L.A.GIRL Matte Flat Finish Pigment Gloss - matinis lūpų kremas "Frisky"

Raudoni lūpų dažai ir vasaris neatsiejami dalykai! Visai nesenai paruošiau jums Valentino dienos makiažo filmuką, kuriame lūpas dažiau su L.A.GIRL skystais lūpų ryškiai, sodriai raudonos spalvos dažais! Metas pakalbėti apie jo kokybę, pojūčius ant lūpų ir galutinius vertinimus.

"Gyvenimas yra tai, kas vyksta, kol esi užsiėmęs kitais darbais."
Dž. Lenonas


Produktas: L.A.GIRL Matte Flat Finish Pigment Gloss - matinis lūpų kremas "Frisky"
Gamintojas: "Beauty 21 Cosmetics" Inc. USA Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: produkto formulė
Tūris: 5 g
Kaina*: 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Itin pigmentuotas lūpų kremas, kurio užtenka vos vieno sluoksnio, kad pasiektumėte maksimalų rezultatą. Ilgai išlieka, visiškai matinis užbaigimas.
Rekomenduojama lūpas padengti drėkikliu, prieš naudojant šią priemonę.


Skystų lūpų dažų pakuotė iš storo plastiko, pro kurio skaidrias sieneles dalinai persimato produkto spalva. Dizaine vyrauja juoda ir balta spalvos, bei matosi priemonės atspalvis. Man priemonės dizainas visai patrauklus ir atrodo gan įdomiai, nors nėra kažko super wow. 

Lūpų dažai užsukti juodo plastiko dangteliu, po kuriuo ilgas, plonas, kiek plokštokas ir vos vos lenktas aplikatorius su plaukeliais. Man jis nėra patogiausias variantas, tiesiog ta galvutė per ilga, galiukas per daug storas tad sunkoka ir kontūrą gražų nusibrėžti ir užpildyti lūpas spalva, tačiau tikrai ne tragiška. Na, turiu galvoje, kad man jis nepatinka, bet padengti dažus įmanoma.


Kvapas tiesiog tragiškas - smirda chemija, dažais. Apskritai kvapas labiau primena remontuojamo buto ar statybinių prekių parduotuvės kvapus nei kosmetikos priemones. Baisus, ir džiaugiuosi, jog padengus ant lūpų tas kvapas praktiškai dingsta.

Konsistencija. Tirštoka, kreminė, iš tiesų labiau primena lūpų kremą, negu lūpų dažus. 


Sudėtis: Isododecane, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Beeswax, Trimethylsiloxysilicate.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 42090, CI 19140.


Poveikis. Dengiant lūpų dažus reikia daug kruopštumo, tačiau dabar vis imu manyti, kad man lengviau dengiasi tirštesni lūpų kremai, nei itin skysti matiniai dažai. Tiesiog su jais truputėlį paprasčiau. Tai nėra pirmasis mano kremas, tačiau šitam iš visų mano turimų reikia daugiausiai kruopštumo dažantis. Kremas visai nenori dengtis tolygiai, todėl pastebiu, kad kai kur priemonė pasidengia storiau, kai kuri ploniau ir tikrai nepakanka vieno padažymo į buteliuką mano lūpoms paryškinti.

Man labai patinka turimas priemonės atspalvis, toks truputį prislopintas raudonas, matinis kremas. Kalbant apie matiškumą - pasidažius lūpas reikia bent porą minučių jų per daug nejudinti, kol išdžiuva paviršius. O pilnam nudžiūvimui reikia apie 10 minučių. Po kurių jau galima daryti bene viską, ką norisi.



Pilnai išdžiuvus dažams jie netepa, nepalieka dėmių liečiant įprastai, tačiau turi kažkokį nemalonų lyg ir lipnumo jausmą, dėl ko nemalonu net kalbėti. Filmuke aiškiai matau, kaip pasidažius dažais pasikeitė mano kalbėjimo maniera, stengiausi neliesti lūpų viena prie kitos, kad tik kuo mažiau jausti tą keistą matinį lipnumą, Dažai labai apsunkino lūpas ir jautėsi itin nepatogiai.

Kalbant apie išlikimą, man išlieka 3-4 valandas, o nusidėvi itin negražiai - nusitrina burbuliukais. Tokiais atvejais net neverta dengti pakartotinio sluoksnio - viskas atrodo dar baisiau - reiktų nusivalyti ir tuomet dengti iš naujo. Tačiau... man šitie dažai labai nepatinka, ne tiek kokybe, ne tiek kvapu, ne tiek negražiu nusivalymu, tačiau... tuo nemaloniu pojūčiu ant lūpų. Atrodo, kad nei kalbėti, nei valgyti, nei kažką normalaus veikti negali... Tai man atrodo šitie dažai tikrai neverti dėmesio - yra daug geresnių variantų...





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!

Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai