KIM KARDASHIAN "Pure Honey" parfumuotas vanduo moterims

Jau netrukus pakalbėsime apie mano top 3 rudens aromatus, tačiau iki tol, labai noriu papasakoti apie Kim Kardashian "Pure Honey" aromatą, kurį laikiau labai stipriu pretendentu užimti vietą tarp tų mylimiausių, kol neišbandžiau ir nepadėvėjau ilgesnį laiką.

Kaip matote, tarp mano kvepalų ne tiek jau mažai žvaigždinių aromatų, tačiau nepasakyčiau, kad esu jų gerbėja. Paauglystėje mano dievaitės buvo J-Lo ir Britney Spears, kaip tikriausiai daugumos mano bendraamžių. Na, o įžengus į brandesnį amžių visos žvaigždutės tapo nebeaktualios, bent jau ne tiek, kad jas garbinčiau ar domėčiausi kiekviena gyvenimo detale. Kartas nuo karto pro ausis praslysta vienokia ar kitokia informacija, bet pavieniai faktai neleidžia man vadintis gerbėja. Paskutinė mano meilė - "dievaitė" buvo Lady Gaga prieš dešimtmetį, tačiau ir ta "meilė" galutinai išblėso... Lygiai taip pat nesu ir Kim Kardashian fanė, nei vienos iš Kardashian klano fanė. Gerbiu moterų gebėjimą uždirbti, išgarsėti ir siekti savo tikslų ir tai yra viskas, ką galėčiau apie jas pasakyti... Ką gi, metas pasižiūrėti į šeštuosius Kim Kardashian kvepalus, užvadintus "Pure Honey" - tikėjausi tikro, šildančio ir jaukaus medaus aromato... 

"Gyvenk taip, lyg mirtum rytoj. Mokykis taip, lyg gyventum amžinai."
M. Gandis


Produktas: KIM KARDASHIAN "Pure Honey" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Lighthouse Beauty Marketing". Pagaminta JAV
Tūris: 30 ml
Kaina: 29,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Leidimo metai: 2013 m.
Aromato kūrėjas: Claude Dir
Kvapo kategorija: medaus - gėlių

Gamintojo aprašymas: KIM KARDASHIAN PURE HONEY kvepalai - tai viliojantis aromatas, kuris trauks žmones prie jūsų tarsi bites prie žiedų. Viliojantis tikro laukinio medaus ir geidulingų gėlių derinys – lyg afrodiziakas, kuris leis pajusti naujųjų kvepalų  jausmingumą. Būkite svaiginanti ir nenugalima kaip Afroditė. Afroditė, meilės deivė, naudojo medų kaip savo asmeninį nektarą. Kim Kardashian pasiskolino dievų nektaru vadinamą medų tam, kad sukurtų auksaspalvius ir švytėti verčiančius kvepalus, tokius kaip ji pati, su šiek tiek dangiško skonio. 

ČIA

Viršutinė nata: raudonoji rožė, frezijos, mandarinų žiedai
Širdies nata: sausmedis, orchidėjos, medus, bičių vaškas
Apatinė nata: kokosas, vanilė, muskusas


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxy-Dibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 15510, CI 19140, CI 60730, CI 17200, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Coumarin, D-Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.


Pakuotė.  Ryškiai geltonos - aukso spalvos pakuotė puošta iškiliais korio ir bičių paveiksliukais. Dizainas atrodo gana paprastas, tačiau ryškus ir traukiantis akį. Ar gamintojas niekaip neapsisprendė dėl vienos pakuotės išvaizdos, ar dėl kokios kitos priežasties, kartoninė dėžutė turi įmautę su labai jau paprastai atrodančia Kim, apie kurios aromatą šiandien kalbame.

Man labai patinka priemonės buteliukas. Stiklinis trikampis buteliukas susiaurėjantis į viršų nėra visiška naujiena - lygiai tokioje pačioje pakuotėje galima rasti ir visai skaniai man kvepiančius kitus Kim K. kvepalus - True Reflection. Briaunuotas buteliukas dar net neįpusėjus viduje esančio kiekio jau atrodo beveik tuščias, nors iš tiesų, produkto dar nemažai - tokia sakyčiau optinė apgaulė. Buteliuko sienelės visiškai skaidrios - didžiausia puošmena čia ryškiai geltona spalva dažyti kvepalai ir ant buteliuko priklijuota maža aukso spalvos bitutė.


Kvapas. Šitas aromatas nebuvo aklas pirkinys, kaip dažnai pasitaiko mano gyvenime. Renkuosi kvepalus internetu, skaitau, pasižiūriu filmuką (jei toks yra), paskaitau natas ir nusprendžiu - patiks man ar ne. Šituos aš uosčiau parduotuvėje, norėdama kažko sodresnio, šildančio rudens sezonui. Ir pirmas mano įspūdis buvo 'wow'. Iš itesų pirmosios natos pasitinka sausmedžio, medaus ir rudojo cukraus saldumu ir atrodo bus kažkas tokio, ko jau senai ieškojau. Neilgai trukus saldų pirminį akordą pakeičia frezijų ir rožių aromatas, su labai labai menkomis, beveik nejaučiamomis citrusinių natų užuomenomis. Galiausiai užuodžiu ir kokosą, vanilę ir tradicinį apatinių natų akordą - muskusą. Gaila, bet man šitame kvape labai trūksta kiekvieno akordo ryškumo ir perėjimo tarp jų, trūksta dermės ir sinchronijos. Viskas atrodo labai padrika, išmėtyta, nevientisa, nutrūksta ir prasideda visai kitomis mintimis...

Aromatas užvadintas "Pure Honey" ir to medaus bei šildančio aromato su vanilės ir gėlių natų pastiprinimu, tikėjausi. Galvojau, kad tai gali būti vienas iš mano top aromatų rudeniui, tačiau deja... Mane nepaprastai žavi tik pirmieji, labai išskirtiniai akordai, o visa kita... ech, labai jau nevienalytiška, - kažkas panašaus, lyg grotum mylimą melodiją išderintu instrumentu...

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☄ dienos metui.

Aš aromatą jaučiu tik prie pat kūno odos, kai jis išdžiūva, ir tik labai trumpą laiką, tik pasipurškus, galima užuosti per ištiestą ranką. Išlikimo laikas taip pat nedžiugina - porą valandų galiu jausti kvapą gan aiškiai, o paskui... labai jau norisi jį atnaujinti. Nors likučiai, labai atidžiai ieškant uosle, išlieka ir iki 5-6 valandų. Deja, toks išlikimas manęs visiškai netenkina.


Galutiniame vertinime norisi tik pasakyti - pirmas įspūdis labai geras, bet nedarykite mano klaidos, pasivaikščiokite su aromatu, kad suprastumėte, kiek jis laiko ir kaip jums patinka, - nepirkite iš karto. Likučiai manau puikiai sueis kaip kasdienis aromatas darbe ar tiesiog be progos, bet antro buteliuko nekartočiau - nieko labai sužavėjusio, trūksta perėjimų, trūksta vientisumo, trūksta dermės, trūksta ryškumo.... Trūksta daugiau, nei kvapas turi kažką įdomaus.

Aromatas panašus į:
- THE BODY SHOP "Honeymania"
- L'OCCITANE EN PROVENCE "Miel & Vanille"
- PRADA "Prada La Femme"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai