ESSENCE "Volume Hero" power black - itin juodas blakstienų tušas suteikiantis apimties

Nepatikėsite, bet vis dar turiu krūvą neatidarytų blakstienų tušų iš įvairių pr siuntinių, kurių dar nespėjau pabandyti. Ir kur čia spėsi? Paprastai pr siuntiniai būna dažni, gausūs įvairiomis priemonėmis, tad kol normaliai spėji išbandyti kelias priemones - jau žiūrėk gauni naują su naujienomis. Po vieno bandymo niekad nerašiau ir nerašysiu apžvalgos, tai visai ne mano stilius, tad visai džiaugiuosi turėdama laisvę pati rinktis priemones ir gaudama mažiau pr siuntinių. Supraskite mane teisingai - jaučiuosi dėkinga už gautas naujienas, tačiau kartais noriu ir pati išsirinkti naują tušą, kreminę pudrą ir pan. Tiesiog esu linkusi manyti, kad visas tas influencerių, pr siuntų reikalas tapo perspaustas tiek pasauliniu, tiek Lietuvos mastu - kompanijos siunčia bet kam ir bet ką, pasižiūrėdamos tik skaičiukus. Skaičiukai kuriami juos perkant, kuriant nemotyvuotą auditoriją ar tiesiog - susirinkę žmonės pasijuokti iš liaudies klounų, o ne domėtis, ką tas žmogus rodo/ reklamuoja. Žodžiu, mano akimis beprasmybė, tad pamažu, labai natūraliai atsiriboju nuo instagramo, tačiau savo hobį - rašyti ir analizuoti kosmetikos gaminius palieku štai čia - bloge, kur mano galva ir renkasi motyvuota ir suinteresuota publika. Ar influencerių reikalas miršta? Kol kas ne, bet net neabejoju, kad ateityje taip tikrai nutiks, nes šiai dienai beprasmybė ir feikinimas peržengė visas normalaus gyvenimo sferas. Aš nebenoriu būti viso to dalimi, bet baigti rašyti irgi neplanuoju. Tad šiandien jums pristatau savo nuomonę apie Essence Volume Hero tušą ir labai noriu išgirsti jūsų nuomonę apie instagram ir influencerius. Pabendraujam?

"Niekada nesivaržykite su žmogumi, kuris neturi ko prarasti."
Baltasaras Grancianas



Produktas: ESSENCE "Volume Hero" power black - itin juodas blakstienų tušas suteikiantis apimties
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: nežinau, gal kad netepa ir yra atsparus
Labiausiai nepatiko: efektas - tenka nemenkai pasistengti kad išgauti bent jau padorų efektą
Tūris: 7 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Blakstienų tušas - herojus suteikia ilgio ir apimties bei itin juodų blakstienų efekto, kuris išlieka ilgai. Didelis tušo šepetėlis suteikia daug apimties ir pasiekia net mažiausias blakstienas. Pakuotė puošta madingais holografiniais efetais - tai būtinas tušas jūsų kosmetinėje.


Juoda plastikinė blakstienų tušo pakuotė standartinės išvaizdos su kiek platėjančiu, kirstos formos užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainui naudojami komiksų stiliui būdingi langeliai su užrašais ir populiarusis holografinis efektas kiekvieno langtelio viduje - atrodo visai linksmai, žaismingai ir žavingai.

Blakstienų tušo šepetėlis silikoninis su trumpesniais ir ilgesniais lanksčiais šereliais. Blakstienų tušo galiukas užapvalintas, su trumpais šereliais, kurie turėtų padėti dažytis itin mažas blakstienas, bet tiesą sakant padeda menkai, nebent šepetėlio galiuką gerai nuvalome nuo tušo pertekliaus, o tokiems žaidimams aš retą rytą turiu papildomo laiko. Apskritai tai šepetėlis patogus ir visai smagus naudotis - didžioji problema čia tikriausiai yra pati tušo formulė.

Kvapas standartinis blakstienų tušui - nei stiprus, ne silpnas. Tiesiog kaip dauguma tušų - uostant iš pakuotės kvapas yra, bet padengus labai greit išgaruoja.

Konsistencija mano galva yra didžioji problema. Nesuprantu šio tušo: pradžioje jis akivaizdžiai per skystas, tačiau labai sparčiai ima tirštėti gavęs sąlytį su oru: po kiek daugiau nei mėnesio tušas tapo itin klampus ir po truputį pradėjo byrėti!


Sudėtis: AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PENTYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, ACRYLATES COPOLYMER, POLYVINYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, AMINOMETHYL PROPANOL, TOCOPHEROL, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, POLYIMIDE-1, ALCOHOL, PPG-2-DECETH-30, LECITHIN, SILICA, SODIUM LAURETH SULFATE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Nors blakstienų tušo šepetėlis atrodo labai patogus dažytis, tačiau eina sau, kaip sunku išgauti nors šiek tiek mane tenkinantį rezultatą. Tepu sluoksnis po sluoksnio, formuoju papildomu šepetėliu, iššukuoju blakstienas ir vistiek tas rezultatas manęs iki galo netenkina. Galiu tik patvirtinti, kad juodumo blakstienoms suteikia, o dėl apimties reikia siaubingai daug ir ilgai stengtis kol pavyksta jos bent kiek išgauti... Nuotraukose žemiau matote tušo rezultatus po n-ojo sluoksnio ir vistiek tai nėra nei didelė apimtis, nei vėduoklės forma, kurios tikėčiausi. Tai koks čia "apimties herojus"?


Iš pradžių tušas atrodė per skystas, tačiau tirštėja jis rekordišku greičiu - po kelių savaičių pradėjo stipriai lipinti blakstienas ir tekdavo prie ilgo darbavimosi šepetėliu pridėti dar ir ilgą šukavimą šukutėmis, kol jos atrodydavo atskirtos bet nesulipusios. Iš pradžių tušas laikydavo visą dieną, tačiau po gero mėnesiuko (gal iki 1,5 mėn.) jis pradėjo trupėti ir kristi po blakstienomis! Vienintelis vargas, su kuriuo tikrai nesusidūriau buvo tepimas - tušas niekada netepė, jei tik leisdavau sluoksniams kiek padžiūti. Galiausiai man jis nepatinka - ir efekto niekaip neišgaunu padoraus, ir vargti tenka labai ilgai, ir tirštėja rekordiškai greitai. Šis tušas visiškai nevertas jokio dėmesio - tas pats Essence turi daug geresnių blakstienų tušų, rimtai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai