CATRICE "Spectra Light" nagų lakas "03 Irregular Galaxies"

Catrice Spectra Light nagų laką gavau pavasarį, tiksliau pavasario pradžioje, bet atšilus orams tokio efekto lako visai nesinorėjo, norėjosi pastelinių, ryškių, galiausiai neoninių atspalvių, o šį tamsų laką nusprendžiau palikti šaltiems orams. Pagaliau tokie atkeliavo, ir aš skubėjau išbandyti holografinius (? tikrai ne - taip teigia tik gamintojas) ir dvigubochromo (čia jau panašiau) efekto nagų lakus iš Spectra Light serijos.

"Maža garbė svetimom kalbom kalbėti, didi gėda savos gerai nemokėti."
J. Jablonskis



Produktas: CATRICE "Spectra Light" nagų lakas "03 Irregular Galaxies"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gana trumpai laiko
Tūris: 10 ml
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: CATRICE SPECTRA LIGHT nagų lakas. Holografinis arba dvigubas chromo efektas. Lakas specialiai sukurtas siekiant atskleisti vaivorykštės spalvų efektą ant nagų. Priemonę naudokite atskirai arba kartu su nagų priežiūros priemone CATRICE LUX CHROME 2 IN 1.
Naudojimas: Tepkite vieną arba du sluoksnius spalvoto lako ant nagų.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, SILICA, STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, MICA, PHTHALIC ANHYDRIDE/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, AQUA (WATER), PHOSPHORIC ACID, CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas visiškai tradicinių, senųjų formų, kurias dažnai matydavome prieš dešimtmetį. Stiklinis buteliukas užsuktas juodu dangteliu; puoštas sidabriniu spindinčiu užrašu ir tokio pat efekto juostomis. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, tačiau platus, kirptas užapvalintais kampais. Toks aplikatorius patiks mėgstamčioms greitai nusilakuoti nagus - vienas perbraukimas ir viskas - lakas nugula ant visos plokštelės iš karto. 

Nagų lakas vidutinio tirštumo konsistencijos, labai lengvai dengiasi ant plokštelės tolygiu sluoksniu ir itin greit džiūva. Tiesa, jei nago plokštelė pažeista, turėkite galvoje, kad pažeidimai gali matytis, kaip kad mano atveju nagų krašteliuose.

Pirmas sluoksnis

03 Irregular Galaxies atspalvis geros pigmentacijos, tačiau jei dengsite itin plonu sluoksniu, gali pritrūkti sodrumo. Kad išgauti tą ryškią ir intensyvią spalvą, sodrumą ir gilumą - labai rekomenduočiau tepti porą nagų lako sluoksnių.

Mano turimas atspalvis duo chrome (dvigubo chromo) efekto. Ką tai reiškia? Nagų lakas šiaip jau atrodo mėlynas, bet turi šviesą atspindinčių dalelių, kurios prie skirtingo apšvietimo paverčia laką kitokio atspalvio, arba tiesiog šalia pagrindinės spalvos atsiranda papildomos spalvos. Šiuo atveju šalia mėlynos gali pamatyti violetinį atspalvį tiek per visą nagą, tiek jo krašteliuose, priklausomai nuo to, kaip nagai bus apšviesti. Atidžiai įsižiūrėjus į lakuoto nago paviršių galima pamatyti ir smulkių įvairiausių mėlynų, sidabrinių... atspalvių itin smulkių blizgių dalelių, kurios lakui ir suteikia tą galaktikos efektą ant nagų. Vėlgi, reikia turėti galvoje, kad viskas labai priklauso nuo apšvietimo.
Išdžiūvus paviršius tampa spindintis ir blizgus.

Du priemonės sluoksniai

Efektas džiugino mano akį ir vis žiūrėdavau su džiaugsmu į savo nagus - magiška, kai tai, ką mano akis priklauso tik nuo apšvietimo ir rankos pakreipimo kampo... Sodrus, gilus ir įvairiapusis nagų lakas mano nuomone tikrai galėtų išlikti ir ilgiau. Man juo teko laimės pasidžiaugti vos 3-4 dienas... Trumpoka, norėjau, kad išliktų bent penkias, o dar geriau visą savaitę... Kita vertus, prieš tai naudoti Catrice išlikdavo būtent tokį laiko tarpą tad stebėtis nereiktų.

Lakas man patiko, ir dabar labai knieti apžiūrėti kitus šios serijos lakus ir pasimatuoti ant savo nagų. Labai patraukliai atrodo 01, 02 ir 05 atspalviai...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai