineralų ir atkuriamas jos elastingumas.
Naudojimas: nuvalykite veidą, užlašinkite toniko ant vatos pagalvėlės ir atgaivinkite veido ir kako odą.


Plastikinė rožinė priemonės pakuotė gana paprasta, puošta pagrindinio ingrediento - medvilnės paveiksliuku. Visi sausai ir jautriai odai skirti kompanijos produktai turi tokio paties dizaino, ryškiai rožinės spalvos pakuotes, kas yra sveikintina - greitai ir lengvai galima atrasti tinkamą odos tipui produktą (jei šio kompanijos produktai tau iš viso tinka).

Priemonės dozavimas lengvas, dangtelis užsidaro lengvai ir sandariai. Net lengvai spaudžiant produkto pakuotę ji neatsidaro, o pavertus skystis neteka lauk.

Kvapas yra vienas baisesnių dalykų... smirda pigiais kvepalais! Tepi ant veido ir kyla asociacijos, lyg teptumei šampūną ar praskiestus kvepalus... Nemanlonu, o dar kai kvapas stiprus ir gana ilgai išliekantis...

Konsistencija skaidrus, vandens skystumo skystis. Papurtytas lengvai suputoja paviršiuje.


Sudėtis: Aqua, Panthenol, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, PEG-75 Lanolin, Glycerin, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Maltose, Sodium PCA, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucoside, PEG-26-Buteth-26, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate

Sudėtis be dažiklių, parafinų, parabenų.


Poveikis. Deja, man pats nemaloniausias dalykas. Tepi odą ir jauti, lyg teptumeisi su labai agresyviu produktu. Taip, tonikas puikiai geba pašalinti makiažo likučius, tikiu ir likusius odos nešvarumus. Tačiau kai dar tikiesi kokio lengvo padrėkinimo ar odos komforto - tenka nusivilti... Tepi ir jauti, kaip džiūstant oda nemaloniai jaučiasi, lyg ir nori erzinti, nors niekad nesuerzina... 

Šitą priemonę nusprendžiau naudoti tik dėl valomojo efekto. Nesugeba jis atlikti nieko kito. Tačiau ir tai - mano rankos visai nesitiesia ties buteliuku, ir dar neįsileidus naujos toniko pakuotės į vonią pastebiu, kad mieliau praleidžiu veido tonizavimą, nei naudoju šią priemonę. Vadinasi iš tiesų nieko gero - mane erzina, nepatinka ir netenkina net minimalių tonikui turimų lūkesčių... Viskas, dabar tikrai visomis išgalėmis vengsiu Bioten kompanijos produkcijos... Rimtai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai