#42/2018 Grožio šiukšlynėlis. Sausio mėnesį baigiau...

Baigti produktai man asmeniškai vienas laukiamiausių įrašų kituose bloguose, kuriuos skaitau - tiesiog toks įrašas labai naudingas tai paskutinei, galutinei nuomonei apie produktus, apie kuriuos skaičiau apžvalgą ar tokios net nebuvo bloge. Pagal skaitomumą matau, kad jūs šito įrašo irgi labai laukiate ir visuomet dažnai skaitote...

Didelių įžangų tuštučiams nereikia, todėl nieko nelaukusi noriu pradėti.

"Jeigu kandus žmogus paliktų žymes, visi vaikščiotume randuoti."
V. Šekspyras


Kūno priežiūra

1. DRESDNER ESSENZ Sprudelbad Wärme und Festlichkeit limituoto leidimo kvapni tirpi vonios tabletė su šventiniu, kalėdiniu kvapu, 1 tab.
Tikėjausi labai labai malonaus kvapo, tačiau man būtent to kvapo čia labai pritrūko - vonioje jis praktiškai nesijautė, labai nuslopo. Tačiau nepasakyčiau, kad pati tabletė prasta: sudėtis gera, odai suteikia švelnumo ir minkštumo, o svarbiausia leidžia atsipalaiduoti.
Manau mielai pakartočiau.

2. FRESH JUICE vonios perlai "Honey & Orange", 450 g
Žinote, aš galvoju, kad daugiau Fresh Juice kompanijos produktų nebandysiu - kiek bandžiau, daugiau nusivyliau, nei apsidžiaugiau. Nėra labai labai blogai ar kenkia, tačiau nėra ir gerai. Šitie perliukai funkciją atlieka, tačiau pirmiausia - kvapas dingsta dar nespėjus įlipti į vonią, perliukai net ir gerai maišant sunkiai tirpsta, o ir perliukai dažo vonios kraštus! Nebuvo tragiška, labai labai vidutiniškas produktas, tik kad manau aš jau iš to išaugau ir atradau geresnių dalykų.
Šiuo metu galvoju kad nebe.

Plaukų priežiūra

Žinote, aš jau senai apsisprendžiau, dar iki blogo rašymo, kad prastų produktų nereikia vynioti į vatą ir švelninti situaciją - jei jau nepatinka, tai taip ir parašysiu, atsiliepsiu ir parodysiu. Šiek tiek gaila dėl šito produkto - čia lietuviška prekė - bet faktas tas, kad tai yra pats prasčiausias sausas šampūnas, kokį esu naudojusi! Šampūnas tiesiog tragiškas: apsunkina plaukus, juos sulipina taip, kad nieko su jais nebeįmanoma padaryti. Na koks tikslas naudoti šampūną nuo kurio plaukai jaučiasi prasčiau negu riebaluoti plaukai? O kur dar baisus kvapas... Aš jo nesugebėjau baigti ir nemanau priežasties kodėl turėčiau - produktas to visiškai nevertas. Na taip, riebaliuką tikrai nuima, tačiau tą daro daug kitų sausų šampūnų, tad kam rinktis tokį?
Niekada nekartosiu.

4. SALERM Biokera 'Arganology" serumas stipriai atstatantis pažeistus plaukus ir jų galiukus, 10 ml
Nerealiai patikęs aliejus, kurio likučius naudodama norėjau ašaroti - toks geras produktas, kad net gaila paskutinių likučių! Mielai įsigyčiau iš karto, tačiau turiu dar tų aliejukų, tai kol kas tų laukiančių eilėje. Tobulai suglotnina plaukus, suteikia spindesio, suvaldo pasišiaušusius. O kaip maloniai kvepia.... Nerealus!
Mielai pakartočiau!

5. L'OREAL Elvital Total Repair 5 repairing concentrate - atkuriamasis koncentratas pažeistiems plaukams, 18 ml
Nors priemonė vadinasi atkuriamuoju koncentratu, tačiau aš manau, kad čia daugiau dekoratyvinė priemonė, kai reikia, kad plaukai atrodytų geriau. Suteiktas minkštumas, švelnumas, žvilgesys man neišlieka ir išsiplauna sekančiu plovimu. Pritrūko ir kiek stipresnio glotninamojo efekto. Šiaip visai neblogai, bet iki tobulybės dar trūksta.
Tikriausiai kartočiau.

Veido priežiūrai

6. NIDA kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi, 150 ml
Visiškas feilas Cosmoway kompanijai ir jų kuriamam Nida prekiniam ženklui... Šitas pienelis nesugeba įveikti net pudros, jau nekalbu apie sunkiau įveikiamus produktus, o jei pienelis neatlieka pagrindinės funkcijos - ko jis vertas? Dar gamintojas prisuokė apie drėkinantį efektą, tačiau čia jo nėra! Šiek tiek minkština odą, tačiau kai nuprausiu veidą dingsta ir tas neva produkto suteiktas minštumas. Visiškai prastas, niekam nereikalingas ir nevertas produktas - jau geriau identiškas margaritos produktas - kiek pamenu valo ženkliai geriau!
Tikrai ne.

7. MARGARITA dvifazis akių makiažo valiklis su alavijais, 150 ml
O šitas akių makiažo valiklis yra nerealiai geras! Valo itin lengvai, viską, apskritai viską be jokio vargo ir be jokių problemų! Kaina nedidelė, kokybė nuostabi - čia pats mėgstamiausias mano 2017 metų atradimas! Labai vertas dėmesio.
Būtinai kartosiu - šiuo metu jau kartoju.

8. ČISTAJA LINIJA valomasis veido šveitiklis su abrikosų kauliukais, 50 ml
Veido šveitiklis šveičia tikrai gerai ir efektyviai, kaina visai nedidelė, o rezultatas geras. Vienintelis mano akimis trūkumėlis yra itin aštrios dalelės. Šveitiklis tikrai netinka nei sausai, nei jautriai odai. Kelis kartus naudojau ir aš, bet galiausiai supratau, kad tai nėra man tinkama priemonė ir likučius subaigiau pėdų odai šveisti.
Antrą kart nepirkčiau - nors priemonė gera, bet ji nėra tinkama mano odos tipui.

9. PAESE 100% natūralus baobabų aliejus, 15 ml
Aliejus didelių stebuklų nedarė - nepastebėjau nei kažkokių raukšlelių naikinimo (gal tam reikia ilgesnio naudojimo?), tačiau buvo smagu jausti, kaip greit aliejus susigeria į odą ir labai intensyviai ją drėkina. Būtent toks poveikis lydėjo viso pakuotės naudojimo metu. Man visai patiko.
Galbūt kartočiau, kai reiks intensyvesnio drėkinamojo efekto.

Rankų ir kojų priežiūrai

10. AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su perlų ekstraktu, 250 ml
Čia yra pats mylimiausias mano skystas muilas: prausia gerai, kreminė konsistencija itin maloni, rankų nesausina ir kvapas labai labai malonus. Nuolat kartoju ir nepaprastai džiaugiuosi, tiek kad man jis labai greit baigiasi.
Mielai kartoju nuolat.

11. NESTI DANTE "Romantica" gaivinamasis Florencijjos muilas "Florentine Rose and Peony" su rožių ir bijūnų aromatu, 250 g
Apie patį muilą tikriausiai neįmano daug išsiplėti: putoja, prausia, maloniai kvepia. Tačiau šiuose muiluose labai žavi muilo pakuotė, etikėtės dizainas, gera sudėtis ir muilo dydis - tokio visuomet pakanka labai ilgam. Tiesiog žavi...
Mielai kartosiu ateityje.

12. DELIA "Good Foot" atkuriamasis - drėkinamasis pėdų balzamas, 8 ml
MĖGINYS
Nepatiko man šitas kremas ne dėl kažkokio efekto, bet dėl nuolat šlapių pėdų pojūčio - atrodo ir susigeria, bet tas nemalonus jausmas neapleidžia visą laiką iki pat sekančio dušo... Taip neturėtų būti ir nors kremas šiek tiek maitina, šiek tiek švelnina pėdų odą, bet efektas labai minimalus.
Visiškai nepatiko ir visai negundo įsigyti pilno dydžio pakuotę.

13. THE BODY SHOP "Frosted Plum" cukruotų slyvų rankų kremas su turkiškų slyvų ekstraktu, 30 ml
Lengvai drėkinantis, švelninantis, odą vizualiai lyginantis rankų kremas, kuris man pasirodė labai vidutinės kokybės. Nežinau... kaip žiemai skirto kremo norėjosi riebesnio ir stipriau veikiančio. Man daug labiau patinka migdolų ir kanapių (nors pastarųjų kvapas baisus) rankų kremai.
Manau kartočiau.

14. DOVE Essential Nourishment Deep Care Complex rankų kremas, 75 ml
Drėkinantis, lengvai maitinantis rankų kremas ir visai neblogas. Stebuklų tikrai nedaro, tačiau visai neblogai tam kartui drėkina odą ir palengvina išsausėjimo pojūtį.
Manau kartočiau.

Smulkmenos

15. - 16. BELLA kosmetiniai krapštukai, 2 x 100 vnt.
Čia tikriausiai mažiausi kosmetiniai krapštukai, kuriuos esu bandžiusi ir man patinka, kad vatos ant galvutės nedaug. Tokiais lengva pasivalyti makiažą ar lengviau panaudoti ten, kur krapštukų reikia. Labai patinka - mielai kartosiu ateityje.

17. TOUJOURS kūdikio valymo padeliai, 60 vnt.
Jei teisingai pamenu, mokėjau 1,99 Eur. Šituos įsigijau siekdama pakeisti iš rinkos dingusius didelius vatos diskelius. Nors dydis labai fainas ir geras, tačiau padeliai valant veidą ar nagus palieka ant odos plaušelius, padelis pasišiaušia, tad visai netinka įprastiems darbams, makiažo valymui ar kosmetiniams tikslams... Deja, bet šito nebepirksiu.

18. DIVUS medvilnės padeliai, 120 psc.
O čia įprasto dydžio padeliai, kurie mane vis stebina - pasižiūrėjus į etiketę ar perkant apskritai galvoji, kad čia kokia pigi, ne visai kokybiška prekė, tačiau kokybė visai gera ir mane tenkina, net labai tenkina.
Kartosiu.

Kiti

19. SENSODYNE burnos skalavimo skystis "Cool Mint", be alkoholio, 500 ml
Pagaliau baigiau šitą skalavimo skystį ir tuo džiaugiuosi. Ieškodama tokio, kuris negriaužtų burnos ertmės, įsigijau šitą ir nusivyliau - jis buvo šleikščiai kartus ir priminė vaistus nuo kosulio. Nejutau itin didelės gaivos, tačiau apie efektą daug pasakyti negalėčiau - tiesiog vengiau šitos priemonės... Brr...
Ne, nekartočiau.

20. JORDAN vaikiškas šepetėtėlis
Vaikiškus šepetėlius tenka keisti dažniau nei suaugusiųjų, tiesiog vaikutis juos greičiau sunaudoja, nulanksto šerelius ir nugriaužia. Tad keičiame į lygiai tokį pati.

21. Kempinėlė makiažui valyti/ veidui prausti
Naudojau kaukėms nuo odos nuplauti ir daugiau niekam. Kažkuriuose pirkiniuose rodžiau jums kas čia - tai paprasčiausios kempinėlės, pirktos ebay. Man vos vos per mažos, tačiau naudojasi be didesnių priekaištų.
Tikriausiai nekartočiau - ieškočiau didesnių kempinėlių.

Dekoratyvinė kosmetika I: veidui

22. MILANI "Prime Perfection" makiažo gruntas/ praimeris, drėkinantis veidą ir mažinantis poras, 20 ml
Tikrai nemažino porų, o tai buvo esminis dalykas, dėl kurio pirkau šią priemonę. Sunaudojau iki galo tik dėl to, kad drėkino veido odą. Tai likučiai pasitarnavo kaip kremas, bet ne kaip praimeris. Ką galvoti apie priemones, kurios nevykdo pažadų? Nežinau, gal įprastai pykčiau, bet ant šitos nepykstu - na nieko gero ir tiek.
Nekartočiau.

23. AVON Mark. Glow On natural radiance foundation - švytėjimo efektą suteikiantis makiažo pagrindas SPF 15 (atspalvis "Shell"), 30 ml
Nesunaudojau iki galo, bet pratuštėjo ne taip ir menkai: kartais dažydavausi namuose, tais atvejais, kai niekur neidavau. Galiausiai pagalvojau, kam man jo reikia? Visiškai nemaskuoja, tepti reikia didžiuliais kiekiais, o rezultato ant odos net nesimato. Toks visiškai bereikšmis dalykas, kuris labiau primena kremą su atspalviu, nors pastarieji bent duoda šiokį tokį rezultatą.
Nekartočiau.

24. FREEDOM Makeup #ProArtist PRO HD Longwear maskavimo priemonė "Porcelain", 12 ml
Dedant kelis sluoksnius maskuoja gerai, į raukšleles nesukrenta. Tik man labai greitai sugedo - nespėjau sunaudoti viso maskuoklio kiekio... Nežinau, tikrai neblogas, tik jei ieškote geriausio, man jis tikrai neaplenkė Catrice Camouflage skystojo maskuoklio.
Manau pakartočiau.

25. ESSENCE Camouflage Full Coverage - skysta maskavimo priemonė (atspalvis - "05 Ivory"), 5 ml
Net labai neblogas, visai geras maskuoklis, tik vėlgi - Catrice variantas geresnis. Essence maskuoklio konsistencija lengvesnė, tačiau ir maskuoja jis kiek prasčiau nei mano mylimukas iš Catrice. Manau puikiai tiktų toms, kurios turi raukšleles ir nereikalingas labai stiprus maskavimas.
Manau kartočiau.

Dekoratyvinė kosmetika II: akims ir lūpoms

Labai gera antakių želė, tačiau vėlgi, nespėjusi jos sunaudoti metu lauk: per ilgai pas mane užsibuvo ir pradėjo keisti kvapą, tad keliauja lauk. Man nepatiko tik atspalvis - jis per šilto tono ir labai labai reiktų šviesaus šalto tono spalvos, kad ir ash, ar šviesiai pilkos? Tada iš viso būtų tobula. O šiaip efektu visą naudojimo laiką buvau labai patenkinta.
Mielai pakartočiau.

27. ESSENCE "Volume Stylist 18 h" juodas blakstienų tušas "Curl & Hold", 12 ml
Pats mėgiamiausias 2017 metų tušas! Ir riečia, ir tankina, ir ilgina, ir efektas labai džiugina. Šito tušo net po apžvalgos nenorėjau paleisti ir imti bandyti kito - na nepaprastai patiko. Plačiau rasite apžvalgoje, paspaudę ant pavadinimo.
Mielai kartočiau.

Visiškas nesusipratimas, kurio kažkokiu būdu esu sunaudojusi pusę pakuotės! Tai tikrai ne tušas, nes kad ir kiek tepliosite ant blakstienų rezultato nėra. Greičiau viršutinis tušo sluoknis, kuriuo irgi nesu patenkinta - uždeda ant tušo kelis blizgučius, tačiau siaubingai sulipina blakstienas ir net neįsivaizduoju, kaip su tokia priemone reikia jaustis šventiškai? nesąmonė ir tiek.
Ne.

29. DOUGLAS Lip Oil - lūpų aliejus "3 Raspberry Therapy", 6 ml
O šitas man nepaprastai patiko kaip natūrali, kasdienė priemonė, kai norisi atrodyti gražiau, bet su dažais nesinori vargti. Suteikai gražią spalvą, drėkina ir švelnina lūpas. Jos atrodo tiesiog puikiai tiek kasdien, tiek prie įprasto makiažo kažkur keliaujant. Labai patiko ir labai gaila, kad baigiau taip greitai...
Mielai pakartočiau.

30. MISSGUIDED lipsplash "Peace, love & gloss" lūpų blizgesys "Misshap", 7 ml
Šito blizgesio bebuvo labai minimalus likutis, tai pagalvojau, kad visai neverta laikyti. Įprastas lūpų blizgesys su maloniu cinamono kvapu ir skaidriu atspalviu. Nei blogas, nei itin geras. Visai smagus reikalas.
Galbūt pakartočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai