DRESDNER ESSENZ Sprudelbad Ruhe und Wohlbefinden limituoto leidimo tirpi vonios tabletė su avokado ir makadamijos riešutų aliejais

Vonia kartą į savaitę tapo tikra šios žiemos tradicija: karšto vandens kupina vonia su aromatingai kvepiančiomis priemonėmis, dažniausiai sekmadienį. Žinau, kad toli gražu ne visos mėgsta mirkti vonioje, tačiau man tai galimybė bent pusvalanduką pabūti su savo mintimis, paskaityti kelis knygos puslapius, apgalvoti ateities planus, kartais ateinančius įrašus ar filmukų idėjas ar tiesiog pamedituoti... Žodžiu toks grynas laikas sau ir buvimas tik su savimi. Svarbu, kad pasirinkta priemonė nenuviltų, būti kvapni, saugi, maloni, nesausint odos ir man patiktų.

Dresdner Essenz tabletę kalėdoms dedikuotu kvapu jau bandžiau ir jau jums pasakojau. Tuo metu mane nuvylė per silpnas kvapas. O kaip gi makadamijų tabletė? Ar ji geresnė?

"Nesirūpink sniegu ant kaimyno stogo, kol tavo paties slenkstis nenuvalytas."
Konfucijus


Produktas: DRESDNER ESSENZ Sprudelbad Ruhe und Wohlbefinden limituoto leidimo tirpi vonios tabletė su avokado ir makadamijos riešutų aliejais
Gamintojas: "Li-iL" Pagaminta Dresden, Vokietija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gana gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas vonioje buvo per silpnas
Kiekis: 1 tabletė
Kaina*: 1,75 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Aromatinė vonia padeda atsipalaiduoti. Avokado ir makadamijos aliejai bei drėkinamųjų medžiagų derinys prižūri ir puoselėja odą, saugo ją nuo išsausėjimo ir skatina atkūrimą. 
Naudojimas: Paketo turinį ištirpinkite šilto vandens vonioje (36-38 laipsnių temperatūroje).


Vonios tabletė atkeliauja plastikinio maišelio pakuotėje, kuris yra skirtas naudoti vienam kartui. Šiuo atveju pakuotės spalva ruda, puošta makadamijų riešutų paveikslėliu. Aš ilgai galvojau, kuo mano akis patraukė ši kompanija? Tik šiandien galiu atsakyti, kad mažutis paketėlis, kompanijos užrašo šriftas ir paveiksliukas tikrai sužavi - dar net neperskaičius informacijos daugmaž jau aišku, ko reiktų tikėtis iš šios priemonės.

Kvapas. Nepaprastai malonus, primena riešutus ir dar kažką saldaus. Toks jaukus, rudeniškai žiemiškas aromatas, sukeliantis malonų jaukumo, šilumos jausmą.

Konsistencija. Priemonė presuotos tabletės formos. Deja, maniškė jau atkeliavo sudužusi (šitą pirkau internetu).


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sucrose, Parfum, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Solanum Tuberosum Starch, Silica, Sodium Carbonate, Persea Gratissima Oil, Isostearic AcidAllantoinHydrolyzed Wheat Protein, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 77891, CI 45350, CI 14700.


Poveikis. Įmesta į vandenį tabletė skęsta ant dugno ir ima putoti, kaip šnypščiosios tabletės bei dažyti vandenį oranžine spalva. Pripildžius voniai vanduo tampa tamsiai geltonas, o jo paviršius būna nuklotas smulkiai ir gležnais burbuliukais.


Šį kartą aš giriu priemonės kvapą - jeigu Kalėdinio leidimo tabletės kvapo vonioje praktiškai nebuvo, tai čia, nors aromatas nebėra toks stiprus kaip pakuotėje, bet vandenyje aiškiai jaučiamas ir leidžia pasimėgauti vonia.

Kaip visuomet, po vonių oda būna minkštesnė, švaresnė, švelnesnė. Sausinimo efekto nepajutau, galbūt todėl, kad po vonios visuomet tepuosi kremu. Kita vertus - jei jau priemonė tragiškai sausina, dar iki kremo tepimo jaučiu stiprų tempimo jausmą. Visgi, man svarbiausia, kad priemonė švelni, išskirtinai geros sudėties bei leidžia man atsipalaiduoti ir pasimėgauti kassavaitiniu ritualu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai