2018 pavasario - vasaros tendencijos: populiariausios plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Plaukai... vienas gražiausių moters papuošalų! Aš saviškiais niekad negalėjau pasigirti ir tik nesenai sulaukiau to reto komplimento gražiai mano plaukų spalvai (cha-ha, kai pradėjau juos dažyti namuose, pati). Tad kai neturi, labiausiai ir norisi, tiesa? Norisi juos prižiūrėti ir jais puoštis, ieškoti būdų kaip kitaip juos suformuoti, papuošti aksesuarais. O gal norsi permainų pakeisti jų spalvą? Ir dar norisi būti madingai?

Anokia bėda, siūlau peržiūrėti plaukų tendencijas ir pasisemti įkvėpimo ateinančiam pavasariui/ vasarai. Tiesa, kiekvienais metais šitą didelį įrašą vis galvoju skelti į dvi arba tris dalis, tačiau labiausiai noriu išgirsti jūsų nuomonę? Galbūt patogiau būtų spalvai, aksesuarams ir šukuosenoms skaityti atskirus įrašus? Todėl nusprendžiau, kad šiam kartui rodau populiariausias spalvas ir aksesuarus, o sekančiame įraše pasižiūrėsime populiariausias sezono šukuosenas, gerai?

Paveiksliukas iš ČIA

PLAUKŲ SPALVOS:

1. Natūrali, pilkai purvina, pelenų blondinė

2. Rudaplaukė su auskiniais atspalviais

3. Tamsiai juoda

4. Šilto atspalvio raudona

5. Rožinė

6. Plaukų kreidelėmis dažytos sruogos
-----------------------------------------------------------------------------------

PLAUKŲ AKSESUARAI:

1. Šilkinės skarelės

2. Kaspinai

3. Amžinoji klasika - juodos plonos plaukų gumytės

4. Storos medžiaginės plaukų gumytės

5. Nėrinių juostelės ir juostelės, naudojamos kaip plaukų gumytės

6. Odinės ir plastikinės juostelės plaukams susegti

7. Medžiaginės gėlės plaukuose

8. Gėlių karūnos - lankeliai su gėlėmis

9. Auksinės baretės - papuošalas juosiantis galvą iš nugaros

10. Įvairios galvos juostos

11. Stilizuoti plaukų segtukai

12. Perlais puošti plaukų aksesuarai

13. Blizgiais akmenėliais puošti plaukų aksesuarai
Šaltiniai: Vogue, Glowsly, Fashionisers

Kas svarbiausia 2018 pavasario - vasaros populiariausiose plaukų spalvose ir aksesuarų tendencijose?
Šiltesni metų mėnesiai visuomet reiškia kiek šviesesnes plaukų spalvas, tačiau šį sezoną nenatūraliai šviesių blondinių ar itin ryškių plaukų atspalvių beveik nėra. Vyrauja natūralios, gamtoje rankamos rudos su auksiniu, tamsiai juodos ar pelenų blondinės atspalviai. Ryškiausia raudonplaukių su šiltais atspalviais tendencija. Kaip žinia, ne visuomet viskas būna vienalytiška, todėl prie natūralių spalvų dar randame ir ryškias rožines bei kreidelėmis dažytas įvairiaspalves sruogas. Tačiau kalbant ir akcentuojant spalvas - didžiausias dėmesys natūraliems atspalviams.
Kalbant apie pavasario - vasaros aksesuarus - nepaprastai smagu, kad dauguma jų visiškai nauji ir niekur nematyti. Įdomu matyti atgimusias skareles, įvairius įdomius segtukų segimo į plaukus būdus, kuriuos jau buvome primiršę. Sezono akcentas - gyvos, dirbtinės bei medžiaginės gėlės, pirmiausia žinoma karūnos, ir šukiuosenos pagyvinimui - į plaukus. Matomas ir saikingas blizgių akmenėlių spindesys, kas visuomet labai džiugina.
Štai tokios tendencijos pavasariui - vasarai, na o į populiariausias šukuosenas pasižiūrėsime jau sekantį kartą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai