HUGO BOSS "Nuit Pour Femme" parfumuotas vanduo moterims

Dar vienas aromatas, kuris man yra visiškas ruduo, nors merginos ir sako, kad tinkamas praktiškai visuomet ir visais metų laikais. Galbūt, tačiau kvapas man labai asocijuojasi su pirmu kartu, kai jį pauosčiau, pirmu kartu, kai paėmiau šio aromato buteliuką į rankas - rudeniu. Galiausiai ir pats kvapas kiek sunkesnis, elegantiškesnis, pilnesnis, tad niekaip kitaip, kaip ruduo... Apie ką aš? Apie 2012 metais rinkoje pasirodžiusį Hugo Boss Nuit pour Femme aromatą, kurį papuošė ir įkūnijo žavioji Gwyneth Paltrow.

"Žmogus - vien santykių mazgas. Ir tik santykiai turi žmogui reikšmės."
A. de Sent-Egziuperi


Produktas: HUGO BOSS Nuit Pour Femme parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "P&G Prestige Beaute". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Tūris: 75 ml (galima įsigyti ir 30 ml bei 50 ml pakuotėse)
Kaina: 103,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, Kosmada, Drogas, Eurokos, parfumexpress ir kt.
Leidimo metai: 2012 m.
Kvapo kategorija: gėlių - medienos

Gamintojo aprašymas: Boss Nuit pour Femme buvo įkvėpti amžinai elegantiškos juodosios suknelės ir pasitikėjimo, kurį ji suteikia moteriai. Kvepalai sukurti tam, kad tobulai užbaigtų rafinuotos moters įvaizdį prieš vakarą - suteiktų pasitikėjimo savimi ir pabrėžtų jos moteriškumą.

Kvepalų Boss Nuit pour Femme flakonui ir dėžutei, kaip ir jų aromatui, būdingos klasikinės trumpos juodos suknelės savybės: elegancija, klasika ir ypatingas moteriškumas. Masyvus stiklas bei prabangios auksinės detalės pabrėžia kvepalų rafinuotumą, o juoda spalva asocijuojasi su geismą žadinančia paslaptinga nakties atmosfera.


Paveiksliukas iš ČIA

Viršutinė nata: persikai, aldehidai
Širdies nata: jazminai, našlaitės, baltosios gėlės
Apatinė nata: santalai, kerpės


Sudėtis: Alcool Denat, Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propylene Glycol, Methylparaben, BHT, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Geraniol, Benzyl Benzoate, Citral, Hydroxycitronellal, CI 14700, CI 60730, CI 42090, CI 15985

Pilna pakuotė. Paveiksliukas iš ČIA

Pakuotė. Savo juodo kartono dėžutę esu jau labai senai išmetusi lauk, tad kaip visuomet, viršuje prisegu nuotrauką, kaip ji atrodė įsigyjant aromatą. Dominuojanti juoda spalva su aukso detalėmis be abejonės orientuota į eleganciją ir... klasikinę mažą juodą suknelę. Jau pakuotės išvaizda leidžia tikėtis klasikos, elegancijos ir aromato brandos.

Stiklinis buteliukas juodos spalvos, tačiau nepasakyčiau, kad tai tiesiog juodas stiklas, lyg ir nupurkštas dažais ar kažkuo apklijuotas, kad įgautų spindintį efektą. Ne mažesnį įspūdį palieka ir sunkus storo plastiko skaidrus, daugiabriaunis dangtelis - atrodo įspūdingai ir suteikia puošnumo minimalistinei juodo stiklo pakuotei.


Kvapas. Aromatas atsiveria sultingų, saldžių persikų nata, kurią netrukus keičia krūva baltų gėlių, iš kurių aiškiausiai dominuoja jazminai. Širdies nata ant mano odos išlieka kiek ilgesnį laiką, ir kai jau atrodo, kad trečiojo akordo taip ir nepajausiu, iš lėto, iš tolumos atslenka sunkus našlaičių skambesys, palydimas medienos ir žalumos mišinį primenančiomis kerpėmis ir santalo medienos akordais. Išdžiūvęs ant mano odos aromatas skleidžia šiltos medienos ir baltų gėlių (net ne jazminų, o visos jų dermės) kvapą, elegantišką, subtilų, ramų, išlaikytą...

Tai visiškai elegantiškas, labai brandus, bet jokiu būdu ne sunkus aromatas, kokį galima įsivaizduoti išgirdus "Nuit" pavadinimą. Iš tiesų, prieš akis iškyla brandi, elegantiška moteris, žinanti ko nori... Einanti į vakarėlį, be netampanti grobuone ir medžiotoja. Ji "medžioja" elegantiškai, žvilgsniu, brandžiu seksualumu ir ji žino ko nori... Elegantiška, subtili, moteriška ir brandžiai seksuali šio aromato širdis idėja ir kvapo dermė. Regis aromatą įkūnijusi Gwyneth Paltrow tiesiog idealiai tinka kiekvienam, net ir menkiausiam kvapiųjų molekulių virptelėjimui, kiekvienam akordui ir visai kvapo esmei...

Paveiksliukas iš ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ★ vakaro metui.

Labai norėjau iš šio kvapo kiek ilgesnio šleifo, tačiau jis jaučiasi vos 10 cm nuo kūno odos. Kita vertus, žiūrint į aromato esmę ir prasmę - tai kvapas sukurtas elegantiškai ir subtiliai moteriai, kuri koketuoja brandžiai ir subtiliai, nekikena baruose ir nesielgia vėjavaikiškai. Tokiu atveju pilnai suvoki, kad kvapą turi jausti tas, kuris prieina arti, labai arti tavęs... Na, o išlikimas, kaip ir įprasti EDP aromatai išlieka 3-6 valandas. Konkrečiai mano odai - iki 5 valandų. Kaip nakties aromatui šiek tiek trumpoka... Vakarojant kvapą ant odos reiktų vis atnaujinti.


Ne visi aromatai rudenį privalo būti gurmaniškos vanilės, kavos. Ne visi aromatai turi kvepėti saldžiai ir skleistis gėlių sodu ant odos, ne visi turi provokuoti ir akivaizdžiai gundyti... Hugo Boss man elegancijos, išlaikytai seksualios, plaukiančios einant, šiek tiek klasikinės, tačiau modernios moters aromatas, kuri sugeba subtiliai gundyti ir būti brandžiai (be ne senai) seksuali... Labai patinka, kai norisi kažko kito, kažko elegantiškos, kažko išlaikyto. Kai norisi ne eiti, o plaukti...

Aromatas panašus į:
- HUGO BOSS "Nuit pour Femme Intense"
- LA RIVE "Moon"
- LA RIVE "Moonlight Lady"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai