SCHAEBENS Schoko Maske elastingumo suteikianti šokoladinė veido kaukė su kakavos sviestu, kokosų aliejumi ir nenugriebto pieno milteliais

Nemėgstu, nekenčiu... Ne, aš jau senai nejaučiu niekam neapykantos... tačiau labai nemėgstu veidmainių, kurie pridengę veidus susidomėjimo tavimi, simpatijų, sąžiningumo ir kitomis kaukėmis apsimeta kažkuo kuo nėra... Galiu tik įsivaizduoti, kaip sunku nuolat gyventi su kauke, nuolat ją dėvėti ir vis pakeisti į naują kaukę.... Aš kaukes šiuo metu dėviu tik keturis kartus per mėnesį, nors norėčiau kokius aštuonis. Tik mano kaukes matau tik aš pati, ir jos lengvai nusiplauna... Va, dedu ir šiandien ir maivausi prieš veidrodį, o nuomonę lipdau į naują įrašą.

Šį kart ant mano veido gula šokoladinė veido kaukė iš Schaebens, o kaip kitaip? Ruduo desertų metas, tai kvepalai su kava, tai kaukės su šokoladu - jei norisi šiek tiek prisaugoti figūrą ir visko kas papuola nekišti į skrandį, tai bent jau kvapais ir efektais pasimėgauti galima. Labai įdomu, kokį efektą suteiks ši kaukė.

" - Žinau, kad ir kiti turi bėdų, - liūdnai pripažino asiliukas ir nukabino galvą. - O vis dėlto... Nenorėčiau būti nemandagus, Jonuk, tačiau nepastebėjau, kad tau kažkada būtų nukritusi uodega!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: SCHAEBENS Schoko Maske elastingumo suteikianti šokoladinė veido kaukė su kakavos sviestu, kokosų aliejumi ir nenugriebto pieno milteliais
Gamintojas: "Haus Schaeben" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti elastingumo, švelnumo ir giliai sudrėkinti
Tinkamas tipas: streso išvargintai odai
Labiausiai patiko: kvapas, primenantis vaikystę
Labiausiai nepatiko: per silpnas, praktiškai nejaučiamas efektas
Tūris:15 ml
Kaina*: 1,89 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (Iki, Maxima ir kt.), Drogas
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Saldi ir svajingai nuteikianti veido kaukė su šokoladu toms, kurios rūpinasi oda:
- Tinka visų tipų odai;
- Švelniai puoselėja odą ir padeda atsipalaiduoti;
- Skleidžia raminantį ir viliojantį kakavos pupelių kvapą;
- Tinka tikroms smaližėms - šios kaukės galima net paragauti!

Ar žinai, kad šokoladas stiprina laimės jausmą? Kaukės sudėtyje esantis kakavos sviestas puikiai tinka streso išvargintai odai. Kokosų aliejaus milteliai turi daug vitaminų ir baltymų. Oda tampa elastingesnė, švelnesnė ir giliai sudrėkinta. Pasinerk į saldžią grožio procedūrą! Be PEG, silikonų, parafino, dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

Naudojimas: tolygiu sluoksniu užtepti ant švariai nuvalytos veido odos. Netepti aplink akis. palaikyti 10 minučių ir nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti tik išoriškai. 


Šitos kaukės pakuotę aš gavau dovanų pirkdama Drogas parduotuvėje. Jau nebepamenu, nei ką pirkau, nei kodėl šią kaukę davė, bet kaip visad įmečiau į kaukių dėžutę ir palikau rudeniui. Kaukės pakuotė plastinis vienkartinis rudos spalvos maišelis su vokiškais užrašais ir krūva informacijos. Visa reikalinga informacija buvo pridėtame lankstinuke, išversta lietuvių kalba.

Kvapas. Man labai primena vaikystę, kai iš kakvos, cukraus ir pieno virdavom kažką, ką vadindavome karštu šokoladu, nors iš tiesų nei tai šokoladas, nei kažkas panašaus. Šokolado kvapą primena, bet tai ne tas normalus šokoladas, prie kurio esame pratę - šokoladinis marmalas, kuris kelia malonias asociacijas.

Konsistencija. Tiršta, ir labai primena tą sutirštėjusią ir atvėsusią košę, kai bandau virti kakavos ir cukraus mišinį, tiesa, lipnoka.

Sudėtis: Hydrolyzed Corn Starch, Aqua, Sucrose, Lac Powder, Theobroma Cacao Seed Butter, Hydrogenated Coconut Oil, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Carrageenan, Lactose, Lecithin, Theobroma Cacao Seed Powder, Algin, Calcium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Sunflower Glycerides Citrate.

Be PEG, be silikonų, be parafino, be dažiklių, be kvapiųjų medžiagų.


Poveikis. Nors kaukė tiršta, ji lengvai dengiasi ant veido pirštais ir visai nesunku paskirstyti. Košelės spalva tiesą sakant atrodo kai rududu ar kažkas blogiau ant veido odos, bet galiausiai kvapas nuteikia visai kitaip, ir net negalvoji apie tuos blogesnius variantus. 

Gamintojas nenurodo kiek laikyti kaukę, tad laikiau tol, kol jos paviršius apdžiūvo, bet uždžiūti pilnai neleidau - bijau, kad tuo atveju kaukė galėtų išsausinti odą ir ją nemaloniai tempti. Nusiplovė ji sunkiai, net ir kempinėlės pagalba ploviau ilgai...


Nuplovusi mačiau šviesesnę veido odą, ji lyg ir tapo švelnesnė, tačiau tai buvo viskas... Jokio drėkinimo nejaučiau, jokio kito poveikio nebuvo... o ir tas šviesesnis odos efektas valandos bėgyje išgaravo ir pasijaučiau taip, lyg visiškai nebūčiau kaukės naudojusi.

Tokius balus kaukė duoda tik už kvapą ir sukeltus prisiminimus, tik už atsipalaidavimo jausmą, na ir už gerą sudėtį. Tik kas iš tos sudėties, kai efekto maža?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai