PIRMAS ĮSPŪDIS. COLLISTAR Pure Actives Reconstructing Replumping Pack-Mask - plaukus atstatanti kaukė su keratinu ir hialurono rūgštimi

Turėdama progą iš laisvesnę minutę, vis traukiu kažką iš mėginių dėžės ir bandau jums papasakoti savo įspūdžius. Kadangi visai nesenai papasakojau apie plaukų liniją, kurią šiuo metu naudoju, jos sekti nebereikia, tad griebiu plaukų priežiūros priemonių mėginius, kurių vis atkeliauja į mano namus. Šį kartą pasiėmiau Collistar plaukų kaukę ir nusprendžiau pasižiūrėti kas ir kaip, nors jokios plaukų kaukės šiuo metu net negalvoju pirkti.

 "Kiekvienas žmogus - tai pasaulis, kuris kartu su juo gimsta ir kartu miršta."
H. Heinė


Ką žada gamintojas: Atstatanti kaukė plaukams. Naujoviškas „Collistar“ kūrinys, kuris gali būti naudojamas dviem būdais: 
- kaip kaukė: naudojama išplovus plaukus šampūnu kaip antrasis  atkuriamosios procedūros etapas. 
- kaip kompresas prieš plaunant šampūnu: didesniam maitinamajam poveikiui.

Atkuria ir gerina plaukų būklę, grąžina gyvybingumą, struktūros vientisumą ir tvirtumą. „Matomas“ rekonstrukcinis ir tankinamasis poveikis iš vidaus.

Naudojimas:
- Kaip kaukė: išplovus plaukus šampūnu ir nusausinus juos rankšluosčiu. Palaikykite 5–10 minučių.
- Kaip kompresas: prieš plaudami plaukus šampūnu, užtepkite ant sausų plaukų ir palaikykite ne mažiau kaip 15 minučių. 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Quaternium-80, Propylene Glycol, Amodimethicone, Parfum, Cetrimonium Chloride, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Hair Keratin, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Polyglyceryl-3 Caprate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebcate, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Disodium  EDTA, Dimethiconol, Trideceth-10, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Rhizobian Gum, CI 17200, Chlorphenesin, Benzyl Salicylate.

Kiekis: mėginio kiekis 10 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 25,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano potyriai. Priemonę galima naudoti tiek kai gaminį prieš plaukų plovimą, tiek kaip įprastą plaukų kaukę. Kadangi mano turimas kiekis visai nedidelis, nusprendžiau tiesiog sunaudoti kaip įprastą kaukę. Priemonė tirštesnio kondicionieriaus konsistencijos ir labai labai maloniai kvepianti, tačiau ne intensyviai - vonioje jaučiamas labai labai silpnai.

Išplaunant kaukę iš plaukų jautėsi, kad ji suvaldė, paglotnino plaukus, nežymiai pamaitino. Tačiau didžiausias efektas matėsi kai plaukai pilnai išdžiūvo. Šiuo metu mano plaukų kasa labai plona, pamečiau daugiau nei pusę savo plaukų, tad labai pasiilgstu tankesnės savo kasos... Kaukė iš tiesų suteikė kažkokį tankinantį efektą, kuris lyg ir nėra labai stiprus - plaukų neatrodo antra tiek, tačiau... jų tikrai atrodo daugiau...

Hmm... įdomiai... bet jaučiu kad visai nepakako vieno mėginio kažkokiai nuomonei susidaryti... Na reiktų ir daugiau panaudoti ir daugiau pabandyti. Gal būtų visai įdomi, tačiau šiuo metu visiškai neieškau naujos plaukų kaukės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai