MASTERLINE Professional Nutri Repair maitinamoji, atkuriamoji plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams

Tarp krūvos tendencijų įrašų, kuriuos šiuo metu tiesiog karštligiškai bandau pabaigti iki kovo mėnesio, vis šiek tiek norisi įterpti ir paprastų, kasdieniškų produktų apžvalgų. Juk ne visiems patinka tendencijos, ne visos domisi madomis ir ateinančio sezono naujovėmis. Normalu - kas dėl tendencijų, kas dėl apžvalgų, kas dėl nagų temų... bandau viską pildyti optimaliai saikingai. Metas apžvalgai ir šį kart apie plaukų priežiūros priemones. 

Masterline kompanijos produktus jau senokai mačiau mūsų vietinėje Eurokos, tačiau niekad nekilo mintis juos įsigyti. Na realiai, ar gali tokiose parduotuvėse iš tiesų būti profesionali kosmetika? Bet ne apie priemonės profesionalumą ar neprofesionalumą kalba - svarbiausia, kad poveikis plaukams būtų geras. Tad šiandien, apie Masterline plaukų kaukę, skirtą sausiems ir pažeistiems plaukučiams.

"Mūsų laimei daug svarbiau tai, kas mes esame, o ne ką mes turime."
Artūras Šopenhaueris


Produktas: MASTERLINE Professional Nutri Repair maitinamoji, atkuriamoji plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Qualikos". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: atkurti ir pamaitinti, apsaugoti, suteikti švelnumo, spindesio, stiprinti
Tinkamas tipas: sausiems, silpniems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 ml
Kaina*: 7,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Plaukų kaukė skirta linkusiems veltis, sausiems, silpniems ir pažeistiems plaukams prižiūrėti. Maitinamoji atkuriamoji kaukė apsaugo, drėkina, atkuria ir atgaivina linkusius veltis, sausus silpnus ir pažeistus plaukus. Kaukė sugrąžina jiems prarastą žvilgesį, suteikia švelnumo ir aprūpina maitinamosiomis savybėmis. Argano aliejus pasižymi drėkinamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis. Sojų ir sorų baltymai, vitaminų C ir E derinys išsiskiria natūraliomis antioksidacinėmis savybėmis. Veikliosios medžiagos stiprina, prižiūri ir puoselėja plaukus bei gerina jų būklę.
Sudėtyje yra argano aliejaus, sojų baltymų, sorų baltymų, vitamino C, vitamino E.
Naudojimas: Tepkite kaukę ant drėgnų šampūnu ištrinktų plaukų. Švelniai pamasažuokite, palaukite kelias minutes. Nuskalaukite vandeniu.


Plaukų kaukės pakuotė labai paprasta; skaidraus plastiko indelis, užsuktas juodu dangteliu. Sakyčiau, kad ir dizainas labai jau paprastas, tik truputis oranžinių ir juodų užrašų. Tačiau indelio ir produkto visuma sudaro akiai gan patrauklų vaizdą. Geltona kaukė maloniai nuteikia, ryški spalva suteikia savotiško džiugesio. Tai šiuo atveju - produktas viduje yra pagrindinis puošybos elementas.

Kvapas. Plaukų kaukė turi nepaprastai malonų ir nepaprastai skanų aromatą. Sodrus stiprokas kvapas lyg ir primena gėles, kažką saldaus ir kosmetiką. Konkrečių asociacijų čia deja nėra, tačiau labai malonus naudoti. Net po plovimo ir mano aliejuko dar kelias valandas aiškiai jaučiu malonų uoslei kvapą plaukuose.

Konsistencija. Plaukų kaukė ryškiai geltonos spalvos! Nežinau kaip jums, bet man ne dažnai tenka bandyti tokios spalvos plaukų priežiūros priemones. Nuotraukoje net neatsispindi, kokio ryškumo ši spalva iš tiesų yra. Na, o kalbant apie konsistenciją - kaukė labai tiršta ir standi. Ne sviestas, bet tirštą margariną tikrai primena.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Olea Europaea Fruit Oil, Panicum Miliaceum Extract, Panthenol, Glucose, Sorbitol, Sodium Glutamate, Urea, Sodium PCA, Glycine, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Citric Acid, Hydrogenated Olive Oil, Divinyldimethicone/ Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Parfum, Isopropyl Alcohol, Sorbitan Caprylate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 19140, CI 15985, CI 14720.


Poveikis. Pradėkim nuo to, kad mano porėtiems plaukams, kurie visuomet viską geria bent porą kartų daugiau, negu įprasti, pakanka visai nedidelio kiekio visiems plaukams padengti. Todėl šito produkto pakaks labai ilgam. Dabar tikriausiai stebitės ir galvojate - kodėl mano nuotraukos su žaluma lauke? Tai va, šitą kaukę pradėjau naudoti kai lapai vis dar buvo žali, o baiginėju tik dabar! Vienas skalsiausių plaukų produktų, kokius yra tekę bandyti.

Man nepaprastai patinka šitas produktas, ne tai kad patinka - aš jį tiesiog įsimylėjau!  Mano plaukučiai po kaukės tampa švelnesni, minkštesni, įgauna žvilgesio, o  svarbiausia, kad kaukė tikrai suteikia glotnumo, sustabdo vėlimąsi, mat šukuojantis plaukai praktiškai nebesivelia. Noriu tikėti, kad ir maitina ir padrėkina, nes plaukų būklė su šiuo produktu yra ženkliai pagerėjusi.

Nė vieno trūkumo šioje kaukėje aš neįžvelgiu, nors bandžiau vos ne su padidinamuoju stiklu žiūrėti į poveikį plaukams ar produkto savybes, tačiau viskas čia tiesiog labai gerai. Kaukė man nepaprastai tinka, mano draugė šitą irgi išbandė - sakė labai patiko, jos pakanka ilgam, kvepia maloniai, suvaldo plaukus, suteikia gražesnę išvaizdą. Ar galima norėti kažko daugiau? Nežinau, o va Masterline kompanijos produktai išbandžius šitą atrodo labai patraukliai. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai