EO LABORATORIE Body & Hair Black Soap - juodasis kūno ir plaukų muilas

Prieš kelis metus Lietuvoje buvo labai populiarūs skysti juodieji, baltieji ir kiti spalvotieji muilai... Merginos juo prausė viską - rankas, kūną, plaukus... Tačiau tuo metu ant to populiarumo kabliuko aš neužkibau ir tokių muilų nepirkau.

Tačiau tam tikri dalykai į mano gyvenimą ateina neprašyti, kaip kad nutiko su šituo muilu. Atrodo dar taip nesenai su Salomėja iš Veni vidi darėme blogerių mainus ir didžiausia pakuotė dėžutėje buvo būtent šio muilo. Likimas vistiek mane pasivijo ir privertė išbandyti. Tačiau džiaugiuosi, kad ne bet kokį, o Eo Lab kompanijos, puikiai žinomos kaip viena geresnių rusiškos, nebrangios kosmetikos gamintojų. Kviečiu trumpai nuomonei.

"Menkavertiškumo kompleksas bjaurus tuo, kad jį turi toli gražu ne tie, kuriems derėtų."
Ž. Diuturas


Produktas: EO LABORATORIE Body & Hair Black Soap - juodasis kūno ir plaukų muilas
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: pašalinti kūno ir plaukų nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skalsus
Labiausiai nepatiko: pernelyg tirštas
Tūris: 450 ml
Kaina*: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: ECO LABORATORIE kūno ir plaukų muilas, kuris papildytas natūraliais aliejais ir ekstraktais, savo sudėtyje turi 92 % augalinės kilmės medžiagų. Sudėtis taip pat papildyta natūraliais konservantais bei dažikliais. Organinis kakavos sviestas turi maitinamųjų, minkštinamųjų ir drėkinamųjų savybių, kurios suteiks odai švelnumo, glotnumo ir švytėjimo. Taip pat jis tonizuoja ir atgaivina odą. Organinis kakavos sviestas puoselėja, atkuria pažeistus, sausus ir silpnus plaukus. Jis stiprina juos ir suteikia žvilgesio. Alyvuogių aliejus turi maitinamųjų ir drėkinamųjų savybių, kurios apsaugo odą ir plaukus nuo drėgmės praradimo. Migdolų aliejus skatina odos ląstelių atkūrimą. Jis pasižymi minkštinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis. Linų aliejus aprūpina odą vitaminais ir mineralais, kurie stiprina plaukus ir skatina jų augimą. Rozmarino aliejus atkuria plaukus ir odą.
Naudojimas: Tepkite nedidelį kiekį ant odos ir plaukų, pamasažuokite, nuplaukite vandeniu.


Tai tradiciškai noriu pradėti nuo priemonės pakuotės: didžiulis plastikinis indelis užsukamas plastiko dangteliu. Jokių dozavimo angų čia nėra, tačiau džiugina, kad indelio viršus buvo apsaugotas plastikine folija nuo visų smalsių rankyčių.

Priemonės dizaine vyrauja ruda, ne pati mano mėgiamiausia, spalva su bene tradiciniu rusiškoms kompanijos pagrindinių ingredientų paveikslėliu. Šiuo atveju alyvuogėmis bei rozmarinu.

Kvapas sunkokas, vidutiniškai intensyvus ir neprimena kažko konkretaus - gal šiek tiek juodąsias alyvuoges su trupučiu gaivumo. Neerzina, netgi savotiškai patinka.

Konsistencija. Muilas užvadintas juoduoju, bet iš tiesų jis tamsiai žalias, samanų, juodos ir rudos spalvos derinys. Konsistencija tiršta, sunki, tačiau laki, tekanti.


Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sorbitol, Organic Theobroma Cacao Seed Butter, Organic Olive Oil, Organic Prunus Amygdalus Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Linseed Oil, Rosmarinus Officinalis Essential Oil, Cocamide DEA, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Sorbic Acid, CI 75470, CI 73000, CI 75810.

- Sudėtyje yra: Organinio kakavos sviesto, alyvuogių aliejaus, migdolų aliejaus, linų aliejaus, rozmarino aliejaus.
- Sudėtyje nėra SLS, parabenų ir silikonų.


Poveikis. Juodasis muilas pirmiausia žavi savo koncepcija bei neįprasta spalva. Pripažinkime - atrodo labai įdomiai ir neįprastai, o naudojant vis džiugina akį. Dėl tirštos konsistencijos muilo reikia visai nedidelio kiekio. Tačiau būtent ta tiršta konsistencija mane čia erzina labiausiai - muilas tirštas, per tirštas ir man nelabai patinka kaip sunkiai jis maišosi su vandeniu. Nors, jei trinu muilą į plaušinę - didelio vargo neturiu. Čia tais atvejais, kai tepu tiesiai ant odos, pastebiu, kad man sunkoka paskirstyti ir sukelti putojimą. Plaušinėje priemonė suputoja gerai, o va tepant tiesiai ant odos tenka pavargti, kol tiršta konsistencija prasiskiedžia ir atsiranda putojimas. 

Kalbant apie prausimą - tai viskas čia gerai - prausia odą švelniai ir švariai. Nejaučiau absoliučiai jokio sausinimo ar dirginimo. Pasižiūrėjus į priemonės sudėtį - nėra čia daug žalingų ingredientų, tad ir kažkokio neigiamo poveikio odai nepastebėjau.

Visai fainas ir visai smagus man šitas muilas, tik šiek tik kliūva ta tiršta konsistencija ir dar tai, kad priemonę reikia kabinti tiesiai iš indo pirštais, kas gal nėra itin higieniška. Bet šiaip - jei patinka tokio tipo priemonės - galiu drąsiai parekomenduoti štai šitą. Efektas ir kokybė labai geri!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai