INGRID COSMETICS Professional Eyebrow Modeling Gel - skaidrus permatomas antakių modeliavimo gelis "01 transparent"

Kad jau kartas nuo karto pasakoju apie Ingrid kosmetiką, tai vis įterpsiu vieną ar kitą įrašą apie produktus, tiek tuos, kurie patiko, tiek tuos vargšus, suformavusius labai prastą nuomonę. Maskuoklių ir antakių priemonių eilėje vis kiti produktai juda lėtokai... norisi daugiau panaudoti vieną ar kitą gaminį, įsitikinti jo efektyvumu, galiausiai tokio tipo produktų, kaip maskuoklių apskritai nesinori užmesti - jie labai greit genda. Panašiai būna ir su antakių priežiūros priemonėmis... Šį kart trumpai papasakosiu jums apie Ingrid antakių gelį, kuris turėjo tarnauti kaip puiki priemonė užtvirtinti antakių pudras. Pasižiūrim?

"Judėjimas - vaistas nuo liūdesio."
E. Hubardas



Produktas: INGRID COSMETICS Professional Eyebrow Modeling Gel - skaidrus permatomas antakių modeliavimo gelis "01 transparent"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: nefiksuoja
Tūris: 9 ml
Kaina*: 5,59 EUR (šiuo metu Camelia vaistinėje taikoma -20% nuolaida, galima įsigyti už 4,46 EUR)
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: INGRID antakių modeliavimo gelio pagalba greitai ir lengvai paryškinsite antakius bei suteiksite jiems tobulą formą. Greitai džiūstanti kreminė formulė optiškai tankina plaukelius ir išlygina jų atspalvį. Produktas yra trijų atspalvių: šviesiai rudos (tinkama šviesiaplaukėms ir raudonplaukėms), tamsiai rudos spalvos (tinkamas rudaplaukėms ir brunetėms), taip pat skaidrus, skirtas tik antakių modeliavimui.
NAUDOJIMAS: šepetėliu šukuokite antakius ir suformuokite norimą formą.


Plastikinė antakių gelio pakuotė praktiškai nesiskiria nuo panašių produktų pakuočių: skaidraus plastiko indelis ir juodas užsukamas dangtelis su šepetėliu. Tikriausiai nesuklysiu sakydama, kad tai vienas kokybiškiausiai atrodančių produktų iš viso Ingrid kosmetikos asortimento. Gerai atrodanti produkto pakuotė turi užrašą neva profesionalams, tačiau tai tikrai nėra profesionali antakių želė, toli gražu...

Deja, bet aplikatoriaus šepetėlis man visai nepatogus. Nors ir būdamas mažutis, jis turėtų tikti visiems, bet jo forma visai nepatogi. Tiesus šepetėlis spirale susuktais šereliais nepaima reikiamo produkto kiekio. O ir jo forma nėra patogi užfiksuoti antakius - jei tai būtų gelis su spalva - garantuotai išsitepliočiau odą aplink antakius.

Kvapas. Priemonė nėra specialiai pakvėpinta ir turi tiesiog paprastų cheminių gelių kvapą. Jis nėra stiprus ir užuodžiamas minimaliai, tik aplikuojant produktą.

Konsistencija. Skaidri želė, kuri siaubingai greit išsipurvina ir tampa nešvariu marmalu.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Triethanolamine, PVP, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Panthenol, Methylparaben, Ethylparaben, Disodium EDTA


Poveikis.  Antakių želė paprastai itin naudingas produktas turint vešlius atnakius. Pas mane jie reti, tačiau dažantis antakių pudromis labai norisi visą darbą užfiksuoti, tad čia nepakeičiamu tampa va toks skaidrus gelis. Deja, jau po kelių naudojimų želė viduje atsiduria antakių pudros likučių ir skaidrus skystis tampa purvinu marmalu... Tuomet jau norisi paprasčiausiai keisti gelį į naujo pakuotę.

Man jau nepatinka šepetėlis ir priedu - visiškai nepatinka poveikis. Gamintojas žada, kad gelis išdžius greitai, tačiau jis labai ilgai išlieka šlapias ir niekad neišdžiūva. Kai galiausiai antakiai nebesijaučia drėgni, toks jausmas, kad gelis labiau susigėrė ar išgaravo, nei sutvirtėjo. Lygiai tas pats ir plaukelių fiksavime - na nė trupučio nefiksuoja - naudojamas tokį produktą tikiesi bent jau fiksavimo - bet jo čia nėra - lyg būtum perbraukusi antakius bet kuo, tik ne antakių žele...

Nieko gero, žinokit, rimtai nieko gero... Bandžiau labai ilgą laiką, vis numesdavau ir vėl paimdavau, bet niekad, nė karto nebuvau patenkinta... Net nežinau, kam tokią priemonę reiktų naudoti - nieko gero...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai