2018/02 Vasario mėnesio pirkiniai ir naujienos: Maybelline, Wet n Wild, L'Oreal ir kt.

Šiuo metu, kai tu skaitai šitą įrašą, prasideda iš anksto jums paruoštų įrašų serija, o aš su mažiuku neturime interneto ir daug laiko praleidžiame šaltame ore, dūkstame sniege, lesiname vištas, lakstome po mišką ir ilsimės nuo civilizacijos. Tikiuosi, kad šiek tiek nuotraukų paskelbsiu Instagram ir/ arba Facebook, tai jei norisi šviežių naujienų - sekite mane ten. O tau, kad be manęs neliūdėtum, jau prirašiau po įrašą kasdien - jis bus paskelbiamas automatiškai, tik nežinau, ar turėsiu galimybę juo pasidalinti savo socialinių tinklų paskyrose. Tad jau geriau kasdien sek tinklaraštį - pasistengsiu, bet nepažadu, o įrašai čia tikrai kapsės kasdien...

Tradiciškai, paskutinę mėnesio dieną noriu tau parodyti savo mėnesio pirkinius ir naujienas, kurios papildė mano kosmetikos ir vonios lentynas. Šis mėnuo kaip niekad gausus dekoratyvine kosmetika, o va vonioje vos keli nauji buteliukai - atrodo visko turiu tiek daug, kad dar nieko netrūksta ir nereikia, tad kam kažką pirkti? Daug dekoratyvinės kosmetikos jau laukia tavęs čia.

"Darbas verčia pamiršti rūpesčius."
Ovidijus


Kūnui

1. ECO LAB Karite SPA gaivinantis kūno šveitiklis, 250 ml
Aš jau pamilau ECO LAB (pilnas pavadinimas ECO Laboratorie) kompanijos produktus - man jie atrodo kokybiški, nėra super brangūs, o efektas visai geras. Nusprendžiau pabandyti ir kūno šveitiklį bei palyginti jį su savo mėgiamais. tikiuosi gero rezultato. Tiesa, man vis kyla klausimas, kodėl Eurokos parduotuvėse šita kosmetika užvadinta EO? Pagal klaidingą pavadinimą sunku rasti... na keista ir tiek.
Eurokos, 7,49 EUR

2. RASA Unique Body Care stangrinamasis kūno kremas su kava, hialuronu ir jūrų dumbliais, 200 ml
Nors ir nesijaučia, tačiau artėja pavasaris, po kurio neilgai trukusi ateis ir vasara. Laikas susirūpinti kūno formomis bei odos stangrumu. Šiuo metu jau naudoju panašios paskirties priemonę iš Dove, tad po jos seks Rasos kremo eilė.
Maxima, 5,15 EUR

Plaukams

3. BASLER "Kakao" šampūnas su kakava silpniems ir pažeistiems plaukams, 200 ml
4. BASLER "Kakao" kondicionierius su kakava, silpniems ir pažeistiems plaukams, 200 ml

Šito gamintojo šampūną ir kondicionierių buvau įdėjusi Salomėjai (venividi) į mūsų blogerių mainus, tačiau taip ir nesulaukiau jos nuomonės, ar šitos priemonės vertos dėmesio, ar nelabai, todėl visai nesenai nusprendžiau, kad ai, noriu ir aš pati išbandyti. Labai jau daug visokiausių šio gamintojo plaukų priežiūros priemonių galima įsigyti Klaipėdos "Dalli" (vokiškų prekių) parduotuvėje ir ten ji pristatoma kaip profesionali. Čia mažiausios galimos talpos - dar yra ir litrinių butelių, didžiulių kaukių kiekių, tik kainos, aišku, atitinkamai didesnės. Bus labai smalsu išbandyti pačiai...
Dalli, kiekvienas po 3,00 EUR

Burnos higienai

5. GLOBAL WHITE balinantis burnos skalavimo skystis, 300 ml
Nepamenu iš kur šitas skalavimo skystis pas mane... tiesiog tvarkiausi sandėliuką, kurį baigiu visai sunaikinti ir radau dar visiškai naują buteliuką. Kadangi jau išvažiavau, namuose palikusi vyrui Listerine, tai šitą pasiėmiau su savimi - gaiviai burnos ertmei palaikyti. Įdomu, ar tikrai balins?
Mačiau kažkada Elevita, Švaros prekėse, tačiau kainos nežinau

Dekoratyvinė kosmetika

6. WET N WILD Color Icon akių vokų šešėlių paletė "Comfort Zone", 8,5 g
Naujovės nepaliko manęs abejingos. Kadangi Eurokos įsivežė Wet n Wild prekinį ženklą, tiesiog negalėjau atsispirkti paletei, apie kurią girdėjau tiek daug, kai dar net negalvojau apie youtube ar blogą, kai tik buvau pradėjusi domėtis kosmetika... Spalvos iš tiesų unikalios, o kaip mums seksis bendrauti vėliau, bus aišku naudojimo eigoje.
Eurokos, 6,49 EUR

7. WET N WILD megaglo hailaiteris "Precious Petals", 5,4 g
Dar vienas išgirtas produktas - hailaiteris! Iš tiesų, aš tikėjausi kiek aukštesnių priemonių kainų Lietuvoje, bet man jos pasirodė labai labai protingos. O šitas hailaiteris nepaprasto grožio - labai tikiuosi, kad ir kokybe nenuvils.
Eurokos, 5,29 EUR

8. MAKEUP REVOLUTION Ultra Contour kontūravimo paletė FPK01, 13 g
O va šitą dalyką įsigyti mane sugundė Patricija iš O jei noriu dar? youtube kanalo. Kažkuriame filmuke labai gyrė, kaip savo mėgiamiausią priemonę. Iki šiol nelabai turėjau šios konpanijos bronzinių pudrų, tai susigundžiau. Vėlgi, lieka tikėtis, kad rezultatu nenusivilsiu.
Eurokos, 12,49 EUR

9. WET N WILD perfect pout gel lip liner - gelinis lūpų kontūro pieštukas "Never Petal Down", 0,25 g
Dar vienas išgirtas produktas, tik kad apsirikau su spalva - internetinėje parduotuvėje jos labai neaiškiai nurodytos, tad vis tikiuosi, kad stendas atsiras mano vietinėje parduotuvėje. Nors ir norėjau ne tokio atspalvio, tai puikus lengvas rožinis atspalvis pavasario metui.
Eurokos, 3,99 EUR

10. WET N WILD Liquid Catsuit matiniai skysti lūpų dažai "Coral Corruption", 6 g
Vėl gi, susimaišiau ir nepataikiau į atspalvį, kurio noriu. Rinkausi, rinkausi ir niekaip neišsirinkau šiam metų laikui tinkamiausio - šitas toks labiau oranžinis. Tačiau vėlgi, manau pavasario sezonui tiesiog puikiai tiks.
Eurokos, 4,99 EUR

11. WET N WILD Photo Focus makiažo pagrindas "Nude Ivory", 30 ml
Tikriausiai labiausiai išgirta šios kompanijos priemonė, kuri sulaukė tiek daug užsieniečių pagyrų, jog visos lietuvaitės tiesiog spurdėjo iš nekantrumo ją įsigyti ir išbandyti. Aš ją irgi nusipirkau, išbandžiau, patyriau ir papasakosiu atskirame įraše savo įspūdžius.
Eurokos, 6,99 EUR

12. MAKEUP REVOLUTION PRO FIX purškiamas makiažo fiksatorius, 100 ml
Kadangi beveik baigėsi mano pirmasis iš Barry M, su kuriuo santykiai labai dviprasmiai: tai aš jį mylėjau, tai nekenčiau, tai vėl mylėjau... metas įsigyti naują. Tiesiog pirkdama kontūravimo paletę, prigriebiau ir šitą. Galvoju, gal metas išbandyti Mac'o?
Eurokos, 7,99 EUR

Maybelline naujienos

13. MAYBELLINE Total Temptation blakstienų tušas, 8,6 ml
14. MAYBELLINE The City Kits Pink Edge akių ir veido makiažo paletė, 12 g

Pirmiausia noriu padėkoti Maybelline kompanijos atstovams už priemones ir labai dailų jų pateikimą. Super! Na, o pirmąjį įspūdį jau nufilmavau ir sudėjau ŠIAME filmuke.

L'OREAL naujienos

15. L'OREAL Infaillible pore refining makiažo praimeris/ bazė, 20 ml
16. L'OREAL Infaillible makiažo pagrindas "100 Ivory", 9 g
17. L'OREAL Infaillible švytėjimo suteikiantis makiažo praimeris/ bazė, 20 ml

Ačiū L'Oreal atstovams už šitas priemones! Pirmasis įspūdis net labai geras, o taip bijojau, to pieštuko formos makiažo pagrindo... Būtinai apie jas papasakosiu plačiau, tik dar nesu tikra kada.
---------------------------------------------------------

Viskas, tokios mano šio mėnesio naujienos ir naujovės. Jei kažkas sudomino, rašykite komentaruose, pasistengsiu pakalbėti anksčiau. Jei kažką bandėte, papasakokite, kaip sekėsi jums ir kokius įspūdžius paliko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai