PARISIENNE plaukų losjonas "Placenta placo" su placentos ekstraktu ir pantenoliu

Plaukų priežiūrai šį kartą pasirinkau jau senokai ampulėse įsigytą losjoną, apie kurį kažkada kalbėjo Justina Klev savo youtube filmukuose. Deja, nuorodos įkelti negaliu, mat Justina pašalino savo filmukus. Tačiau šitas ampules ji labai rekomendavo, kaip padedančias ploniems plaukams nuo jų slinkimo. Tad nenuostabu, kad susigundžiau ir aš. Puikiai suvokiu, kad efektui pamatyti vienos ampulės tikrai nepakaks, tad mano namuose atsirado penkios - šiai dienai visas jas esu sunaudojusi ir noriu papasakoti, ką apie jas galvoju.

"Kai žmogus klysta, gali bet kas pastebėti; kai jis meluoja, ne kiekvienas pastebės."
Johanas Volfgangas Gėtė


Produktas: PARISIENNE plaukų losjonas "Placenta placo" su placentos ekstraktu ir pantenoliu
Gamintojas: "Parisienne Italia" s.p.a. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuo plaukų slinkimo
Tinkamas tipas: sausiems ir lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: vienkartinė pakuotė
Labiausiai nepatiko: labai silpnas efektas
Tūris: kiekviena po 10 ml
Kaina*: kiekviena po 0,78 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Plaukų losjonas su placentos ekstraktu ir pantenoliu sausiems ir lūžinėjantiems plaukams, nuo plaukų slinkimo. 
Naudojimas: įmasažuoti į švarius, drėgnus plaukus. Nenuskalauti.


Losjonas supakuotas vienkartinėmis dozėmis rudos stiklo ampulėse. Kaip ir patogu, kai visą produktą sunaudoji iš karto ir nesuki galvos dėl atidarytų likučių. Be to, gali pats rinktis, kiek ampulių nori įsigyti ir naudoti, o gal tiesiog vienos pabandymui? Ampulės kaklelis nusilaužia ir atidaro angą produktui išpilti. Viskas labai paprasta, tačiau nežinau kodėl, nulaužti stiklines ampules visuomet nepaprastai smagu... Prie viso to dar noriu pagirti stiklo storį - net ir taukštelėjus ji neskyla ir lieka saugi. Prieš kelis metus esu turėjusi veido ampulę, kurios net nespėjau išbandyti - jos krašteliu lengvai tarkštelėjau į kriauklės kraštą ir plonytis stiklas skilo, išbėgindamas ir visą priemonės skystį. Atrodo nieko labai svarbaus tas stiklo storis, kol nepamatai, kad realiai kuo plonesnis stiklas, tuo didesnė tikimybė jį netyčia sudaužyti...

Kvapas. Labai neutralus, labai silpnas, vos vos jaučiamas. Aš jį galėčiau vadinti bekvapiu produktu.

Konsistencija. Švelniai rudos spalvos, vandens skystumo produktas.


Sudėtis: Aqua, Urtica Dioca Extract, Glycerin, Capsicum Frutescens Extract, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Propylene GlycolHydrolyzed Placental Protein2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-DiolSodium SulfiteCI 19140CI 16255CI 42051


Poveikis. Ampulė skirta vienam kartui, tačiau ant jos labai mažai informacijos tiek apie poveikį, tiek apie naudojimo būdą. Neaišku, ar jį tepti reiktų ant plaukų, ar ir ant galvos odos. Aš pasirinkau naudoti tik ant plaukų, tačiau vėlgi, nesu tikra ar taip iš tiesų turėtų būti. Visgi - tai produktas skirtas sumažinti plaukų slinkimą.

Kalbant apie priemonės poveikį. Deja, deja, tačiau penkios ampulės man nepadėjo suprasti, ar poveikis iš viso yra. Manau, kad ampulės nėra veiksmingos mažinti plaukų slinkimą. Jos tikrai suteikia daugiau spindesio, plaukai tikrai tampa šiek tiek švelnesni, tačiau ir tai tas poveikis labai labai minimalus.

Man nepatinka ši priemonė. Tiesiog, nematau tikslo naudoti produktą, kuris neteikia jokio poveikio arba tas poveikis labai minimalus. Nieko gero šios ampulės plaukams nesuteikė, tad rezultatu nesu patenkina. Tiesiog visiškai netenkina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai