2018 pavasario - vasaros tendencijos: populiariausi raštai

Anksčiau raštų ir spalvų įrašą darydavau viename ilgame tekste, pilname paveikslėlių, kurį permetant akimis tiesiog apraibdavo akys ir galiausiai tiesiog nebežinodavau nei į ką koncentruotis, nei kur kreipti dėmesį. Tačiau jau nuo rudens praktikuoju atskiras raštų bei spalvų dalis: pastebėjau, kad tokie, atskiri įrašai jums patinka labiau, yra patogesni ir daugiau skaitomi. O ir pačios sakote, kad taip daug geriau, nei viename įraše sudėtos abi dalys. Taigi, taip ir darau...

Kalbant apie pavasario - vasaros raštus 2018 metams tikriausiai aktualiausia klausimas, kokio stambumo raštai, kokio tipo akcentai vyraus aprangoje. Savaime suprantama, visuomet madingi vienspalviai rūbai, tačiau ir aš pati labai mėgstu raštuotas palaidines ar sukneles - tokiomis daug smagiau žygiuosi įkaitusio miesto gatvėmis - jautiesi žaismingesnė, ryškesnė ir daug smagiau, nei pabodusi vienspalvė palaidinė ar suknytė. Tad jei jums aktualūs raštai, kurie šiltuoju metų laiku bus madingi - kviečiu naujam įrašui.

Paveikslėlis iš ČIA

1. Balti - juodi taškeliai


2. Langelių raštai


3. Juostelės


4. Vertikalios juostelės


5. Drabužiai puošti logotipais


6. Drabužiai puošti šūkiais


7. Animacinių filmukų personažų ir veikėjų raštai


8. Pop kultūros elementų raštai


9. Meno įkvėpti raštai


10. Abstraktūs raštai


11. Gyvūnų kailio ir odos raštai


12. Tropiniai raštai


13. Vaivorykštė


14. Švelnių gėlių motyvų raštai


15. Smulkių gėlių raštai


16. 1960 stiliaus gėlių raštai


17. Gėlių puoštės raštai


Šaltiniai: Vogue, Glowsly, CRFashionBook

Kas svarbiausia 2018 pavasario - vasaros raštų tendencijose?
Šiltuoju (pavasario - vasaros) metų laiku be abejonės jau daugybę metų niekur nedingsta pamilti ir mano asmeniškai pamėgti gėlių raštai. Tiesa, šiemet juos reiktų rinktis arba itin smulkius, arba senovinius, arba skirtingais gėlių raštais dabintis nuo galvos iki kojų. Tačiau populiaresni už gėles šį sezoną bus tropiniai raštai, kurių visai galybė pasirodė Michael Kors kolekcijos pristatymo metu. 
Iš praėjusio sezono tendencijų atkeliavo langeliai, kurie šiltuoju metų laiku savo populiarumo vieną užleidžia juostelėms, kurios atrodo karaliauja absoliučiai visur. Šį sezoną dizaineriai siūlo ir senai pamirštus juodai baltus taškelius gražinti į populiarumo viršūnes - kiek jie iš tiesų taps populiarūs bus aišku sezono eigoje. Aš asmeniškai taškelių apskritai nemėgstu ir man jie nei patinka nei tinka - vietoj jų, mieliau pasipuošiu juostelėmis...
Gyvūnų raštais podiumuose šmėžuoja jau nuo neatmenamų laikų, tačiau jiems aukso amžius dar tikrai negrįžo. Vietoj jų daug aiškiau dominuoja animaciniai raštai, šūkiai, logotipai ir abstraktusis menas ant drabužių.
Na, o jei esate vienspalvių drabužių mėgėja - kas sakė, kad raštų tendencijos skirtos tik aprangai? Įkvėptos raštų galite susikurti įspūdingą manikiūrą ar makiažą, rinktis avalynę, rankinę, aksesuarus, o gal maudymosi kostiumėlius? Viską riboja tik mūsų fantazija!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mano sese alpsta del taskeliu. Gales jais iki soties prisimegauti. Man grazu geles. Tai taip pavasariska ir aisku moteriska.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, taškeliai nauja, tai spėju bus labai populiari tendencija :)
      Man irgi gėlės gražu - visuomet labai mėgau ir džiaugiuosi, kad jos visad madingos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą