MARKELL Cosmetics Anti Age PROgram 7 days non-stop moisturization - veido serumas su hialurono rūgštimi

Nė viena iš mūsų tikrai nejaunėja... Galbūt, jei esi paauglė, tu vis dar augi, bet visos kitos - na, mes tikrai senstame, todėl rūpintis savo oda ir susitaikyti su tuo, kad odos išvaizda kinta tiesiog privalome. Kartas nuo karto, kaip prevencinę priemonę vis panaudoju hialurono rūgšties serumus. Tikriausiai, jei nors kiek teko domėtis žinai, kad hialurono rūgštis nejaunina odos, tačiau yra galinga priemonė odos drėgmei išsaugoti. O kaip žinia - drėgmės trūkumas yra vienas iš senėjimo faktorių. Hialurono rūgšties molekulė sugeba pritraukti ir išlaikyti apie 500 vandens molekulių! Tai yra didžiuliai kiekiai. Tikriausiai žinote ir tai, kad su amžiumi natūralios hialurono rūgšties organizme pasigamina vis mažiau, todėl senstant ir siekiant išlaikyti gražią, elastingesnę odą, reiktų.

Hialurono rūgšties molekulės yra didelės ir paprastai neprasiskverbia pro odos paviršių - tokio tipo rūgštis nugula ant odos paviršiaus ir apsaugo veidą nuo drėgmės praradimo. Dažnai ir dabar išgirstu merginų, sakančių, kad hialurono rūgštimi nereikia pasikliauti, nes jos daro tik paviršinius pokyčius. Jos teisios tik dėl vienos hialurono rūgšties rūšies - o jų yra kelių rūšių. Pavyzdžiui, kita rūšis puikiai geba prasiskverbti pro odą ir daryti įtaką giluminiuose odos sluoksniuose. Ir viskas čia priklauso nuo to kosmetinio produkto, kokį renkamės, jo sudėties ir gamintojo sprendimo; kokią rūgštį naudoti, ar kombinuoti kelias jos rūšis ir koki procentą rūgšties. Na, o šį kartą aš noriu jums trumpai papasakoti mano potyrius apie Markell rūgštį bei kiek leidžia mano žinios, papasakoti plačiau.

"Iš senatvės nesijuok - juk tu į ją eini."
Menandras


Produktas: MARKELL Cosmetics Anti Age PROgram 7 days non-stop moisturization - veido serumas su hialurono rūgštimi
Gamintojas: SP "Stilmark". Pagaminta Minsk, Baltarusija
Paskirtis: drėkinti, lyginti veido odą, skatinti natūralaus hialurono gamybą
Tinkamas tipas: visiems (nors nėra vieningos nuomonės, tačiau dažniausiai hialurono rūgštis rekomenduojama pradėti naudoti nuo 25 m)
Labiausiai patiko: jaučiamas poveikis
Labiausiai nepatiko: daug pavojingų ingredientų sudėtyje
Tūris: 7 x 2 ml
Kaina*: 5,79 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Serumas papildytas hialurono rūgštimi, drėkina veido odą. Dviejų rūšių hialurono rūgštis užtikrina 3 kartus didesnį odos drėkinimą. Hialurono rūgštis turi daug aukštos kokybės molekulių, kurios sukuria ant odos paviršiaus ploną nematomą plėvelę, drėkina viršutinius odos sluoksnius ilgą laiką, lygina odos paviršių, užpildo mažas raukšleles. Hialurono rūgšties kapsulės įsiskverbia giliai į odą, drėkina ją iš vidaus, skatina natūralios hialurono rūgšties gamybą. 
Naudojimas: Tepti 2 kartus per dieną (rytą ir vakarą) švarią veido odą švelniais masažuojamaisiais judesiais.


Šitas hialurono rūgšties serumas supakuotas spindinčio, melsvo kartono dėžutėje, kurios viduje serumas supakuotas septyniose stiklinėse ampulytėse - septynioms savaitės dienoms. Man ant pakuotės visiškai pakako informacijos apie gaminį, jo naudojimo būdą, sudėtines dalis... 

Kvapas labai silpnas, praktiškai nejaučiamas, tad tokias priemones drąsiai galima vadinti bekvapėmis.

Konsistencija. Priemonė skaidri, tačiau nėra vandeniuko skystumo, ji turi tokio kaip ir tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Allantoin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol.


Poveikis. Serumas skirtas naudoti 7 dienas, kasdien po buteliuką, arba pusę jo ryte ir kitą pusę vakare. Serumas lengvai pasidengia ant odos, itin greitai susigeria ir iš karto suteikia švelnumo - spėju, jog serumas padengia tą žadamą ploną plėvelę ant odos. 

Šiaip man hialurono serumas labai tinka ir visuomet pasausėjus odai, papilkėjus ar praradus stangrumą pirmiausia siekiu būtent šios priemonės. Lygiai taip pat, šitas serumas per 7 dienas ženkliai pagerino odos būklę, ją sudrėkino, šiek tiek pagražėjo jos atspalvis ir oda įgavo skaistumo. Nepasakyčiau, kad pajutau poveikį raukšlelėms - savaitė naudojimo yra pernelyg trumpas laiko tarpas. Tačiau jei naudočiau ilgiau, žinau, kad ir raukšlelėms efektą pamatyčiau.

Kalbant konkrečiai apie serumą - pirmiausia norisi pagirti, kad hialurono rūgštis yra trečiasis sudėtinis ingredientas - tai reiškia, kad jo serume daug. Tačiau gąsdina tiek pavojingi ingredientai sudėtyje - ar tikrai jų tiek reikėjo? Nors serumas veiksmingas, bet manau turi trūkumų, tad išbandžiau, sunaudojau, efektą pajutau, bet ilgalaikiam naudojimui tokios priemonės nesirinkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai