ORIFLAME Tender Care universalus balzamas lūpoms, sausoms alkūnėms, keliams bei kitoms sausoms kūno vietoms "Vanilla"

Nors namuose ne vienas atidarytas ir šiuo metu naudojamas lūpų balzamas, tačiau pastebėjau, kad bloge apie juos kalbu retokai... Vienas vonioje, vienas rankinėje, vienas prie kompiuterio, keli ant kosmetinio staliuko... apie ką pasakoti pirmiausia? Tikriausiai apie tą, kurį naudoju dažniausiai. Tad šiuo metu mano favoritas Oriflame Tender Care balzamas su vanilės kvapu. Šitų balzamų esu sunaudojusi ne vieną ir ne du - nemažai ir visi, nepriklausomai nuo jų kvapo veikia lygiai taip pat, kaip kiti ir jame mane erzina lygai tie patys dalykai, kaip kiti. Pasižiūrim?

"Baimintis ironijos, vadinasi, bijoti proto."
S. Gitri


Produktas: ORIFLAME Tender Care universalus balzamas lūpoms, sausoms alkūnėms, keliams bei kitoms sausoms kūno vietoms "Vanilla"
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Indijoje
Paskirtis: drėkinti, maitinti, raminti ir apsaugoti išsausėjusią odą 
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nepatogus naudojimas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 5,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Orfilame kompanijos konsultančių
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Keleriopos paskirties balzamas su natūraliu bičių vašku ir vitaminu E. Puikiai tinka sausoms lūpoms ir išsausėjusiai odai. Švelniai drėkina, maitina, ramina ir apsaugo, kad oda būtų švelni, glotni ir puikiai jaustųsi.


Vienintelis mane erzinantis dalykas šiame balzame yra jo pakuotė. Plastikinio indelio forma įdomi ir savotiškai patraukli, užsukamas dangtelis gana patogus, tačiau... dozavimo anga gana siaura, balzamą reikia kabinti pirštais, o kai turi paaugintus nagus... na, pačios suprantate - visi priemonės likučiai atsiduria po panagėmis... Galėtų gamintojai sukurti pieštukinę arba patogesnę šios priemonės pakuotę. 

Plastikinis indelis dar buvo supakuotas kartono dėžutėje, kurią aš jau senokai išmečiau. Tiesa, priklausomai nuo kvapo skiriasi indelio spalva, tačiau reikšmės čia mažai. Apskritai, man iš visų naudotų (vanilės, mėlynių, kelių originalių, medaus...) man labiausiai patiko originalusis kvapas. 

Kvapas. Priemonė vanilės kvapo, na bent jau buvo ir kiek pamenu labai skanaus vanilės kvapo. Šią pakuotę turiu kelis metus, ir šiai dienai kvapas jau yra nuslopęs ir nebe toks malonus, koks buvo tik įsigyjant. Tikriausiai dabar galvoji, kad žiauriai ilgai naudoju balzamus? Tai kad šitas labai skalsus ir jo pakanka ilgam.

Konsistencija bene visiškai identiška vazelinui: rieboka, tačiau kiek skysts formulė, kuri skystėja nuo šilumos.


Sudėtis: PETROLATUM, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN.

Šita sudėtis yra originaliosios Tender Care formulės, bet tarpusavyje jos skiriasi tik kvapu, kartais pridedamas papildomas ingredientas, tad orientuotis pagal originaliosios formulę galima.


Poveikis. Balzamas yra universalus ir tinka naudoti visoms išsausėjusioms kūno vietoms drėkinti. Esu šitą ne kartą naudojusi alkūnių odai, tačiau pati priemonės konsistencija labiau primena vazeliną tad automatiškai jį naudoju daugiausia lūpų odai.

Priemonė uždeda ant lūpų apsauginę plėvelę, neleidžia dingti drėgmei, išsausėti. Nepasakyčiau, kad jaučiu itin didelį maitinimą ar drėkinimą, tačiau balzamas turi kažką tokio, dėl ko mano lūpų oda nuraminama, jos nebeperšti nuo sausumo ir skeldėjimo, o po kelių valandų - lūpos atrodo ir vėl jaučiasi puikiai, dingsta išsausėjimas. Tad priemonė tikrai veikia ir iš tiesų geba padėti. 

Man šitas balzamas patinka dėl teikiamo poveikio, ir nors erzina pakuotė, tačiau su mielu noru jį naudoju. Na, o siekdama palengvinti padengimą - dažau lūpų kontūro teptuku į indelį ir jau tuomet ant lūpų - jokių vazelinu aplipusių panagių ir jokio vargo, svarbu visuomet šalia turėti šepetėlį. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Kazkada labai senai teko naudoti ši produkta. Jis is ties neblogas. Bet is ties nera patogus naudoti. Sunku iskrapstyti is tos dezutes.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man jis patinka, tiek kad iš tiesų pakuotė erzinanti - sprendimas padengti lūpų šepetėliu, tiek kad toks patogesnis naudoti namų sąlygomis, nelabai į rankinę įsimesi. Nešiojausi kuris laikas rankinuke, bet erzina tai pasidėjau vonioje - vakarui pasitepti. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą