BIOTEN Skin Moisture 24 Hour - drėkinamasis kremas sausai ir jautriai veido odai su medvilnės ekstraktu

Dar prieš metus ar pusantrų labai blaškiausi veido priežiūroje, ne visai suvokdama, ką daryti su senėti pradedančia oda. Jeigu pernai dar rinkausi kiek galima intensyviau drėkinamuosius, tai šiemet manau metas susiimti ir po truputį keliauti prie Anti - age tipo kremų. Arba paeiliui naudosiu vieną itin drėkinantį, o kitą - kovai su senėjimu. 😋Žodžiu, tiesiog stebėsiu odos būklę ir jau naudosiu tą, ko reikia mano odai.

Na, o pastaruoju metu naudojau Bioten veido kremą, skirtą sausai ir jautriai odai ir metas nuomonei apie šitą priemonę. Deja, su šiuo įrašu žinau viena - tai paskutinė Bioten kompanijos priemonė, kurią bandžiau. Gaminių kokybė manęs visai netenkina...

'Gali būti, kad šiame pasaulyje tu tik žmogus, bet kam nors tu - visas pasaulis."
G. Garsija Markesas


Produktas: BIOTEN Skin Moisture 24 Hour - drėkinamasis kremas sausai ir jautriai veido odai su medvilnės ekstraktu
Gamintojas: "Sarantis France". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti ir suteikti švelnumo veido odai
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: poveikis
Tūris: 50 ml
Kaina*: 5,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Asorti.lt; Prisma, Maxima, Rimi
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: Bioten veido kremas puikiai drėkina ir apsaugo odą 24 val., sumažina dirglumą, atkuria elastingumą. Itin lengvos konsistencijos kremas su 100% natūraliu medvilnės ekstraktu suteikia odai ilgalaikį švelnumą. Dėl kruopščiai išsaugoto aktyviojo medvilnės sėklų aliejaus, baltymų ir mineralų poveikio pagreitinamas odos sluoksnių atsinaujinimas. 
Naudojimas: kremą tepkite ryte ir vakare ant švarios veido ir kaklo odos. 

Rekomenduojama amžiaus riba 20-35 m.


Veido kremas, kaip ir dauguma veidui skirtų kremų, yra supakuotas stikliniame užsukamame indelyje ir kartoninėje dėžutėje. Papildomai dar kremas buvo apsaugotas folija po dangteliu, kas nepaprastai džiugina. Pastelinių spalvų dizainas man visai patinka - ir nors čia nėra kažko itin įmantraus, bet visuma atrodo patraukliai.

Kvapas yra vienas iš tų baisiųjų priemonės aspektų. Kremo kvapas toks stiprus, kad net ir po sluoksniu makiažo yra jaučiamas bene visą dieną ir kvepia ne kokiu lengvu kosmetiniu aromatu, bet pigiais, alkoholiu ir beskonybe atsiduodančiais kvepalais. Fuij... baisuma. Rimtai, kas tiek priparfumuoja priemonę, kad jos kvapas jaučiamas visą dieną ir ima taip įgristi, kad net galva įsiskausta... O dar tas nemalonus aromatas...

Konsistencija lengva, ne vandeninga, bet lengva.


Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Propanediol, Glycogen, Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Maltose, Sodium PCA, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Hydrolyzed Vegetable Protein, Pectin, Serine, Arginine, Proline, Chondrus Crispus, Cetearyl Glucoside, Capryloyl Glycine, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Parfum, Dimethicone Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Polyacrylate-13, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol.

Sudėtyje nėra dažiklių, parafinų, parabenų.


Poveikis. Apie baisų priemonės kvapą jau pabambėjau, todėl keliaujam toliau. Kremo konsistencija atrodo lengva, bet į odą jis geriasi ilgokai. Šiaip mėgstu jau po 5-10 minučių darytis makiažą, o čia niekaip - tenka laukti gerokai ilgiau. Nors naudoju tikrai nedidelį priemonės kiekį!

Tačiau žiauriausia yra priemonės poveikis. Įsivaizduokite, tepuosi kremu, ir matau, kaip po kokių poros minučių skruostus išmuša dėmėmis. Naudoju sekančią dieną - ima berti raudonomis poodinėmis dėmelėmis, nekreipiu dėmesio ir naudoju toliau - atsiranda skausmingi spuogai... Iš pradžių galvojau, kad man netinka tuo pat menu naudotas baobabų aliejus. Paeiliui nustojau naudoti visas naujas priemones išskyrus šią - ir ką jūs galvojate, tikrai kaltas šitas kremas. Kelis kartus dariau ir pertraukas, tuomet odos būklė ženkliai pagerėdavo ir pradėdavo taisytis. Tai kremas alergizuoja ir labai neigiamai veikia mano odą.

O kaip su kitais žadamais efektais? Pastebiu, kad švelnumo odai suteikia. Tačiau jokio drėkinimo nėra - pasitepus kremu odą niežti, ją tampia, vadinasi drėkinamojo efekto nerasta, o sudėtyje esantys ingredientai ne tik kad nedrėkina, ne tik kad alergizuoja, bet dar ir sausina. Ir visame šitame kreme didžiausią kaltę reiktų priskirti visiems tiems ingredientams, kurie skirti užmaskuoti, pridėti ir išsaugoti tą šleikščiai baisų kremo kvapą...

Neturiu žodžių ir noriu rašyti neigiamą įvertinimą, turiu galvoje -kažkiek, nes net ir to pusės balo neverta, nebent skirčiau už pakuotę... Baisulinis kremas, kurio naudojimą jau esu nutraukusi ir likusį kiekį planuoju sunaudoti pėdų odai, jei nesuerzins ir jų! Ir jūs man pasakykite, tai čia tokie kremai kuriami jautriai odai??? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai